Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm kızlar uyudum uyandım geldim anam bi yarım saat kestirdim bi iyi geldi anlatamam hehhhh kamişler kudurmuşşşş hadi bakalım kız şimdi dogurana kadar bekliyeceniz bide kırkı çıkanakadar yazık sizeeeeeeeeee

bende kocamı çok özledimmm ya 6 aydır hasretim kocama bazen ne fanteziler kuruyorum şu kızı bi doğurayım inmicem tepesinden işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayol ne bu sapikliklar. hayretsiniz ya. adamada yazik sizede, bizim eskisi kadar olmasada haftada bir oluyo yani

dimi ama kepeklim olmayınca olmuyor işte yaww
ü

Ulan benim hormonlar niye diğer yönde çalışıyo kesin var bende bi sapıklık:)

kızım adamı aylardır sperm makinası olarak gördün sen tam işin keyfine varıncada hamile kaldın

Hahhah sorma yaaa herifi seks kölem yapmıştım resmen:) Yarın doktora soramda ver derse verem bari adama yazıktır canım:)

seninki farklı bi türden bu kesin neyinden utanıyo beeeeeeeeeeeeeeeee

Deli işte kızım doğana kadar tek cinsiyetini öğreneyim yeter bana dayanamam diyo salak ağlarım diye korkuyo sanırım:)

aynen sekerim. benimki zaten herzaman hazir biraz cilveleneyim yeterki. dayanamiyo valla.

bende kocamı çok özledimmm ya 6 aydır hasretim kocama bazen ne fanteziler kuruyorum şu kızı bi doğurayım inmicem tepesinden işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
abboooooooooooooooooooooooooo

walla sorun sende mi bende mi bilmiyom canım

kiz sor sor yaziktir tabi.

deli olduğunu hamile kalıncamı anladın umarım çocuk sana çekmez
He valla:) Kızım babasına çekip ruhsuzmu olsun bebeğim:)
Bende benimkinin tepesine çıkacam:)

kiz bende zorla götürdüm bir defa. utanirim falan diyo. ama eve geldigimdede resimleri elimden kapiyo valla
Naaaaaaaaaaaaaaah resim ona yok resim falan:) gelmeyenn avcunu yalasın:)

Senin düşük tehliken olmasında kimin olsun azgın karı şeyapmaktan bebeğe zarar vercek:)

kiz bi randevulara gelmiyo yoksa cok ilgileniyo benim kocis yaaa. Aman Masallah, insallah hep böyle kalir.
kiz arada bir sarilmaktan birsey olmaz kiz, doktor cok abartmazsaniz birsey olmaz dedi. normal sekilde devam edin siz dedi :)

ya benim ki çok korkuyo bişey oplcak diyyeeeee bebeğe hadi gel diyom olmaz diyoooooooo ayları sayıyo yavrummmmm

kiz bi randevulara gelmiyo yoksa cok ilgileniyo benim kocis yaaa. Aman Masallah, insallah hep böyle kalir.
kiz arada bir sarilmaktan birsey olmaz kiz, doktor cok abartmazsaniz birsey olmaz dedi. normal sekilde devam edin siz dedi :)

Yok kız diyom ya antika geliyo doktorun kapısında bekliyo ama içeri girmiyo :)

Hepinizin yarasını deşmişim azgın hamileler
benim koca korkuyo yapmaya

yok kız ben azgın degilim. çok da istedigimden yapmıyom. herşey kocam için. sürekli yok demek olmaz hem doktora sorarken kendi yanımdaydı. bu arada benim kocamda bebegi ultrasonda görmeyi çok istiyor. ben hep anlatıyorum şöyle yaptı böyle yaptı yok bacagını salladı yok kollarını kaldırdı filan merak ediyor oda. hafta ya allahtan bir mani keder olmazsa gidicez birlikte. inşallah bir sorun olmadan atlatırız testimizi

benim koca tahlil sonucu bile göstermeye geliyo benle çünkü tahlil sonucı bahane doktor hadi yat bebişe bakalım diyo bu sayede kızımızı görüyoz yani ikili testte doplerde hepsinde yanımdaydı kocişim saolsun

Hepinizin yarasını deşmişim azgın hamileler
benim koca korkuyo yapmaya

benimkide diyordu bi ara ben korkuyom falan diye. anlattim birsey olamicani, doktorada sordum dedim öyle rahatladi yine. benimki hic dayanamiyo ya. sonra is bitince sapik kari yine naptirdin diyo. cocuga sikayet etcem seni, hep annen duramadida seni o calkaladi diyo

ayyy benim eşimde çok meraklıııııı benden daha fazlaaaaaaa yaaaaa bayılıyo kızını görsünnnnnnnnn

ayyy benim eşimde çok meraklıııııı benden daha fazlaaaaaaa yaaaaa bayılıyo kızını görsünnnnnnnnn
ay maşallah diyelim kocişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…