Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kiz burda doplere ayri para ödüyorsun 150€ mu ne. gecen iste midem agriyo diye gittik hastaneye doktor yapti bedava. esimde ozaman ilk kez gördü bebegimizi. valla yarim saat falan ugrasti kadin, tam ölcüyo bebek bi tekmeliyo bastan. en uzun ozaman gördüm zaten bebisimi. dün yine gördüm, 2 hafta sonrada normal kontrolümüz var zaten. inanmiyorum ya 26inci hafta olacak birdahaki randevu ondan sonrakide 30. anam doguma az kalmis be

ayyy ne tatlı işte bayılıyorum böyle olunca. maşallah inşallah hep böyle ilgili bir baba olmaya devam eder. ben şimdiye kadar kendim götürmek istemedim. hep korkarak gittigim için gerçi hep korkarak gidicem ama. allah büyük ne gelirse allahtan. hep böyle düşünüyorum. ya bu düşük tehlikesi ne zman geçer acep bilen varmı.

burdada ayrı para ödyon kuşum 200 tl kadar
bende bedava yaptırdım ama

yaaaa kimin ikizi var ben çok istemiştim ikizim olsun çok sevindim valla
fundaaksu nun bebişleri ikiz allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
aminnn canım ya
düşük tehlikesi 12 haftada azalıyor doktor zaten söyleyecek düşük tehlikeniz kalmadı diye rahat ol sen

kiz düsük tehlikesi varsa sen ne oynasiyon bakim. doktor dedi basta kanaman olmadiysa, iliskiden sonra agrin sizin kanaman olmuyorsa yapabilirsiniz dedi. ama senin düsük tehlikesi varmis kiz dikkat et. bende basta götürmedim, zaten benim 16. haftaya kadar altan ultrasonla bakti. 20inci haftada götürdüm esimi ben. hem ozaman daha net görünüyo. basta hep soruyordu burasi neresi surasi neresi falan diye. benimle geldiginde kendisi ayirt edebiliyordu

Son düzenleme:

birdahaki randevunda der sana doktorun düsük tehlikesi azaldi diye. 12.inci haftayi bi atlat en kritik dönemi gecmis olursun. Allahim hepimizin bebgini korusun

ayyy benim eşimde çok meraklıııııı benden daha fazlaaaaaaa yaaaaa bayılıyo kızını görsünnnnnnnnn

ay maşallah diyelim kocişlere

Kızlar kocamı sizinkinin yanına staja göndercem ama sizinkileri de değiştirir diye korkuyom:)

yaaaa kimin ikizi var ben çok istemiştim ikizim olsun çok sevindim valla

Harbiden kimin ikizi var kız? ikiz olunca nasıl anlaşılıyo? 2 kesemi oluyo değermi yüksek çıkıyo?

Kızlar kocamı sizinkinin yanına staja göndercem ama sizinkileri de değiştirir diye korkuyom:)

Harbiden kimin ikizi var kız? ikiz olunca nasıl anlaşılıyo? 2 kesemi oluyo değermi yüksek çıkıyo?

ya bi kesenin icinde iki bebis oluyo yada iki kese oluyo canim

hoşgeldin atatlım nasılsın kedinden bahset istersen senide tanıyalım evet canım rabbime çok şükür hamileyim 24 haftalık

tebrik ederim canım allah biran önce kucağınada lamayı nasip etsin bende cok istiyorum 9 ay oldu korunmuyoruz ama bende hala tık yokk çok üzülüyorumm artık

kızlar kocamı sizinkinin yanına staja göndercem ama sizinkileri de değiştirir diye korkuyom:)

harbiden kimin ikizi var kız? Ikiz olunca nasıl anlaşılıyo? 2 kesemi oluyo değermi yüksek çıkıyo?

kız fundanın bebeği ikiz ya

tebrik ederim canım allah biran önce kucağınada lamayı nasip etsin bende cok istiyorum 9 ay oldu korunmuyoruz ama bende hala tık yokk çok üzülüyorumm artık

Canım oşgeldin üzülme bak aramızda çooook bekleyenler de var hemen hamiş kalanlarda bi zamanı var tutturamıyoruz onu:) Bak ben 20 aydır bekliyordum 7 haftadır içimde bebeğim:)
Rahat ol sana da gelir:)

bende 5 haftalık hamileyim gerçi daha kese mi görmedik ama şuan için bir sıkıntı yok değerlerim gayet düzgün bi şekilde ilerliyor

bende 5 haftalık hamileyim gerçi daha kese mi görmedik ama şuan için bir sıkıntı yok değerlerim gayet düzgün bi şekilde ilerliyor

Değerin kaçtı canım? neden keseyi görmediniz bu arada hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…