Değerin kaçtı canım? neden keseyi görmediniz bu arada hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:)
pazartesi 188 di yarın tekrara gidicem doktora doktor düzgün bir şekilde ilerliyor dedi ama daha keseyi görmek için erkenmiş yarın bakalım ne diycek
bende 5 haftalık hamileyim gerçi daha kese mi görmedik ama şuan için bir sıkıntı yok değerlerim gayet düzgün bi şekilde ilerliyor
pazartesi 188 di yarın tekrara gidicem doktora doktor düzgün bir şekilde ilerliyor dedi ama daha keseyi görmek için erkenmiş yarın bakalım ne diycek
adına çok sevindim..bende az evvel test sonuçlarını aldım..hüsranreglm gecikmişti, kasık ağrılarım bel ağrım vardı ama yok ..
hersey yolundadair canim merak etme. Allahim bebgini sag salim kucagina lmayi nasip eder insallah
adına çok sevindim..bende az evvel test sonuçlarını aldım..hüsranreglm gecikmişti, kasık ağrılarım bel ağrım vardı ama yok ..
kiz düsük tehlikesi varsa sen ne oynasiyon bakim. doktor dedi basta kanaman olmadiysa, iliskiden sonra agrin sizin kanaman olmuyorsa yapabilirsiniz dedi. ama senin düsük tehlikesi varmis kiz dikkat et. bende basta götürmedim, zaten benim 16. haftaya kadar altan ultrasonla bakti. 20inci haftada götürdüm esimi ben. hem ozaman daha net görünüyo. basta hep soruyordu burasi neresi surasi neresi falan diye. benimle geldiginde kendisi ayirt edebiliyordu
birdahaki randevunda der sana doktorun düsük tehlikesi azaldi diye. 12.inci haftayi bi atlat en kritik dönemi gecmis olursun. Allahim hepimizin bebgini korusun
amin canım amin ya birde benim bebk sürekli öne gidiyor ya ilk gittigimde cumadan cumaya bir hafta geçiyordu sonra cumartesi oldu sonra salı sonra çarşamba dünde gittigimde tam 12 haftalık olmuştu boyunu ölçemedi doktor sürekli kıpırdıyordu. Sanki hıçkırık tutmuş gibi dönüp duruyordu. Bir ara ayaklarını sag tarafa dogru uzakmıştı sonra başını kaldırdı sanki bize bakıyor gibiydi elleride havadaydı.
amin canım amin ya birde benim bebk sürekli öne gidiyor ya ilk gittigimde cumadan cumaya bir hafta geçiyordu sonra cumartesi oldu sonra salı sonra çarşamba dünde gittigimde tam 12 haftalık olmuştu boyunu ölçemedi doktor sürekli kıpırdıyordu. sanki hıçkırık tutmuş gibi dönüp duruyordu. bir ara ayaklarını sag tarafa dogru uzakmıştı sonra başını kaldırdı sanki bize bakıyor gibiydi elleride havadaydı.
ayyyyy ne oldu kuzularım ses soluk gitti yine sizdennnnnnnnnnnnn
kıslarrr
2 günde 1 kat artmalı canımm
naber canımmm
Hoşgeldin kuşum naberrr5 nasılsınız bakayımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?