Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ağlamak için bi sebebim daha varr kocamı özledimmmmmmmmmmm offf offffffffff ağustostan bu yana yapamadık düzgün bişey
en güzel gecelerden sonra hamile kaldım :82: :82: :82: :82:

Ayyyy ben daha doymadan hamile kaldım en az çalışmalı ayda kaldım hemde yazık asıl bana:)

ama öyle burnumda tütüyo adam şimdi koluda alçılı hiç bişey yapamıyoz bende göbek onda alçı sarılmak bile imkansız

Bizde sarılmıyoz sarılınca benim libodo tavana yapışıyo:)

kız ben hala adamı istemiyom yalvarıyor ama bende tık yok

Manyak bu karı yaaaa kızım hormonlarınmı yok senin nasil yani yaaa:)

ister ister acık daha zaman geçsin iyice özle

kız ne bilim hiç sanmıyorum ama bekleyip görcez

anacım napim istemiyorum hormonlarımı kızım aldı götürdü

ayılanaaa gazooz bayılana limooon...
didem hanfendüü yine sapıkcı konusmalara başlamış..seni uyarıyor ve burada oldugumu bilidiriyorum..

bu arada bizde de tık yok..tum hormonlarımı kaybettim sanırsam.işallah geri gelir.

kız ne bilim hiç sanmıyorum ama bekleyip görcez

anacım napim istemiyorum hormonlarımı kızım aldı götürdü

Benim bi arkadaşta hiç yapmadı ama 40dan sonra durulamadı haberin olsun:) Aha 2 sapık didemle ben karıyı azdırıyos kesin sizin evde bu gece deprem olur:)
Laaaa kızlar benim herif diyoki ben utanırım senle bebğin gelişimi ile ilgili şeyleri doktordan takip edemem ultrasyona falan gelmiycekmiş benle öküz
bende iyi sen bilirsin ben yalnız yaşarım bu duyguyu dedim sizce normalimi her adam aynımı yoksa sadece benimkimi öküz:)

dimi ama kepeklim olmayınca olmuyor işte yaww

kızım adamı aylardır sperm makinası olarak gördün sen tam işin keyfine varıncada hamile kaldın

kocama olan özlemimi anlatıyom kız nesi sapıklık bunun ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

seninki farklı bi türden bu kesin neyinden utanıyo beeeeeeeeeeeeeeeee

Anaaaam biri limon dedi dün akşam 1 tam limonu yedim kabuklarını da kemirdim :) sanırım ben deli hamileyim:)

walla azacağım falan yok istediğinizi yapın
walla senin herifi bilmem ama benimki çok hevesli bebeği görmeye
hatta ben özledim hadi dr a gidelim falan diyor bazen

bende kocamı çok özledimmm ya 6 aydır hasretim kocama bazen ne fanteziler kuruyorum şu kızı bi doğurayım inmicem tepesinden işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kiz bende zorla götürdüm bir defa. utanirim falan diyo. ama eve geldigimdede resimleri elimden kapiyo valla

anam azgın ve azgın olamayan hanım arkadaşlarım sorması ayıp ne üçün yapmıyonuz kocişlerinizle biz yapıyoruz hatta doktor 2 hafta yapmayın dedi 2 hafta zar zor dayandık çok şükür 2 hafta bitti ama soguklardan ve bebişten dolayı bu işi hafta sonuna bıraktık. anam hepten boşlamak olurmu kız kocaları ya elizabet takılırlarsa. aman allah korusun ya başka birşeylere yönelirlerse ben korkarım azalttık ama bitmedi hala hayat var bizde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…