karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmm
karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmm
sen hoşgeldin sefa getirdinnnnnn
hoşgeldin yavru kuşum nasılsın bakayım bizde rabbime şükür iyiyiz
ne oldu canım benim sana hayırdırrrrr içinmi salıkıyooooooooo canınıbiri mi sıktı yoksamayyyyyyyyyyyyy şımarttınız beni kızlarrrrrrr hoşbuldummmm
handanım benim bugün ruh sağlığım hiç iyi değil yaaaa
saol handancım iyiyim bende çok şükür kızımla oynayıp duruyoz
ne oldu canım benim sana hayırdırrrrr içinmi salıkıyooooooooo canınıbiri mi sıktı yoksam
ohhhhhh sefanız olsun bizde oynayalım bari düğün havası olsun boşa gitmesin demi ama
ne oldu canım benim sana hayırdırrrrr içinmi salıkıyooooooooo canınıbiri mi sıktı yoksam
ohhhhhh sefanız olsun bizde oynayalım bari düğün havası olsun boşa gitmesin demi ama
ahanda bu patronlar beni uyuz ediyo
gece uykularımı yitirdim bide handanım yatamıyom ben gece ya deli olcam sabahta aptal gibi uyanıyorum
çok isterdim tatlım ama ben face kullanmıyorum yaa
bende merak ediyom sizleri emme napalım kullanmıyom işte
ay canım benim ya onlar ne anlıcak senin halinden geceleri zor oluyo gittikçe kuzum bende çişe çıkmaktan alamıyom uykumu sersem oluyom sabahları yaaaaaa
canım ben pek sevmiyorum eşimde sevmiyor o yüzden almadım canımban bak ebrar saçını başını yolaram al çabuk kendine bir face book olmuyor böyle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin aramızaamerhabe aranızda yeniyim arkadaslarrr.... hamilemisin evhann
merhabe aranızda yeniyim arkadaslarrr.... hamilemisin evhann
ay canım benim ya onlar ne anlıcak senin halinden geceleri zor oluyo gittikçe kuzum bende çişe çıkmaktan alamıyom uykumu sersem oluyom sabahları yaaaaaa
Eki Görüntüle 122741
Uyuyamayan karılar özellikle didem karısı ağlama da şu yastıktan al:) Bu arada geldim ama anamı ağlatıyolar aaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
çok işim var yaaaa
Ebrar sanada çözümüm var sonda tak geceleri çişe kalkmazsın yattığın yerden oooh yada bezlen:) ay cevat karakelle gibi karıyım haaaa:)
Ebrar sanada çözümüm var sonda tak geceleri çişe kalkmazsın yattığın yerden oooh yada bezlen:) ay cevat karakelle gibi karıyım haaaa:)
kızım ben bu yastığı yatağa koyarsam koca nerde yatacak allahisen zaten adama hasretim bide yataklarımı ayıralım
canım çişten şikayet eden evhan ben deilimm
Amaaan nolcak doğumdan sonra gider hasrtetini daha sefketli olur:)
Pardoooooon isimler karışmıştır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?