Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyyyyyyyyyyyy şımarttınız beni kızlarrrrrrr hoşbuldummmm
handanım benim bugün ruh sağlığım hiç iyi değil yaaaa
ne oldu canım benim sana hayırdırrrrr içinmi salıkıyooooooooo canınıbiri mi sıktı yoksam
saol handancım iyiyim bende çok şükür kızımla oynayıp duruyoz

ohhhhhh sefanız olsun bizde oynayalım bari düğün havası olsun boşa gitmesin demi ama

ne oldu canım benim sana hayırdırrrrr içinmi salıkıyooooooooo canınıbiri mi sıktı yoksam

ohhhhhh sefanız olsun bizde oynayalım bari düğün havası olsun boşa gitmesin demi ama

oynayın canım oynayın
gerçi ben işyerindeyim yerimden kalkıpta oynayamıyom ama müziğe ayakla ritim tutuyom
kızıma oynuyo içerde zilli

ahanda bu patronlar beni uyuz ediyo
gece uykularımı yitirdim bide handanım yatamıyom ben gece ya deli olcam sabahta aptal gibi uyanıyorum

ahanda bu patronlar beni uyuz ediyo
gece uykularımı yitirdim bide handanım yatamıyom ben gece ya deli olcam sabahta aptal gibi uyanıyorum

ay canım benim ya onlar ne anlıcak senin halinden geceleri zor oluyo gittikçe kuzum bende çişe çıkmaktan alamıyom uykumu sersem oluyom sabahları yaaaaaa

Eki Görüntüle 122741

Uyuyamayan karılar özellikle didem karısı ağlama da şu yastıktan al:) Bu arada geldim ama anamı ağlatıyolar aaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
çok işim var yaaaa

Ebrar sanada çözümüm var sonda tak geceleri çişe kalkmazsın yattığın yerden oooh yada bezlen:) ay cevat karakelle gibi karıyım haaaa:)

kızım ben bu yastığı yatağa koyarsam koca nerde yatacak allahisen zaten adama hasretim bide yataklarımı ayıralım

Ebrar sanada çözümüm var sonda tak geceleri çişe kalkmazsın yattığın yerden oooh yada bezlen:) ay cevat karakelle gibi karıyım haaaa:)

bugün senin zekana hayranımmmm yani mükemmelsinnn
abrarım bez alalım bacım büyük boy biz baksana karı ne diyo

Amaaan nolcak doğumdan sonra gider hasrtetini daha sefketli olur:)

Pardoooooon isimler karışmıştır:)

ağlamak için bi sebebim daha varr kocamı özledimmmmmmmmmmm offf offffffffff ağustostan bu yana yapamadık düzgün bişey
en güzel gecelerden sonra hamile kaldım :82: :82: :82: :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…