Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın karılar nasılsınız ben hiç iyi deilim
farenjit oldum bu defaa öksürmekten canım çıkıyor artık yaww
günayydınn canımmm çok geçmiş olsunn aman canımm ya farenjiti bilirim çektirir.. sen yinede dikkat et ıhlamur falan iç....
bu arada aramızda ismi handan olan kim biliyormusun????

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün doktora gittim biliyorsunuz fakat bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi doktor bizim SATa göre yaptığımız hesap 7 hafta fakat doktor sattan 15 gün sonra hamile kaldın şu an 5 haftalıksın dedi 10 gün sonra dinliycekmişiz yavrumu:) Keseyi gördük tabi ben pek bişi anlayamadım sanki beyaz bir ufak torbanın içinde küçücük bir yatay bir çizgi vardı vardı didemin dediğine göre torbaya benzettiğim kese, çizgiye benzettiğim bebekmiş:) bu arada ultrasyonda 13,7 mm 10,3 mm yazıyordu acaba bunlar nedemek?

Bu arada sizler nasılsınız?

canım normal bende öyle gittim 5 hafta dedi... ben hep doktordan 2 hafta önce hesaplardım.. kesenin çapına göre hastası belirleniyorr...aynen banada 10 gün sonra gel demişti ben çok az bi tık tık sesi duydum ama çok net duyamıyorsunn...

Handan bizim EVHAN canım:)
senin face listende varda çok tatlı acaba bizden birimi diye mrak ettimde...

günaydın rodiniaaa sen nasıl oldun ..agrıların nasıl bugun gidecekmısın doktora..

ziynebim günaydııın..gördün mü bebişinin kesesiniii..minnacık bı yuvarlak..biz onlara kısaca mercımek dıoruz.masallah saglıkla buyusun ınsallah en kısa sure de de kalp atıslarını gör insallah..o ölçüler muhtemelen kesenin boyutları ..bi zaman sonra bebişini ölçmeye başlayacak..

ilk defa dün gece eşimle yatmak istemedim ama çok istekli olduğu için kıramadımm.. birde çalışma sırasında kasıklarımda çok ağrı oldu eşime sonradan dedim çok ağrım oldu diye oda söyleseydim devam etmezdim birdaha söyle ne olur dedi....bu sabah ise bulantım var bişiler yedim ama yok geçmedi.. eşim pekmez aldı zorla yediriyor iyi gelir bana diye normalde pekmezden nefret ederim :)))

Acaba kesenin boyutu nasıl haftasına göre normalmi hahahah başladı benim evhamlarım gene:)
Kepeklim sana da günaydın canım çok sağol:)

günaydıııııınn..

ebuş noldu sanaaaa..nerden alıosunakıllım sen bu mikropları ..üşüttün gögsünü demekki..bal zencefil en güzel care..
ya kuşum bi bilebilsem noluyo bana ya bebeğime acıyorum artık ya
içimde ne hale geldi kimbilir yawrum

günayydınn canımmm çok geçmiş olsunn aman canımm ya farenjiti bilirim çektirir.. sen yinede dikkat et ıhlamur falan iç....
bu arada aramızda ismi handan olan kim biliyormusun????
saol canım dün aldırdım ıhlamur içerim birazdan

aman canım zaten hamilesin çok dikkatl, olmk lazımm ilaçta alamazsın bol bol sıcak şeyler iç ve meyve ye...

dün akşamdan beri süt içiyorum zaten
inş. çabuk geçer yaa
inşallah canım tekrar geçmiş olsun.. sütte çok iyi gelir...
bende ilk defa dün gece eşimle yatmak istemedim ama çok istekli olduğu için kıramadımm.. birde çalışma sırasında kasıklarımda çok ağrı oldu eşime sonradan dedim çok ağrım oldu diye oda söyleseydim devam etmezdim birdaha söyle ne olur dedi....bu sabah ise bulantım var bişiler yedim ama yok geçmedi.. eşim pekmez aldı zorla yediriyor iyi gelir bana diye normalde pekmezden nefret ederim :)))

Son düzenleme:

Canım teşekkür ederim inşallah duyarım kalbini 10 gün öncede görmüştüm dünde gördüm bilmiyorum ki ne alemde offff içimi görmek için bir pencerem olsa keşke:)

allah allah noldu ki kuşum sana bak sen dr git bence yaw ihmal etme

Canım teşekkür ederim inşallah duyarım kalbini 10 gün öncede görmüştüm dünde gördüm bilmiyorum ki ne alemde offff içimi görmek için bir pencerem olsa keşke:)

ah ahh keşke öyle bi ansımız olsa
ben dünden beri o kadar merak ediyom ki yawrumu
öksürdükçe onu düşünüyorum nasıldır diye

ya hamilesin diyeceğini bilsem gideceğim :))))

gitmeden bilemezsin ama dimii
tatlım hem bunu demek için çok erken olabilir
ümitlendirmek istemem seni ama bişey söylim sana ilişki sırasında bi defa canım çok acımıştı o zamanda adetim bir gün falan geçmişti meğer hamileymişim ondan canım acımış o yüzden git diyorum yaa

ah ahh keşke öyle bi ansımız olsa
ben dünden beri o kadar merak ediyom ki yawrumu
öksürdükçe onu düşünüyorum nasıldır diye

Allahım korur ufak yavrunu tatlım sen kendine iyi bak ki o da iyi olsun:)

ya hamilesin diyeceğini bilsem gideceğim :))))

Nimetcim beni yanlış anlama ama bunu demesi için çok erken adetine çok var bildiğim kadarıyla o yüzden bu belirtilerin başka birşey olup olmadığını öğrenmek için gitmelisin doktora zaten doktor çağırmıştı seni bende bekleme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…