Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Aman gülüm iyi düşün bişi olmıycak yiğenine:)

Yap yap yap yap:)

kan kanseriydi canım bi haftadır yogun bakımda idi her gün kan değiştiriyorlarda eşimde kan için adını yazdırmıştı ama nasip olmadı kuzuma vefat haberi geldi
Allah yardımcısı olsun:) Melek melek

bencedeeee :86: :86::86::86:
şöyle düşün ben reglden önce hamileliğimi öğrenmeseydin regl günü gelen kanamamı normal sanacaktım ve hiçbişey yapmayacaktım belkide bebişim düşecekti
Anaaaam sen üstüne mi gördün laaa?

test test test test test test test test test test
Bence de bence de:)

allahım yaaaaa bilmediğimiz ne kadan çok kan kanseri çocuk varmış geçenlerdede birinin ark çocu öldüydü burda kimindi yaaa.
allahım acılarını dindirmiş ama keşke olmasaydı. takdiri ilahi.
Benim arkadaşımın çocuğu böbrek üstü kanserinden 3 yaşında öldü canım ertesi gün ben bebeğimi öğrendim Ölen çocuğun teyzesi sordu çalışmalar nasıl diye söyledim bebek var bi melek gönderdim bi melek gönderdi Allah dedi... ayyyy çok üzülmüştüm

Kıııııız kepeklim hoşgeldin kız:)

yaaa gül ortalığı karıştırma yaaaaaaa kandırıon bizii

bu ne saçmalık yaa sen götürmek zorundamısın yaa
şuna bak bide laf ederlermiş anam ağzımdan kötü laf çıkıyordu yaa

bacılar kepekli benden 1 hafta büyük ya ne doğumu 24 hafta değilmi kepekli
düzeltttimmm yazımı görmedinmi yaff

dikkat et kendine.... delüüüüüü düxzelttim yaaaa.... geri sayfalarda birini okuyodum onda gördüm kepekliyle karıştırdım. yaşlandım sormaaaa gözlüklerim çantamda göremedim o olmayınca

destur bismillah..noliii yaaw..33 müüü ayyy bana bişiler oluooo... 33 olsa bunalıma girerim emin ol..daha hazır diilim olamaz olamazzz..

haaaaaaaaaaaaaaaa dedim bunlar napıyolar kapatıyolar filan odalara
delisin sen yaaa......
bu ne saçmalık yaa sen götürmek zorundamısın yaa
şuna bak bide laf ederlermiş anam ağzımdan kötü laf çıkıyordu yaa
adam kapıya gelince bişide diyemedim bide pijamalı pijamalı :))) bu ağrılarlada hiç çekilmezz neyse kızlar b giyineyim ben... bu arada sabahtan beri okadar çok hapşurdummmkii hayır olsun....

bencede gözlüksüz bakma bi daha yawruu bak ortalık karıştı

destur bismillah..noliii yaaw..33 müüü ayyy bana bişiler oluooo... 33 olsa bunalıma girerim emin ol..daha hazır diilim olamaz olamazzz..
doğuruyon kız ne hazır deilim diyon
gülün sayesinde bak beben 33 haftalık oldu

abooooo senin bu kocanın sülalesi de

napıyonuz olummmm lan sizzzzz manyakmısınız

haaaaaaaaaaaaaaaa dedim bunlar napıyolar kapatıyolar filan odalara

Ayyyyyy nimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende seni bağlıycam halatla herkesede göçtü burdan diycem bune beeeeeeeeee yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:)

üstüne görmedim düşük tehlikesi atlattım kuşum bi kaç damla geldi devamı gelmedi allaha şükür

e didem diyosunnn ne bekliyosun

selam bugün dün beta hcg tahlilim 130 cıktı hamileyim sanırım

Canım kaç gün geçti bence de hamilesin hayırlı olsun ama bi doktora görün bence hemen:)

üstüne görmedim düşük tehlikesi atlattım kuşum bi kaç damla geldi devamı gelmedi allaha şükür

Hıııım çok şükür bana bişi olmadı şimdiye kadar ay Allahıma şükür maşallah o kadar rahat hamilelik geçiriyorum ki değilmiyim diye kuşkulanıyom bazen:)

kızlar ben kaçar cepten arada bakıyorum yazdıklarınıza ama cevap yazılmıyor haberiniz olsunn bunuda site duysun ceptende cevap yazmak istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz......................

maşallah de kız şu dilini ısır allahım yaaaa

nevüün gözün aydın arkadasım..

anlat bakalım in misin cin misin nerden geldin..
bu soruda senden beklenirdi zaten

rodinaaa valla sen,in halada bulupta bunayan cinsten ha götürdününe şükür etsin oldu geç gelmişim ben olsam bugün daha da geç giderim kalkamadım kötüyüm bugün kusura bakma hala dersin acıkta yüzünü asarsın ayyyyyyy çok kötüyümmmmm falan dersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…