Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kiz ben hala aliyom folik asidi. yani doktorum dedi taaa sonuna kadar alacaksin dedi hem demis hapini hem folik asidi. benim folik asitte birsürü baska vitamine var belki ondandir ama burda herkes aliyo folik asiti ta sonuna kadar. siz niye 3 ay aliyorsunuz?

25 aralıkta adet oldum bu gün 13. gün 10. günden itibaren deniyoruz ama yorulmak yok inşallah oluryaa isteyen herkesinde tabiki

evet daha 7 ay olmus evleneli kiz. daha doktor bakmaz pek.

25 aralıkta adet oldum bu gün 13. gün 10. günden itibaren deniyoruz ama yorulmak yok inşallah oluryaa isteyen herkesinde tabiki

ha bak tam günlerin iste. arada bir gün yapmasanda olur diyorlar ama biz hergün yaptik. bi 3-4 gün daha dayan insallah tutar.

1 sene çok uzun yaa

kızllllllllllaaaaaaaaarrrrrrr ben kaçarrrrrrrrrrrrrrr hepinize iyi akşamlarrrr kendinize iyi bakınnnnnnnnn haydi bu akşammmmm çalışma yapalımmmmmmmmmmmmmm adamları sıkıştırıyoruzzzzz

canim senin yasin gayet iyi yasim gececek diye niye telaslaniyon ki? stres yapma canim ya 25te ne varmis.

dogru cnm haklısın ama insan her şeyi düşünüyo istemeden düşünüyorum aklımdan çıkarmak istiyorum ama her sabah kaltıgımda hamilelk belirtilerine bakamdan kendimi alamıyorum en güzeli oluruna bırakmak aslındaa

tabi erken anne olmakta güzel birsey ama bazende zor. benim yasim 21 senin 25. aramizdaki 4 sene icinde sa daha bilgilisindir bazi konularda daha tecrübelisindir. birde böyle düsün. esimle kaynimin arasinda 9 yas var. kaynanam hep der esime sende birsey bilmiyordum kardesinde daha bilgiliydim daha cok dikkat ettim falan diye.

degilim aslında pek ilgili degildim çünkü yeni yeni ögreniyorumm cnm

hoşbuldum canım pek iyi deilim ya bulantılarla başım dertte arada karnımda ağrıyo ozaman korkuyorum,sen nasılsın cnmmm

sürekli kasiliyorsunya ondan agriyordur canim karnin. ay cok iyi anliyorum seni canim. o dönemde ben sadece yogurtlu makarnayla yogurtlu corba yiyebiliyordum. aklima yagli, veya tatli seyler gelsin hemen midem bulanyiordu

Günaydın karılar nasılsınız ben hiç iyi deilim
farenjit oldum bu defaa öksürmekten canım çıkıyor artık yaww

günaydıııııınn..

ebuş noldu sanaaaa..nerden alıosunakıllım sen bu mikropları ..üşüttün gögsünü demekki..bal zencefil en güzel care..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…