slmm kıslarr nasılsınız
efnanim slmm nasılsınn ayy öle yorulmuşum kiiii
hoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsın.
evhann senii facede ekliyorummm ok mii
canımmm bebişi yorma bu ara hayırdırr neden yoruldun ki
tamam tatlım hadi ekle bekliyooommmmmmm
tamam tatlım hadi ekle bekliyooommmmmmm
bende geldim:) eflalim beni de eklesene facede merak ettim seni?:)
allah ömürr versinn canımmm eğer ömrü varsa ne yaparsann yapp işi olmazz merak ehtme
kıslarr facede evhanın arkadaşlarındann beni ekleyiinn göreyimm sizide canan mehmett isimli
kıslarr ben gerçek isimlerinizi bilmiyorum kii siz ekleyinn canan mehmet isimli
kısss okudum yazdıklarını daha 2 tane dio ya uslu durun laaannnnn biz taaa 3.5 aylığa kadar bekledik herşey yasaktı taa hamile kaldığımda biz kendimiz yasaklamıştık o yoğun çalışmalardan sonraa... dr toptan yasakladıı valla en son 3 aylıkta düşük tehliken azaldı dedi hiç geçti bitti demiodu bende sormadım bi daha bence geçti yavrum dikkat et ilk 3 ay çok önemlii allah korusun sen ferdasın dimi senin face varya bende betül dieeee
ay canım ya 3 ayda önemli 4 ayda elimizden geleni yapıyoruz. baksana benim dün tam 12 haftalıktı hala ilaç yazdı. elimde koca bir poşet ilaçla işe geliyorum. evet canım ferdayım ben ben gördüm seni. sabah baktım resimlerine amma hiç hamişlik resmin yoktu neden heee neden sorabilirmiyim.
öyle canım ya allahın takdiri. allah biliyor içimizi dışımızı. valla öyle insanlar tanıyorum ki. hiç hamile gibi dikkatli davranmadan 9 ayı doldurup allahın izniyle bebeklerini kucaklarına aldılar. birde benim düşüncem tabi allah bilirde. sakınılına göze çöp batar derler ya. çok inanırım buna bende çok denenmişligi var. elimden geleni yapıyorum gerisi allahın takdiri nasılsın canım bu arada bebişin nasıl.
BEBİŞ İYİ ÇOK ŞÜKÜR BENDE DÜŞÜK OLACAK DİYE ÇOK TETİKTE DOLAŞTIMM ÇOK ŞÜKÜR rabbim ömür vermiş benimle hala artık oda bi cann ölüm herkese var yarın ne olacağını bilemeyiiz dua edelimm tedbirli olalım yeter
didos kiz senin karnin ne öyle??? Masallah. kiz biz ayniyiz ama benim okadar falan degil valla. sen kilonu takiyorsunda bence bosuna. belli senin kilo hep karninda. ay cok tatli duruyo
didos kiz senin karnin ne öyle??? Masallah. kiz biz ayniyiz ama benim okadar falan degil valla. sen kilonu takiyorsunda bence bosuna. belli senin kilo hep karninda. ay cok tatli duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?