bende kocamı çok özledimmm ya 6 aydır hasretim kocama bazen ne fanteziler kuruyorum şu kızı bi doğurayım inmicem tepesinden işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
üdimi ama kepeklim olmayınca olmuyor işte yaww
kızım adamı aylardır sperm makinası olarak gördün sen tam işin keyfine varıncada hamile kaldın
seninki farklı bi türden bu kesin neyinden utanıyo beeeeeeeeeeeeeeeee
anam azgın ve azgın olamayan hanım arkadaşlarım sorması ayıp ne üçün yapmıyonuz kocişlerinizle biz yapıyoruz hatta doktor 2 hafta yapmayın dedi 2 hafta zar zor dayandık çok şükür 2 hafta bitti ama soguklardan ve bebişten dolayı bu işi hafta sonuna bıraktık. anam hepten boşlamak olurmu kız kocaları ya elizabet takılırlarsa. aman allah korusun ya başka birşeylere yönelirlerse ben korkarım azalttık ama bitmedi hala hayat var bizde,
abboooooooooooooooooooooooooobende kocamı çok özledimmm ya 6 aydır hasretim kocama bazen ne fanteziler kuruyorum şu kızı bi doğurayım inmicem tepesinden işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ü
Ulan benim hormonlar niye diğer yönde çalışıyo kesin var bende bi sapıklık:)
Hahhah sorma yaaa herifi seks kölem yapmıştım resmen:) Yarın doktora soramda ver derse verem bari adama yazıktır canım:)
Deli işte kızım doğana kadar tek cinsiyetini öğreneyim yeter bana dayanamam diyo salak ağlarım diye korkuyo sanırım:)
ü
Ulan benim hormonlar niye diğer yönde çalışıyo kesin var bende bi sapıklık:)
Hahhah sorma yaaa herifi seks kölem yapmıştım resmen:) Yarın doktora soramda ver derse verem bari adama yazıktır canım:)
Deli işte kızım doğana kadar tek cinsiyetini öğreneyim yeter bana dayanamam diyo salak ağlarım diye korkuyo sanırım:)
He valla:) Kızım babasına çekip ruhsuzmu olsun bebeğim:)deli olduğunu hamile kalıncamı anladın umarım çocuk sana çekmez
Bende benimkinin tepesine çıkacam:)bende kocamı çok özledimmm ya 6 aydır hasretim kocama bazen ne fanteziler kuruyorum şu kızı bi doğurayım inmicem tepesinden işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naaaaaaaaaaaaaaah resim ona yok resim falan:) gelmeyenn avcunu yalasın:)kiz bende zorla götürdüm bir defa. utanirim falan diyo. ama eve geldigimdede resimleri elimden kapiyo valla
Senin düşük tehliken olmasında kimin olsun azgın karı şeyapmaktan bebeğe zarar vercek:)anam azgın ve azgın olamayan hanım arkadaşlarım sorması ayıp ne üçün yapmıyonuz kocişlerinizle biz yapıyoruz hatta doktor 2 hafta yapmayın dedi 2 hafta zar zor dayandık çok şükür 2 hafta bitti ama soguklardan ve bebişten dolayı bu işi hafta sonuna bıraktık. anam hepten boşlamak olurmu kız kocaları ya elizabet takılırlarsa. aman allah korusun ya başka birşeylere yönelirlerse ben korkarım azalttık ama bitmedi hala hayat var bizde,
abboooooooooooooooooooooooooo
walla sorun sende mi bende mi bilmiyom canım
He valla:) Kızım babasına çekip ruhsuzmu olsun bebeğim:)
Bende benimkinin tepesine çıkacam:)
Naaaaaaaaaaaaaaah resim ona yok resim falan:) gelmeyenn avcunu yalasın:)
Senin düşük tehliken olmasında kimin olsun azgın karı şeyapmaktan bebeğe zarar vercek:)
aynen sekerim. benimki zaten herzaman hazir biraz cilveleneyim yeterki. dayanamiyo valla.
kiz bi randevulara gelmiyo yoksa cok ilgileniyo benim kocis yaaa. Aman Masallah, insallah hep böyle kalir.
kiz arada bir sarilmaktan birsey olmaz kiz, doktor cok abartmazsaniz birsey olmaz dedi. normal sekilde devam edin siz dedi :)
He valla:) Kızım babasına çekip ruhsuzmu olsun bebeğim:)
Bende benimkinin tepesine çıkacam:)
Naaaaaaaaaaaaaaah resim ona yok resim falan:) gelmeyenn avcunu yalasın:)
Senin düşük tehliken olmasında kimin olsun azgın karı şeyapmaktan bebeğe zarar vercek:)
yok kız ben azgın degilim. çok da istedigimden yapmıyom. Herşey kocam için. Sürekli yok demek olmaz hem doktora sorarken kendi yanımdaydı. Bu arada benim kocamda bebegi ultrasonda görmeyi çok istiyor. Ben hep anlatıyorum şöyle yaptı böyle yaptı yok bacagını salladı yok kollarını kaldırdı filan merak ediyor oda. Hafta ya allahtan bir mani keder olmazsa gidicez birlikte. Inşallah bir sorun olmadan atlatırız testimizi
Hepinizin yarasını deşmişim azgın hamileler
benim koca korkuyo yapmaya
benim koca tahlil sonucu bile göstermeye geliyo benle çünkü tahlil sonucı bahane doktor hadi yat bebişe bakalım diyo bu sayede kızımızı görüyoz yani ikili testte doplerde hepsinde yanımdaydı kocişim saolsun
benimkide diyordu bi ara ben korkuyom falan diye. anlattim birsey olamicani, doktorada sordum dedim öyle rahatladi yine. benimki hic dayanamiyo ya. sonra is bitince sapik kari yine naptirdin diyo. cocuga sikayet etcem seni, hep annen duramadida seni o calkaladi diyo
ay maşallah diyelim kocişlereayyy benim eşimde çok meraklıııııı benden daha fazlaaaaaaa yaaaaa bayılıyo kızını görsünnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?