Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben hsata olduğumda ilaç filan vermediler sadece burun ve boğaz spreyi yazmıştı öksürük için tantum sprey kullanıyodum

diyene bakkkkk bid eşikayet ediyo laaaaaaaaaaaaaa tirbiyemizi bozdun zaten. kızında sen gibi olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kocanda tv yerine sizi izlsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aman cnmm hareket etsin seniii hiç rahat bırakmasın bebişin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh karnına vurup dursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh uyutmasın seni inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
habire savuruyom duaları
bol su öksürüğü keser cnm su iç bol bol hatta hortumu bağla ağzına yorulma direk gitsin boğazına

ben hsata olduğumda ilaç filan vermediler sadece burun ve boğaz spreyi yazmıştı öksürük için tantum sprey kullanıyodum

hımmm anladım kuzucum ben en iyisi kendi dr ma da bi sorim
kızlar ebrunun nesi var ya okumadım geçmişi ama bi yerde erken doğum falan yazıyordu bana bi anlatın merak ettim

huleeyyynn napıosnuz bakaamm..
off yemek yedim geldim ama yınede canım birşeyler yemek istiyoor ((

nolcek boyle boyle..

kız bak hepınızı yakarım dagıtırım bu topığı su karı lafından vazgeçin benim tersim pistir bak uyarmadı demeyin..azmederim moderetor olurum tum yazdıklarınızı sılerım..

sen hortumu başka yerine takıp yola salacaktın yanlış hatırlamıyosammm

alahımmmmmm zey zey le kepeklinin sıpalarıdaaaaaa hep oynasın dursundaaaaa rahat vermesin onlara inşalllahhhhhhhhhh geceleri uyuyamasınlarrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhh
hah sizde nasibinizi alın benden

aminnnnnn

abbbooooooooooooooooooooo bu bizden delüüüüüüüüüü çıktı
sen hortumu başka yerine takıp yola salacaktın yanlış hatırlamıyosammm

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm koptummm yarıldımmmm iyiki kimse yok kahkahamı duymadıııı. kızzzz unutmadınmı sen onu. hem artıkın hortum kullanmıyom ultra prima iyi geliyo

ebrucum canım cok gecmıs olsun.sen moralını bozma masallah sıkıntısız bugunlere geldın işallah bundan sonrada saglıkla buyur bebısın..sık sık gel nete sen gibi hanımefendi arkadaslara ıhtıyacımız var yoksa bu agzı bozuklar aldı basını gidiyor..

ohhh ebrar ınsanının elının altında ultrason habıre goruo bebısı ne ala..ohh bizde bekle ki bi ay goresın

hımmm anladım kuzucum ben en iyisi kendi dr ma da bi sorim
kızlar ebrunun nesi var ya okumadım geçmişi ama bi yerde erken doğum falan yazıyordu bana bi anlatın merak ettim
tatlım eşiği yaşlanıyomuş ebrunun ki kendide geldi erken doğum riski varmış ama bence bişey olmayacak
ne obezsin yaaaaaaaaa allah aşkına 100 kg olacan doğurana kadannnnnnnn

34.haftadan sonra çalışmıcam canım sağolun ya iyiki varsınız
sende iyiki varsın özletme böyle kendini ya hiç görmüyorum topicte seni

herkez unutur ben unutmam senin bunaklık maceralarını daha anlatıymmı haaa istermisin ebrarrrrr gel kirli çamaşırları döküyommm

sen bana ağzı bozukmu diyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abooooooo abooooooo abooooooooooooooo

herkez unutur ben unutmam senin bunaklık maceralarını daha anlatıymmı haaa istermisin ebrarrrrr gel kirli çamaşırları döküyommm

ayyyyyyyyyyyyyyyyy nolur durrrrr valla herkes bana bakıyoo. krize girdimmm yemin ederim ara duy sesimi istersenn. allah aşkına dur bii.

canlarım benimmmm güzel şeyler duymaya ne kadar ihtiyacım vardı bilemezsiniz ..izne ayrılıyım her an burdayım .bugün okula gitmedim o yüzden burdayım

mutlu oldumm beeee

offffff gülmekden yarıldımmmmm gözlerimden yaş geldiiiii. eh didemmm elime bi geçirim seniiiiiii bak napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…