Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Değerin kaçtı canım? neden keseyi görmediniz bu arada hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:)

pazartesi 188 di yarın tekrara gidicem doktora doktor düzgün bir şekilde ilerliyor dedi ama daha keseyi görmek için erkenmiş yarın bakalım ne diycek

pazartesi 188 di yarın tekrara gidicem doktora doktor düzgün bir şekilde ilerliyor dedi ama daha keseyi görmek için erkenmiş yarın bakalım ne diycek

ben 5 haftalikken ögrendim. doktor bakmamisti bile daha görünmez diye. 7inci haftada gördük keseyi

bende 5 haftalık hamileyim gerçi daha kese mi görmedik ama şuan için bir sıkıntı yok değerlerim gayet düzgün bi şekilde ilerliyor

adına çok sevindim..bende az evvel test sonuçlarını aldım..hüsran reglm gecikmişti, kasık ağrılarım bel ağrım vardı ama yok ..

hersey yolundadair canim merak etme. Allahim bebgini sag salim kucagina lmayi nasip eder insallah

adına çok sevindim..bende az evvel test sonuçlarını aldım..hüsran reglm gecikmişti, kasık ağrılarım bel ağrım vardı ama yok ..

hayırlısı olsun canım kaç gün gecikmişti ?

hersey yolundadair canim merak etme. Allahim bebgini sag salim kucagina lmayi nasip eder insallah

Amin umarım herkesin istediğini verir Allah o zaman büyük olasılıkla yarında ulrasona alamıycaktır beni bildiğim kadarı ile değerlerin1500 olması gerekiyormuş bu durumda tahminimce pazartesi günü görebileceğim inşallaj

üzülme canim.. burda kac arkadas kac aylar bekledi sabretti ve cogu muradina erdi. sende sabret. Allahim zamani gelince veriyor. üzülme sen

bende araştırdım canım doktorada sordum sadece 15 gün ilişki yok dedi bizde 15 hatta hafta sonuna kadar 17 18 olmuştu yapmadık kız zaten 2 tane anca yapıyoruz bende kanama olmadı çok şükür. ayyy şimdi böyle yazdım ya allah korusun olur filan kanamam. sadece bebk aşşagıda uduyormuş tehlike dedigi o yani. ben başka doktorada muayene oldum o hiç korkulacak birşey yok dedi. ilaç bile vermedi. sadece ani hareketlerden kaçın dedi. birde sürekli kendimi takip ediyorum agrım sızım olmuyor çok şükür. en büyük acıyı kürtajdan sonra yaşadım sürekli kuru oluyordu o zaman kötüydü. ama şimdi olmuyor. hafta içi zaten yok hafta sonuna getiriyoruz. o zaman rahat oluyor epey bir dinlenme şansımda oluyor. senin cinsiyeti ne zaman söylemişlerdi..

birdahaki randevunda der sana doktorun düsük tehlikesi azaldi diye. 12.inci haftayi bi atlat en kritik dönemi gecmis olursun. Allahim hepimizin bebgini korusun

amin canım amin ya birde benim bebk sürekli öne gidiyor ya ilk gittigimde cumadan cumaya bir hafta geçiyordu sonra cumartesi oldu sonra salı sonra çarşamba dünde gittigimde tam 12 haftalık olmuştu boyunu ölçemedi doktor sürekli kıpırdıyordu. sanki hıçkırık tutmuş gibi dönüp duruyordu. bir ara ayaklarını sag tarafa dogru uzakmıştı sonra başını kaldırdı sanki bize bakıyor gibiydi elleride havadaydı.

allah ömürr versinn canımmm eğer ömrü varsa ne yaparsann yapp işi olmazz merak ehtme

kısss okudum yazdıklarını daha 2 tane dio ya uslu durun laaannnnn biz taaa 3.5 aylığa kadar bekledik herşey yasaktı taa hamile kaldığımda biz kendimiz yasaklamıştık o yoğun çalışmalardan sonraa... dr toptan yasakladıı valla en son 3 aylıkta düşük tehliken azaldı dedi hiç geçti bitti demiodu bende sormadım bi daha bence geçti yavrum dikkat et ilk 3 ay çok önemlii allah korusun sen ferdasın dimi senin face varya bende betül dieeee

efnanim slmm nasılsınn ayy öle yorulmuşum kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…