ayyyyyyyyyyyyyyyyy nolur durrrrr valla herkes bana bakıyoo. krize girdimmm yemin ederim ara duy sesimi istersenn. allah aşkına dur bii.
sen mutlu ol yeterrrrrrrrrrrrrrrr bacımmmmmmmmmmmmmmmm offf yavyum benimmmmmcanlarım benimmmm güzel şeyler duymaya ne kadar ihtiyacım vardı bilemezsiniz ..izne ayrılıyım her an burdayım .bugün okula gitmedim o yüzden burdayım
mutlu oldumm beeee
offffff gülmekden yarıldımmmmm gözlerimden yaş geldiiiii. eh didemmm elime bi geçirim seniiiiiii bak napcam
bakın mesela Şekil 1-A delinin biri (ds) ortaya bi hortum lafı attı kırk deli (ebrar,Gül) peşine düşecek şimdik..
sonra nolcek kepekli dağıttı ortalığı,kızdı bize, kazıga oturtacak...vs vs
off offf...
durdum bakkkk bişey demiyom kız bayılma haaaaaaaaa aboooo delü gibi gülüyo bu karı
iyiyim iyiyimmmm sen öyle yazınca aklıma atatürk fln geldiayyyy birden koptum konuştuklarımız geldi aklıma. durrr sakinledimm. bide nirden geliyo aklına delü karıı pardon kadın pardon hanfendi.
sende bilsen hortumun sonunu ucunun nereye bağlandığını takılırdın hatta gülmekden yarılırdın.bakın mesela Şekil 1-A delinin biri (ds) ortaya bi hortum lafı attı kırk deli (ebrar,Gül) peşine düşecek şimdik..
sonra nolcek kepekli dağıttı ortalığı,kızdı bize, kazıga oturtacak...vs vs
off offf...
sen mutlu ol yeterrrrrrrrrrrrrrrr bacımmmmmmmmmmmmmmmm offf yavyum benimmmmm
devammı tamammı devam ediymmi dökmeye
oooo sen olmadan olmazzzz seni katmadan olmazzzzzsende bilsen hortumun sonunu ucunun nereye bağlandığını takılırdın hatta gülmekden yarılırdın.
devam devammm amaaaaa benden başlama yolarım bakkkk seni
şekil a1 örnekteki parantez içinde ismi ds olarak kısaltılan karı ben değilimde babannem mi yoksamdidemciğim canım arkadasım ben kimseyi isim verip rencide etmedim.sen neden hemen sazanlık yapıp atlıyorsun lafıma..
sen bana ağzı bozukmu diyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abooooooo abooooooo abooooooooooooooo
didemciğim canım arkadasım ben kimseyi isim verip rencide etmedim. sen neden hemen sazanlık yapıp atlıyorsun lafıma..
bu durumda en terbiyeliniz olan masum ben mi üstüme alınimmmmm.
yokk didemmm beni katmaaa rezil olurum valla
ay çok güldük allahım semn sonumuzu hayır et
ebrar yine nerdeeeeeeeeeeeeeeee
alıntısız yazınca yanlıs anlasıldı..agzı bozuga dedıydım ben ciciş..
[
ebrar bayıldı gülmekden bana derken o gitti. yada sızdı pc başındavalla nezamandır böyle kahkaha atmadıydım. 5 kg pirzola yedirdin bana
bu durumda en terbiyeliniz olan masum ben mi üstüme alınimmmmm.
yokk didemmm beni katmaaa rezil olurum valla
ulan gülllll sen en terbiyeliysen ben gidip kendimi damdan aşağı atıcam vallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?