Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım ilk gebeliğimdede ağırlar olunca korkmuştum adetim geçencede gebeliğiöğrendim o yüzden adete kadar beklemek istiyorum....
ya ben dayanamıyorum gidip biraz uyuyıcam
tabiki dinlenmen gerekiyor....
canım cumaya kadar doğurganlığım devam edecek oyğzden her günü değerlendirmek istiyorum ama dün istemedim nedense.. neyse o yuüzden belki haftaya giderim devam ederse bu sorunlarr...

Hayırlısı canım inşallah bu ay tutturmuşsundur:)

ben gittim tahlilleri verdim o iğrneç şekerli sudan içtim şimdi evde bekliyom 1 saat sonra tekrar gidip kan vercem sonradaaaa doktoruma gidicem kızımı görcemmmm sonradaaaaaaaaaaaaaa arkadaşa kahvaltıya gidip manyak gibi yiycem

günaydın canlarım. zeynom önce senden başlıyım canım. dün mesajını aldım yine gözlerim dolarak okudum çok sevindim. maşallah yavruna. ne yazıkkı kontür olmadıgı için cevap yazamadım. bende senden aşşagı degilim evham konusunda inan bana 2 gündür yine başladı evhamların sanki fazla yorulmuyorum. gerçi yine merdiven ve yokuş çıkarken nefes nefese kalıyorum ama o kadar. inşallah yavrularımız saglıklıdır. ebrar canım geçmiş olsun ben de o öksürükten çok çektim hala da geçmiş degil şimdi azaldı ama bazen öyle bir tutuyor ki iki büklüm oluyorum. ben pekmezin içine karabiber döküp az ısıtıp içtim iyi gelmişti. eger deneyebilirsen sende dene canım. rodina canım sende rahatsızsın sanırım sana da geçmiş olsun canım. havalar bir soguk bir sıcak her hes hastalıkla boguşuyor. bir süre milleti gezdirme işini devret yazık sana bak saçını başını yolucam hayır demeyi ögren artık. birde rodina canım sana birşey sorucam dün geçmişi okurken bir arkadaşa düşük hikayeni anlatmıştın sana sorma fırsatım olmadı allah tekrarını yaşatmasın ama sen bebegin 12 haftalık diye gittiginde 8/ haftalıkken kalbi durmuş ya hiç mi birşey anlamadın. kanama olana kadar. belirtilerde filan hiç degişiklik yokmuydu hatırlıyormusun.

Pis şişko:) ye ye löp löp et olsun adaşıma:)

kızlar kociş içerde yatıyo valla gidip bi yarım saatte ben yatıcam yoksa vakit geçmez azcık sarılıymda uyuym kocama haydın görüşürük
sonuçlar çıkınca zeynep manyağını ararım

Hayırlısı canım inşallah bu ay tutturmuşsundur:)
inşallaahhh canımmm

allahımm çıldırdı yine bu kız...
canım aslında kardeşimin nişanında sancım olmuştu ama yorgunluktandır dedim aslında karnımda sanki bebek tekme atar gibi ağrılar oldu acile gittik acil doktoru gazdandır iltihaptandır dedi kendi doktorumda bir hafta izinliydi ulaşamadım... yani tüm aksilikler üst üste geldi gittiğimdede kalbi durdu diyince kendimi suçladım hep...

günaydın hanımlar nasılsınız bakemm ne var ne yokk
didoşum bebişin ve sen sağlıklısınız inşş canımm maşşallah
bu arada benim misafirlerim var kayınım ve eltim gelmşti bende kaldılar aniden çıkarsam kızmayın
gül gelmedi mi hala gıcıkkk patronun erkenden damlıyormuşşşş

günaydın canımmm iyiyiz sen nasılsınnn

kızlar kociş içerde yatıyo valla gidip bi yarım saatte ben yatıcam yoksa vakit geçmez azcık sarılıymda uyuym kocama haydın görüşürük
sonuçlar çıkınca zeynep manyağını ararım

kızzz didoşşş olupta yanında olmayan var kızz zatiimmm çok özledim kocişimiiii sende üstüne tuz ekme lütfennn şekerimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…