Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

normal kontrolümdü canım.kansızlık sigara ve yorgunluk sebep oluyormuş ..dikkat edin nolur siz..insan üzülüyor işte

sigara ne alaka kızım sen sigaramı içiyosun ki
dikkat ederiz ama sen moralini bozma bakimmmm kızarım yoksa

evet canım . yorgunluktan olmuş seninki dedi. sağlıklı olsun da şimdi 1350 gr..yaşar herhalde ...yani inşallah

ne güsel çekiştiriyoduk seni.
dün gece uyyuyamamış bebekde hareket etmiyo diyodu. sabah. sonra girdiğimde yoktu.

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alındınmı kız. benim alınganlık sıram kimseye vermem.

ya ben ebrarı merak ettim sende tel no vardı göndersene bana msn den arıym

sigara ne alaka kızım sen sigaramı içiyosun ki
dikkat ederiz ama sen moralini bozma bakimmmm kızarım yoksa

yok ay sigara hiç içmedim ben sebepleri arasında varmış içenler varsa diye yazdım ..yorgunluktan olmuş be didoş artık çalışmak yürümek ders anlatmak gerçekten çok zor artık..daha iyiyim canım sizle paylaşmak iyi geldi

evdesin dimi şimdi izne ne zaman ayrılıcan
bak senden 6 hafta küçük ama ben bile çalışamıyorum artık seninki normaldir

slm kızlar nasılsınız hemen bi 10 dk girip çıkacagım varmı bi gelişme güzel haberrrrrr hemen bana özet geçinnnnnnn
herkes iyi şükürr ben beklemedeyim regli gelmedi sabah test yaptım negatif. dr.umu aradım inanma o testlere dedi regli gelmesse cuma gidicm kontrole.
bende bukadannn özet

evet canım . yorgunluktan olmuş seninki dedi. sağlıklı olsun da şimdi 1350 gr..yaşar herhalde ...yani inşallah

inşallah cnm yaşar kuzenimin bebeği 700 gr dı o bile yaşıyo allah ömür verdikce yaşar. cnm sen moralini yüksek tut. stres yapma yorulma.

Slm yawru kuşlarım moralim düzeldi çünküm gittim kızımı gördüm
öksürük hala devam ediyor maaleseff sizler naptınız bakimm

biz genel olarak seni merak ettik tlf açarsan görürsün msj bilem yazdım
allahtan kızın iyiymiş yaaa bende yarın görcem tahlil sonucu gösterme bahanesiyle gitcem doktoraaa :86: :86: :86:

al sana. delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü insan hiç habersiz bırakırmı ka. saattir.
aman iyiy prenses iyiymiş bari oan sevinelim delüüüü karı:86::86::86:

ebruuuuuuuuuuuuuuuu ses ver bacımmmmmmm naptın uyudunmu bilgisayar başında
kepekli karısıda gelmiş gel kız bı karıların hepsi karı demeye başladı bulaştımı ne :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

biz genel olarak seni merak ettik tlf açarsan görürsün msj bilem yazdım
allahtan kızın iyiymiş yaaa bende yarın görcem tahlil sonucu gösterme bahanesiyle gitcem doktoraaa :86: :86: :86:
canlarım benim gördüm şimdi msj şarj bitti işlerden fırsat bulup şarja takamadım tlf
aman çok iyi oluyor walla görmek içim rahatladı tabi sıpada hemen hareket etmeye başladı şükür

al sana. delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü insan hiç habersiz bırakırmı ka. saattir.
aman iyiy prenses iyiymiş bari oan sevinelim delüüüü karı:86::86::86:
tamam kuşum bırakmam bidaha istemeden oldu
teknik bir sorun oldu da
ewet çok şükür herşey yolunda didi dr
ya kızlar öksürük için asist şurup içebilirsin bi zararı olmaz dedi sizce napim

ebruuuuuuuuuuuuuuuu ses ver bacımmmmmmm naptın uyudunmu bilgisayar başında
kepekli karısıda gelmiş gel kız bı karıların hepsi karı demeye başladı bulaştımı ne :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

diyene bakkkkk bid eşikayet ediyo laaaaaaaaaaaaaa tirbiyemizi bozdun zaten. kızında sen gibi olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kocanda tv yerine sizi izlsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…