Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bencedeeee :86: :86::86::86:
şöyle düşün ben reglden önce hamileliğimi öğrenmeseydin regl günü gelen kanamamı normal sanacaktım ve hiçbişey yapmayacaktım belkide bebişim düşecekti

kız dünürüm senin gününde kanman mı olmuştu bu arada müdür yanımda yazamassam anlarsınızzzzzz

bencedeeee :86: :86::86::86:
şöyle düşün ben reglden önce hamileliğimi öğrenmeseydin regl günü gelen kanamamı normal sanacaktım ve hiçbişey yapmayacaktım belkide bebişim düşecekti
haklısınnnnn varsada çıkar zaten dimi....

test test test test test test test test test test
sanada gün doğdu dimii ısrar etmek için

ayyy gül dikkat et ya zaten zor tutunuolarrr bahane bul erken yapmasanda belim çok ağrıo filan deeee
evt zor buluyoz bide düşerse çok üzülürümm. ama adam mazeret dinlemiyoki yap diyo başka bii demiyo sinir herif bugünlerde gözüme batıyo zaten boğuvercem adamı.

güll sakınn dikkat et vallaa....
kıy bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr gitmem işte kız fenamııı

tmm cnmmm dikkat edicem de nasıll ben akşama erken çıkarsam test alim bari.sabah erkenden yaparım tabi kırmızılar gelmesse

yok tatlım hiç bi işe yaramıyo hem kramp hemde gözüme direk dikiliyo gece anlamıyorum

günaydın tatlım hoşgeldin valla ben maç izlerken bile sabahtan bu yana ettiğim küfürleri etmiyodum yani bugün kendimi aştım
sen nasılsın bakım

günaydın kuşum hoşgeldin
ewet dün giderken bişeyim yoktu eve gidince ne olduysa oldu anlamadım
ama geçti çok şükür
sen nasılsın ne var ne yok

sitede yoksun ama maşallah kepeklim takipdesinn. kısaca özetleyiverdin bizi. herzamanki gibi aşk entraka cinayet cinnet var bizde.
naber nasılsınnn benim büyük gün beklemedeyim bakalım

kız dünürüm senin gününde kanman mı olmuştu bu arada müdür yanımda yazamassam anlarsınızzzzzz

evet kuşum ya apar topar hastaneye sonra bi kaç gün yattım düşük önleyici ilaçlara başladım öyle kaldı yavrum benimle

güll sakınn dikkat et vallaa....

kıy bana ne olurrrrrrrrrrrrrrrr gitmem işte kız fenamııı

hemennnn kaptım seni kapattım odaya sana yemek su bide koca bide kk yeter herkesede başınızın çaresine bakın artık rahat bırakın dedimm

günaydın kuşum hoşgeldin
ewet dün giderken bişeyim yoktu eve gidince ne olduysa oldu anlamadım
ama geçti çok şükür
sen nasılsın ne var ne yok
farkına varmıyon ama canım üşütüyon herhalde mideni. gerçii dönem dönem olurmuş hamişlerde böle şikayetler allah kolay atlatmak nasip etsin hepinize.

kızzz kepekliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senin doğuma az kalmış benim kardeşim 36 haftalık doğum yaptı senin 33 hafta olmuş maşallah ne çabuk büyüttün kız. allah kurtarsın bacım

anaaaaaaa düzelteyimmm sen deildin 33 haftalık kimdiyaaaaaa yanlış oldu kepeklim özür

Son düzenleme:
evet kuşum ya apar topar hastaneye sonra bi kaç gün yattım düşük önleyici ilaçlara başladım öyle kaldı yavrum benimle

ayy dimi progestan ben taaa 3. aya kadar içtimmm
kepeklimm hoşgeldin bende seni öptümmm

hemennnn kaptım seni kapattım odaya sana yemek su bide koca bide kk yeter herkesede başınızın çaresine bakın artık rahat bırakın dedimm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzın bal yesinnn.... bebişin tombik tombik sağlıkla gelsinn inşallahhh.....

ayyyy gerçelkten maşşallah kepeklimeee allah kolay doğumlar nasip etsinnn

saolun kuzucuklarım nolsun benden de..
bi kac gundur bi nefes darlıgıdır aldı basını gıdıyor.hayr olsun..ahh bide su bulantılar.ara ara yoklar oldu yine..ama olsun görmezden geliyorum..onun dısında sükür tıngır mıngır gidiyoruz işte..

kızlar yaaw su yeni yasayla dogum ıznı artacaktı noldu.ne zaman gorusulecek haberi olan yok mu..

bacılar kepekli benden 1 hafta büyük ya ne doğumu 24 hafta değilmi kepekli

herhalde üşüttüm gülüm amin rabbim kolat atlatmak nasip etsin hepimizee
kız şaşırdın mı nereye bakıyon sen kepeklimin daha 25 hafta olacak ne 33 ü kuşumm
sen iyiyce yaşlandın haa gözlerinde görmüyo artıkın

kzılar ben hazırlanayım dün 5 dk geç indim aşağıya herhalde hala laf ettii.... şimdi eşi geldi erken gelecekmişsin aşağıya halanın işleri varmış dedi... ölmekmi öldürmekmi hangisi daha iyi kızlarr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…