selam kızlar nasılsınız bakalım epeyyydir girmiyordum hamişlerde artmış maşallah
benim koca tahlil sonucu bile göstermeye geliyo benle çünkü tahlil sonucı bahane doktor hadi yat bebişe bakalım diyo bu sayede kızımızı görüyoz yani ikili testte doplerde hepsinde yanımdaydı kocişim saolsun
hoşgeldin tatlımmmmm
ooo topiğimizin ikizi bile var
sen nasılsın
benim koca tahlil sonucu bile göstermeye geliyo benle çünkü tahlil sonucı bahane doktor hadi yat bebişe bakalım diyo bu sayede kızımızı görüyoz yani ikili testte doplerde hepsinde yanımdaydı kocişim saolsun
burdada ayrı para ödyon kuşum 200 tl kadarkiz burda doplere ayri para ödüyorsun 150€ mu ne. gecen iste midem agriyo diye gittik hastaneye doktor yapti bedava. esimde ozaman ilk kez gördü bebegimizi. valla yarim saat falan ugrasti kadin, tam ölcüyo bebek bi tekmeliyo bastan. en uzun ozaman gördüm zaten bebisimi. dün yine gördüm, 2 hafta sonrada normal kontrolümüz var zaten. inanmiyorum ya 26inci hafta olacak birdahaki randevu ondan sonrakide 30. anam doguma az kalmis be
fundaaksu nun bebişleri ikiz allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinyaaaa kimin ikizi var ben çok istemiştim ikizim olsun çok sevindim valla
aminnn canım yaayyy ne tatlı işte bayılıyorum böyle olunca. maşallah inşallah hep böyle ilgili bir baba olmaya devam eder. ben şimdiye kadar kendim götürmek istemedim. hep korkarak gittigim için gerçi hep korkarak gidicem ama. allah büyük ne gelirse allahtan. hep böyle düşünüyorum. ya bu düşük tehlikesi ne zman geçer acep bilen varmı.
ayyy ne tatlı işte bayılıyorum böyle olunca. maşallah inşallah hep böyle ilgili bir baba olmaya devam eder. ben şimdiye kadar kendim götürmek istemedim. hep korkarak gittigim için gerçi hep korkarak gidicem ama. allah büyük ne gelirse allahtan. hep böyle düşünüyorum. ya bu düşük tehlikesi ne zman geçer acep bilen varmı.
ayyy ne tatlı işte bayılıyorum böyle olunca. maşallah inşallah hep böyle ilgili bir baba olmaya devam eder. ben şimdiye kadar kendim götürmek istemedim. hep korkarak gittigim için gerçi hep korkarak gidicem ama. allah büyük ne gelirse allahtan. hep böyle düşünüyorum. ya bu düşük tehlikesi ne zman geçer acep bilen varmı.
ayyy benim eşimde çok meraklıııııı benden daha fazlaaaaaaa yaaaaa bayılıyo kızını görsünnnnnnnnn
ay maşallah diyelim kocişlere
yaaaa kimin ikizi var ben çok istemiştim ikizim olsun çok sevindim valla
Kızlar kocamı sizinkinin yanına staja göndercem ama sizinkileri de değiştirir diye korkuyom:)
Harbiden kimin ikizi var kız? ikiz olunca nasıl anlaşılıyo? 2 kesemi oluyo değermi yüksek çıkıyo?
hoşgeldin atatlım nasılsın kedinden bahset istersen senide tanıyalım evet canım rabbime çok şükür hamileyim 24 haftalık
kızlar kocamı sizinkinin yanına staja göndercem ama sizinkileri de değiştirir diye korkuyom:)
harbiden kimin ikizi var kız? Ikiz olunca nasıl anlaşılıyo? 2 kesemi oluyo değermi yüksek çıkıyo?
kız fundanın bebeği ikiz ya
kesin değildi kesinleştimi bacım? Ayyyy bende yarın gitsem doktor deseki iki bebek var ne süper olur:)
tebrik ederim canım allah biran önce kucağınada lamayı nasip etsin bende cok istiyorum 9 ay oldu korunmuyoruz ama bende hala tık yokk çok üzülüyorumm artık
valla face de filanda hep ikiz yazmış
kızlarr herkese iyi akşamlarr öptüm hepinizii
bende 5 haftalık hamileyim gerçi daha kese mi görmedik ama şuan için bir sıkıntı yok değerlerim gayet düzgün bi şekilde ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?