Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyyyyyyyyyyyyyyyy nolur durrrrr valla herkes bana bakıyoo. krize girdimmm yemin ederim ara duy sesimi istersenn. allah aşkına dur bii.

durdum bakkkk bişey demiyom kız bayılma haaaaaaaaa aboooo delü gibi gülüyo bu karı

bakın mesela Şekil 1-A delinin biri (ds) ortaya bi hortum lafı attı kırk deli (ebrar,Gül) peşine düşecek şimdik..
sonra nolcek kepekli dağıttı ortalığı,kızdı bize, kazıga oturtacak...vs vs

off offf...

canlarım benimmmm güzel şeyler duymaya ne kadar ihtiyacım vardı bilemezsiniz ..izne ayrılıyım her an burdayım .bugün okula gitmedim o yüzden burdayım

mutlu oldumm beeee
sen mutlu ol yeterrrrrrrrrrrrrrrr bacımmmmmmmmmmmmmmmm offf yavyum benimmmmm
offffff gülmekden yarıldımmmmm gözlerimden yaş geldiiiii. eh didemmm elime bi geçirim seniiiiiii bak napcam

devammı tamammı devam ediymmi dökmeye

işte şimdi ben yıkıldım gülmekten ya kpekli karısı süpersin sen yaaaa

durdum bakkkk bişey demiyom kız bayılma haaaaaaaaa aboooo delü gibi gülüyo bu karı

iyiyim iyiyimmmm sen öyle yazınca aklıma atatürk fln geldi ayyyy birden koptum konuştuklarımız geldi aklıma. durrr sakinledimm. bide nirden geliyo aklına delü karıı pardon kadın pardon hanfendi.

iyiyim iyiyimmmm sen öyle yazınca aklıma atatürk fln geldi ayyyy birden koptum konuştuklarımız geldi aklıma. durrr sakinledimm. bide nirden geliyo aklına delü karıı pardon kadın pardon hanfendi.

işte bak karııı dedi o dediiii ben demedimmmm şahitsiniz dimi
ben unutmammmmmm o konuşmaların hepsi hafızamda kayıtlı zamanla tek tek çarşaf gibi dökcem görürsün

sende bilsen hortumun sonunu ucunun nereye bağlandığını takılırdın hatta gülmekden yarılırdın.

sen mutlu ol yeterrrrrrrrrrrrrrrr bacımmmmmmmmmmmmmmmm offf yavyum benimmmmm

devammı tamammı devam ediymmi dökmeye

devam devammm amaaaaa benden başlama yolarım bakkkk seni

didemciğim canım arkadasım ben kimseyi isim verip rencide etmedim. sen neden hemen sazanlık yapıp atlıyorsun lafıma..

sende bilsen hortumun sonunu ucunun nereye bağlandığını takılırdın hatta gülmekden yarılırdın.

devam devammm amaaaaa benden başlama yolarım bakkkk seni
oooo sen olmadan olmazzzz seni katmadan olmazzzzz

didemciğim canım arkadasım ben kimseyi isim verip rencide etmedim. sen neden hemen sazanlık yapıp atlıyorsun lafıma..
şekil a1 örnekteki parantez içinde ismi ds olarak kısaltılan karı ben değilimde babannem mi yoksam

mahallenin delisi gibi mahallenin ağzı bozuğu olarak lanse edilmeye çok alıştığımdan olmasın kepekli karısıııııııııııııııııı

ulan gülllll sen en terbiyeliysen ben gidip kendimi damdan aşağı atıcam vallahhhhhhhhhhhh

ulan gülllll sen en terbiyeliysen ben gidip kendimi damdan aşağı atıcam vallahhhhhhhhhhhh

bana diyene bakkk ulan diyerek başlıyoo ben muntazam bir aileden gelme pısırık bir kadınım. aaaaa iftira. benn telefona saklarım kendimi yada msnye. buarada sizle konuştuklarımı kimse duymuyoya rhatım.böle demk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…