günayydınn canımmm çok geçmiş olsunn aman canımm ya farenjiti bilirim çektirir.. sen yinede dikkat et ıhlamur falan iç....Günaydın karılar nasılsınız ben hiç iyi deilim
farenjit oldum bu defaa öksürmekten canım çıkıyor artık yaww
günayydınn canımmm çok geçmiş olsunn aman canımm ya farenjiti bilirim çektirir.. sen yinede dikkat et ıhlamur falan iç....
bu arada aramızda ismi handan olan kim biliyormusun????
canım normal bende öyle gittim 5 hafta dedi... ben hep doktordan 2 hafta önce hesaplardım.. kesenin çapına göre hastası belirleniyorr...aynen banada 10 gün sonra gel demişti ben çok az bi tık tık sesi duydum ama çok net duyamıyorsunn...Günaydın kızlar dün doktora gittim biliyorsunuz fakat bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi doktor bizim SATa göre yaptığımız hesap 7 hafta fakat doktor sattan 15 gün sonra hamile kaldın şu an 5 haftalıksın dedi 10 gün sonra dinliycekmişiz yavrumu:) Keseyi gördük tabi ben pek bişi anlayamadım sanki beyaz bir ufak torbanın içinde küçücük bir yatay bir çizgi vardı vardı didemin dediğine göre torbaya benzettiğim kese, çizgiye benzettiğim bebekmiş:) bu arada ultrasyonda 13,7 mm 10,3 mm yazıyordu acaba bunlar nedemek?
Bu arada sizler nasılsınız?
senin face listende varda çok tatlı acaba bizden birimi diye mrak ettimde...Handan bizim EVHAN canım:)
ilk defa dün gece eşimle yatmak istemedim ama çok istekli olduğu için kıramadımm.. birde çalışma sırasında kasıklarımda çok ağrı oldu eşime sonradan dedim çok ağrım oldu diye oda söyleseydim devam etmezdim birdaha söyle ne olur dedi....bu sabah ise bulantım var bişiler yedim ama yok geçmedi.. eşim pekmez aldı zorla yediriyor iyi gelir bana diye normalde pekmezden nefret ederim :)))günaydın rodiniaaa sen nasıl oldun ..agrıların nasıl bugun gidecekmısın doktora..
ziynebim günaydııın..gördün mü bebişinin kesesiniii..minnacık bı yuvarlak..biz onlara kısaca mercımek dıoruz.masallah saglıkla buyusun ınsallah en kısa sure de de kalp atıslarını gör insallah..o ölçüler muhtemelen kesenin boyutları ..bi zaman sonra bebişini ölçmeye başlayacak..
günaydın rodiniaaa sen nasıl oldun ..agrıların nasıl bugun gidecekmısın doktora..
ziynebim günaydııın..gördün mü bebişinin kesesiniii..minnacık bı yuvarlak..biz onlara kısaca mercımek dıoruz.masallah saglıkla buyusun ınsallah en kısa sure de de kalp atıslarını gör insallah..o ölçüler muhtemelen kesenin boyutları ..bi zaman sonra bebişini ölçmeye başlayacak..
ya kuşum bi bilebilsem noluyo bana ya bebeğime acıyorum artık yagünaydıııııınn..
ebuş noldu sanaaaa..nerden alıosunakıllım sen bu mikropları ..üşüttün gögsünü demekki..bal zencefil en güzel care..
saol canım dün aldırdım ıhlamur içerim birazdangünayydınn canımmm çok geçmiş olsunn aman canımm ya farenjiti bilirim çektirir.. sen yinede dikkat et ıhlamur falan iç....
bu arada aramızda ismi handan olan kim biliyormusun????
Günaydın kızlar dün doktora gittim biliyorsunuz fakat bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi doktor bizim SATa göre yaptığımız hesap 7 hafta fakat doktor sattan 15 gün sonra hamile kaldın şu an 5 haftalıksın dedi 10 gün sonra dinliycekmişiz yavrumu:) Keseyi gördük tabi ben pek bişi anlayamadım sanki beyaz bir ufak torbanın içinde küçücük bir yatay bir çizgi vardı vardı didemin dediğine göre torbaya benzettiğim kese, çizgiye benzettiğim bebekmiş:) bu arada ultrasyonda 13,7 mm 10,3 mm yazıyordu acaba bunlar nedemek?
günaydın zeyzey dimek keseyi gördün sonunda hadi hayırlısı kuşum
darısı kalp atışlarını görmeye
Bu arada sizler nasılsınız?
aman canım zaten hamilesin çok dikkatl, olmk lazımm ilaçta alamazsın bol bol sıcak şeyler iç ve meyve ye...ya kuşum bi bilebilsem noluyo bana ya bebeğime acıyorum artık ya
içimde ne hale geldi kimbilir yawrum
saol canım dün aldırdım ıhlamur içerim birazdan
aman canım zaten hamilesin çok dikkatl, olmk lazımm ilaçta alamazsın bol bol sıcak şeyler iç ve meyve ye...
inşallah canım tekrar geçmiş olsun.. sütte çok iyi gelir...dün akşamdan beri süt içiyorum zaten
inş. çabuk geçer yaa
ya kuşum bi bilebilsem noluyo bana ya bebeğime acıyorum artık ya
içimde ne hale geldi kimbilir yawrum
saol canım dün aldırdım ıhlamur içerim birazdan
inşallah canım tekrar geçmiş olsun.. sütte çok iyi gelir...
bende ilk defa dün gece eşimle yatmak istemedim ama çok istekli olduğu için kıramadımm.. birde çalışma sırasında kasıklarımda çok ağrı oldu eşime sonradan dedim çok ağrım oldu diye oda söyleseydim devam etmezdim birdaha söyle ne olur dedi....bu sabah ise bulantım var bişiler yedim ama yok geçmedi.. eşim pekmez aldı zorla yediriyor iyi gelir bana diye normalde pekmezden nefret ederim :)))
Canım teşekkür ederim inşallah duyarım kalbini 10 gün öncede görmüştüm dünde gördüm bilmiyorum ki ne alemde offff içimi görmek için bir pencerem olsa keşke:)
ya hamilesin diyeceğini bilsem gideceğim :))))allah allah noldu ki kuşum sana bak sen dr git bence yaw ihmal etme
ya hamilesin diyeceğini bilsem gideceğim :))))
ah ahh keşke öyle bi ansımız olsa
ben dünden beri o kadar merak ediyom ki yawrumu
öksürdükçe onu düşünüyorum nasıldır diye
ya hamilesin diyeceğini bilsem gideceğim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?