bencedeeee :86: :86::86::86:
şöyle düşün ben reglden önce hamileliğimi öğrenmeseydin regl günü gelen kanamamı normal sanacaktım ve hiçbişey yapmayacaktım belkide bebişim düşecekti
haklısınnnnn varsada çıkar zaten dimi....bencedeeee :86: :86::86::86:
şöyle düşün ben reglden önce hamileliğimi öğrenmeseydin regl günü gelen kanamamı normal sanacaktım ve hiçbişey yapmayacaktım belkide bebişim düşecekti
sanada gün doğdu dimii ısrar etmek içintest test test test test test test test test test
evt zor buluyoz bide düşerse çok üzülürümm. ama adam mazeret dinlemiyoki yap diyo başka bii demiyo sinir herif bugünlerde gözüme batıyo zaten boğuvercem adamı.ayyy gül dikkat et ya zaten zor tutunuolarrr bahane bul erken yapmasanda belim çok ağrıo filan deeee
güll sakınn dikkat et vallaa....
kıy bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr gitmem işte kız fenamııı
rabbim ailesine sabır versin canımm
allah kimseye böyle acı vermesin
yok tatlım hiç bi işe yaramıyo hem kramp hemde gözüme direk dikiliyo gece anlamıyorumo patronların varyaaaaaaa ........... başka da bişey demiyom halden anlamıyorlar uyuzlar geceleri çokmu agrın oluyo oyüzden mi yatamıyorsun canım bacaklarının arasına yastık koyda yat belki faydası olur canım ya
günaydın tatlım hoşgeldin valla ben maç izlerken bile sabahtan bu yana ettiğim küfürleri etmiyodum yani bugün kendimi aştımhuu huu kızlaar selamlar napıosunuz...
yine sitede ask entrika cinayet cok olaylı bi sabah hayır olsun..
Gülümün günü gelmiş haydi insallah bekleyelim bakalım..hayırlısıyla gelmıstır ınsallah bebek..
didoş cinnetlerde anacım sen boşver bu patron milletini ....hayrı dokunanı görülmemiş zaten.
ebrarcıım noldu yaw dün giderken bişey yoktu.üşüttün mü acep..
ziiii anam bu kadın milletine de bulaşılmaz elleme boşver..
afrcim seninde basın saolsun canım.Allah ailesine sabır versin..
nimetciimi ve betülcüümüde opiim ..
huu huu kızlaar selamlar napıosunuz...
Gülümün günü gelmiş haydi insallah bekleyelim bakalım..hayırlısıyla gelmıstır ınsallah bebek..
didoş cinnetlerde anacım sen boşver bu patron milletini ....hayrı dokunanı görülmemiş zaten.
huu huu kızlaar selamlar napıosunuz...
kız dünürüm senin gününde kanman mı olmuştu bu arada müdür yanımda yazamassam anlarsınızzzzzz
güll sakınn dikkat et vallaa....
kıy bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr gitmem işte kız fenamııı
farkına varmıyon ama canım üşütüyon herhalde mideni. gerçii dönem dönem olurmuş hamişlerde böle şikayetler allah kolay atlatmak nasip etsin hepinize.günaydın kuşum hoşgeldin
ewet dün giderken bişeyim yoktu eve gidince ne olduysa oldu anlamadım
ama geçti çok şükür
sen nasılsın ne var ne yok
evet kuşum ya apar topar hastaneye sonra bi kaç gün yattım düşük önleyici ilaçlara başladım öyle kaldı yavrum benimle
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzın bal yesinnn.... bebişin tombik tombik sağlıkla gelsinn inşallahhh.....hemennnn kaptım seni kapattım odaya sana yemek su bide koca bide kk yeter herkesede başınızın çaresine bakın artık rahat bırakın dedimm
farkına varmıyon ama canım üşütüyon herhalde mideni. gerçii dönem dönem olurmuş hamişlerde böle şikayetler allah kolay atlatmak nasip etsin hepinize.
kızzz kepekliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senin doğuma az kalmış benim kardeşim 36 haftalık doğum yaptı senin 33 hafta olmuş maşallah ne çabuk büyüttün kız.allah kurtarsın bacım
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzın bal yesinnn.... bebişin tombik tombik sağlıkla gelsinn inşallahhh.....
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzın bal yesinnn.... bebişin tombik tombik sağlıkla gelsinn inşallahhh.....
farkına varmıyon ama canım üşütüyon herhalde mideni. gerçii dönem dönem olurmuş hamişlerde böle şikayetler allah kolay atlatmak nasip etsin hepinize.
kızzz kepekliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senin doğuma az kalmış benim kardeşim 36 haftalık doğum yaptı senin 33 hafta olmuş maşallah ne çabuk büyüttün kız.allah kurtarsın bacım
anaaaaaaa düzelteyimmm sen deildin 33 haftalık kimdiyaaaaaa yanlış oldu kepeklim özür
napıyonuz olummmm lan sizzzzz manyakmısınız
nie lan rodiniayı kurtardımm yumurtluyo ya kocasını da başına koydum biyere gidemesin dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?