ayyy canımmm başınız saolsunn allahım sabır versin ailesine.. neyi vardı çocuğunn acaba.
offfff ya ne çok ölüm haberi alır olduk. korkuyom valla yiğenime bişi olcak dieee. allahım sen koru
zeynocum benimde başıma geldi öyle gruplaşma yüzünden işi bıraktıydım sinirden çatlıycama işi bırakmayı tercih ettim.
didemcimm ya ortalığı temizledimm offf yaaaaaaa.
kızlar aslında erkenden test yapmam benim için iyi olcak çünkü ağır kaldırtıyo patron bana. şimdi bi koli geldi kaldırıp açıp malları saymam lazım. test yapıp erkenden öğrenmek en güseli dimi.
Allah yardımcısı olsun:) Melek melekkan kanseriydi canım bi haftadır yogun bakımda idi her gün kan değiştiriyorlarda eşimde kan için adını yazdırmıştı ama nasip olmadı kuzuma vefat haberi geldi
Anaaaam sen üstüne mi gördün laaa?bencedeeee :86: :86::86::86:
şöyle düşün ben reglden önce hamileliğimi öğrenmeseydin regl günü gelen kanamamı normal sanacaktım ve hiçbişey yapmayacaktım belkide bebişim düşecekti
Bence de bence de:)test test test test test test test test test test
Benim arkadaşımın çocuğu böbrek üstü kanserinden 3 yaşında öldü canım ertesi gün ben bebeğimi öğrendimallahım yaaaaa bilmediğimiz ne kadan çok kan kanseri çocuk varmış geçenlerdede birinin ark çocu öldüydü burda kimindi yaaa.
allahım acılarını dindirmiş ama keşke olmasaydı. takdiri ilahi.
huu huu kızlaar selamlar napıosunuz...
yine sitede ask entrika cinayet cok olaylı bi sabah hayır olsun..
Gülümün günü gelmiş haydi insallah bekleyelim bakalım..hayırlısıyla gelmıstır ınsallah bebek..
didoş cinnetlerde anacım sen boşver bu patron milletini ....hayrı dokunanı görülmemiş zaten.
ebrarcıım noldu yaw dün giderken bişey yoktu.üşüttün mü acep..
ziiii anam bu kadın milletine de bulaşılmaz elleme boşver..
afrcim seninde basın saolsun canım.Allah ailesine sabır versin..
nimetciimi ve betülcüümüde opiim ..
kzılar ben hazırlanayım dün 5 dk geç indim aşağıya herhalde hala laf ettii.... şimdi eşi geldi erken gelecekmişsin aşağıya halanın işleri varmış dedi... ölmekmi öldürmekmi hangisi daha iyi kızlarr.....
düzeltttimmm yazımı görmedinmi yaffbacılar kepekli benden 1 hafta büyük ya ne doğumu 24 hafta değilmi kepekli
herhalde üşüttüm gülüm amin rabbim kolat atlatmak nasip etsin hepimizee
kız şaşırdın mı nereye bakıyon sen kepeklimin daha 25 hafta olacak ne 33 ü kuşumm
sen iyiyce yaşlandın haa gözlerinde görmüyo artıkın
yaaa gül ortalığı karıştırma yaaaaaaa kandırıon bizii
delisin sen yaaa......haaaaaaaaaaaaaaaa dedim bunlar napıyolar kapatıyolar filan odalara
adam kapıya gelince bişide diyemedim bide pijamalı pijamalı :))) bu ağrılarlada hiç çekilmezz neyse kızlar b giyineyim ben... bu arada sabahtan beri okadar çok hapşurdummmkii hayır olsun....bu ne saçmalık yaa sen götürmek zorundamısın yaa
şuna bak bide laf ederlermiş anam ağzımdan kötü laf çıkıyordu yaa
bencede gözlüksüz bakma bi daha yawruu bak ortalık karıştıdüzeltttimmm yazımı görmedinmi yaff
dikkat et kendine.... delüüüüüü düxzelttim yaaaa.... geri sayfalarda birini okuyodum onda gördüm kepekliyle karıştırdım. yaşlandım sormaaaa gözlüklerim çantamda göremedim o olmayınca
destur bismillah..noliii yaaw..33 müüü ayyy bana bişiler oluooo... 33 olsa bunalıma girerim emin ol..daha hazır diilim olamaz olamazzz..
kzılar ben hazırlanayım dün 5 dk geç indim aşağıya herhalde hala laf ettii.... şimdi eşi geldi erken gelecekmişsin aşağıya halanın işleri varmış dedi... ölmekmi öldürmekmi hangisi daha iyi kızlarr.....
napıyonuz olummmm lan sizzzzz manyakmısınız
haaaaaaaaaaaaaaaa dedim bunlar napıyolar kapatıyolar filan odalara
selam bugün dün beta hcg tahlilim 130 cıktı hamileyim sanırım
üstüne görmedim düşük tehlikesi atlattım kuşum bi kaç damla geldi devamı gelmedi allaha şükürAman gülüm iyi düşün bişi olmıycak yiğenine:)
Yap yap yap yap:)
Allah yardımcısı olsun:) Melek melek
Anaaaam sen üstüne mi gördün laaa?
Bence de bence de:)
Benim arkadaşımın çocuğu böbrek üstü kanserinden 3 yaşında öldü canım ertesi gün ben bebeğimi öğrendimÖlen çocuğun teyzesi sordu çalışmalar nasıl diye söyledim bebek var bi melek gönderdim bi melek gönderdi Allah dedi... ayyyy çok üzülmüştüm
Kıııııız kepeklim hoşgeldin kız:)
delisin sen yaaa......
adam kapıya gelince bişide diyemedim bide pijamalı pijamalı :))) bu ağrılarlada hiç çekilmezz neyse kızlar b giyineyim ben... bu arada sabahtan beri okadar çok hapşurdummmkii hayır olsun....
üstüne görmedim düşük tehlikesi atlattım kuşum bi kaç damla geldi devamı gelmedi allaha şükür
maşallah de kız şu dilini ısır allahım yaaaaCanım kaç gün geçti bence de hamilesin hayırlı olsun ama bi doktora görün bence hemen:)
Hıııım çok şükür bana bişi olmadı şimdiye kadar ay Allahıma şükür maşallah o kadar rahat hamilelik geçiriyorum ki değilmiyim diye kuşkulanıyom bazen:)
bu soruda senden beklenirdi zatennevüün gözün aydın arkadasım..
anlat bakalım in misin cin misin nerden geldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?