bugün senin zekana hayranımmmm yani mükemmelsinnn
abrarım bez alalım bacım büyük boy biz baksana karı ne diyo
ağlamak için bi sebebim daha varr kocamı özledimmmmmmmmmmm offf offffffffff ağustostan bu yana yapamadık düzgün bişey
en güzel gecelerden sonra hamile kaldım :82: :82: :82: :82:
Bebeğim zekasının %80ini benden alıyor ya geri kala %20lik dilim ancak bu kadar çalışıyor:)
delü yaww
ama öyle burnumda tütüyo adam şimdi koluda alçılı hiç bişey yapamıyoz bende göbek onda alçı sarılmak bile imkansız
kız ben hala adamı istemiyom yalvarıyor ama bende tık yok
ağlamak için bi sebebim daha varr kocamı özledimmmmmmmmmmm offf offffffffff ağustostan bu yana yapamadık düzgün bişey
en güzel gecelerden sonra hamile kaldım :82: :82: :82: :82:
ama öyle burnumda tütüyo adam şimdi koluda alçılı hiç bişey yapamıyoz bende göbek onda alçı sarılmak bile imkansız
kız ben hala adamı istemiyom yalvarıyor ama bende tık yok
ister ister acık daha zaman geçsin iyice özle
anacım napim istemiyorum hormonlarımı kızım aldı götürdüAyyyy ben daha doymadan hamile kaldım en az çalışmalı ayda kaldım hemde yazık asıl bana:)
Bizde sarılmıyoz sarılınca benim libodo tavana yapışıyo:)
Manyak bu karı yaaaa kızım hormonlarınmı yok senin nasil yani yaaa:)
kız ne bilim hiç sanmıyorum ama bekleyip görcez
anacım napim istemiyorum hormonlarımı kızım aldı götürdü
ayılanaaa gazooz bayılana limooon...
didem hanfendüü yine sapıkcı konusmalara başlamış..seni uyarıyor ve burada oldugumu bilidiriyorum..
bu arada bizde de tık yok..tum hormonlarımı kaybettim sanırsam.işallah geri gelir.
Ayyyy ben daha doymadan hamile kaldım en az çalışmalı ayda kaldım hemde yazık asıl bana:)
Bizde sarılmıyoz sarılınca benim libodo tavana yapışıyo:)
Manyak bu karı yaaaa kızım hormonlarınmı yok senin nasil yani yaaa:)
didem hanfendüü yine sapıkcı konusmalara başlamış..seni uyarıyor ve burada oldugumu bilidiriyorum..
bu arada bizde de tık yok..tum hormonlarımı kaybettim sanırsam.işallah geri gelir.
Benim bi arkadaşta hiç yapmadı ama 40dan sonra durulamadı haberin olsun:) Aha 2 sapık didemle ben karıyı azdırıyos kesin sizin evde bu gece deprem olur:)
Laaaa kızlar benim herif diyoki ben utanırım senle bebğin gelişimi ile ilgili şeyleri doktordan takip edemem ultrasyona falan gelmiycekmiş benle öküz
bende iyi sen bilirsin ben yalnız yaşarım bu duyguyu dedim sizce normalimi her adam aynımı yoksa sadece benimkimi öküz:)
Benim bi arkadaşta hiç yapmadı ama 40dan sonra durulamadı haberin olsun:) Aha 2 sapık didemle ben karıyı azdırıyos kesin sizin evde bu gece deprem olur:)
Laaaa kızlar benim herif diyoki ben utanırım senle bebğin gelişimi ile ilgili şeyleri doktordan takip edemem ultrasyona falan gelmiycekmiş benle öküz
bende iyi sen bilirsin ben yalnız yaşarım bu duyguyu dedim sizce normalimi her adam aynımı yoksa sadece benimkimi öküz:)
Anaaaam biri limon dedi dün akşam 1 tam limonu yedim kabuklarını da kemirdim :) sanırım ben deli hamileyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?