normal kontrolümdü canım.kansızlık sigara ve yorgunluk sebep oluyormuş ..dikkat edin nolur siz..insan üzülüyor işte
cnmm ilaç iyimi gelcekmiş. hakkında hayırlısı cnm bebeişin sağlıklı olsunda erken doğsun. kuzenim 7 aylık doğurdu küvezde şimdi 20 günü kadı günü dolmasına çıkarcaklar. yiğenimde 8 aylık doğdu maşallah kilosu iyi küveze girmedi gerçi şimdi hastanede yatıyo enfeksiyondan ama demin haber aldım iyiymiş durumu
ne güsel çekiştiriyoduk seni.
dün gece uyyuyamamış bebekde hareket etmiyo diyodu. sabah. sonra girdiğimde yoktu.
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alındınmı kız. benim alınganlık sıram kimseye vermem.
evet canım . yorgunluktan olmuş seninki dedi. sağlıklı olsun da şimdi 1350 gr..yaşar herhalde ...yani inşallah
sigara ne alaka kızım sen sigaramı içiyosun ki
dikkat ederiz ama sen moralini bozma bakimmmm kızarım yoksa
dur bakalım daha erkenmi doğuyoki yaşar yaşamaz konuşması yapıyon allahım uzun ömürler versin kuzuya
yok ay sigara hiç içmedim ben sebepleri arasında varmış içenler varsa diye yazdım ..yorgunluktan olmuş be didoş artık çalışmak yürümek ders anlatmak gerçekten çok zor artık..daha iyiyim canım sizle paylaşmak iyi geldi
herkes iyi şükürr ben beklemedeyim regli gelmedi sabah test yaptım negatif. dr.umu aradım inanma o testlere dedi regli gelmesse cuma gidicm kontrole.slm kızlar nasılsınız hemen bi 10 dk girip çıkacagım varmı bi gelişme güzel haberrrrrr hemen bana özet geçinnnnnnn
evet canım . yorgunluktan olmuş seninki dedi. sağlıklı olsun da şimdi 1350 gr..yaşar herhalde ...yani inşallah
sorma psikopata bağladımmm
herkes iyi şükürr ben beklemedeyim regli gelmedi sabah test yaptım negatif. dr.umu aradım inanma o testlere dedi regli gelmesse cuma gidicm kontrole.
bende bukadannn özet
inş. gelmez ablacım o zaman sabırsızlıkla cumayı bekliyoruzzzz belkide testi erken yaptın çıkmadııı :))))))
herkes iyi şükürr ben beklemedeyim regli gelmedi sabah test yaptım negatif. dr.umu aradım inanma o testlere dedi regli gelmesse cuma gidicm kontrole.
bende bukadannn özet
inş. gelmez ablacım o zaman sabırsızlıkla cumayı bekliyoruzzzz belkide testi erken yaptın çıkmadııı :))))))
canımmm hoşgeldinnnn
sen nasılsın ya görüşemiyoz hiç
canımmm hoşgeldinnnn
sen nasılsın ya görüşemiyoz hiç
bennnnn çokkkkk çalışıyorummmmm valla azcık ara verdim yeterrr dedim isyan ettim ama işler bekliyo bugün bitmiş olması gerekiyordu hepsinin ama yıl başı zamlar enflasyon ek zamann işte onlar geç açıklanınca hep geç kaldı
bennnnn çokkkkk çalışıyorummmmm valla azcık ara verdim yeterrr dedim isyan ettim ama işler bekliyo bugün bitmiş olması gerekiyordu hepsinin ama yıl başı zamlar enflasyon ek zamann işte onlar geç açıklanınca hep geç kaldı
vah yavrummm kıyamam sana
gelip dövelim istersen çok çalıştıranları
Slm yawru kuşlarım moralim düzeldi çünküm gittim kızımı gördüm
öksürük hala devam ediyor maaleseff sizler naptınız bakimm
Slm yawru kuşlarım moralim düzeldi çünküm gittim kızımı gördüm
öksürük hala devam ediyor maaleseff sizler naptınız bakimm
inş. gelmez ablacım o zaman sabırsızlıkla cumayı bekliyoruzzzz belkide testi erken yaptın çıkmadııı :))))))[/QUOTE .!.:ben gelcek kırmızı die bekliyom hiç hamişlik aklıma gelmiyo alıştım çünkülümmm ama üzülmüyom dr. gidicem tedavi başlıycak die seviniyom rahatım. çünkülüm kanallarım bilem açık sorunum yok azıcuk destek gerekiyo bebeiş için bilom oda dr. vercek klomen. test için erkenmiş dr. inanma dedi. teste. ama diyomya aklıma gelmiyo hamiş olma olasılığı adet bekliyom
canlarım benim gördüm şimdi msj şarj bitti işlerden fırsat bulup şarja takamadım tlfbiz genel olarak seni merak ettik tlf açarsan görürsün msj bilem yazdım
allahtan kızın iyiymiş yaaa bende yarın görcem tahlil sonucu gösterme bahanesiyle gitcem doktoraaa :86: :86: :86:
tamam kuşum bırakmam bidaha istemeden oldual sana. delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü insan hiç habersiz bırakırmı ka. saattir.
aman iyiy prenses iyiymiş bari oan sevinelim delüüüü karı:86::86::86:
ebruuuuuuuuuuuuuuuu ses ver bacımmmmmmm naptın uyudunmu bilgisayar başında
kepekli karısıda gelmiş gel kız bı karıların hepsi karı demeye başladı bulaştımı ne :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?