günaydın canımmm iyiyiz sen nasılsınnn
inşallaahhh canımmm
allahımm çıldırdı yine bu kız...
canım aslında kardeşimin nişanında sancım olmuştu ama yorgunluktandır dedim aslında karnımda sanki bebek tekme atar gibi ağrılar oldu acile gittik acil doktoru gazdandır iltihaptandır dedi kendi doktorumda bir hafta izinliydi ulaşamadım... yani tüm aksilikler üst üste geldi gittiğimdede kalbi durdu diyince kendimi suçladım hep...
canım ne kadar geçti adetin...günaydın canım bende iyiyim çok şükür adet olmayı bekliyorum canım seninde çalışmalar devam ediyormuşşşşbu arada inşş bu ay tutar canım rabbim ikiz ikiz bebişler versin sana
sende hoşgeldin kuşum nasılsın
inşallah canım yaaaaaaaaaaaa ama ben bayılıcam şimdi içim dışıma çıktı valla
bu ay dediğim gibi karalıyım...ayy canım allah tekrarını yaşatmasın inşallah. olacagı varmış kendini suçlamanın bir faydası yok artık önmüzü bakıcaz. ya bugün benimde karnımda bir agrım var. bir yandan da bulantı oluyor ama korkuyorum ya. bebege birşey mi oluyor acaba allah korusun daha pazartesi gittim doktora tekrar gidemem ki. birde çok afedersiniz ama sanki bagırsaklarım bozulmuş gibi. bir kan ilacı kullanıyorum o yapıyor zannedersem bunlar düşük belirtisi olabilir mi? ayyy kafayı yiyicem
canım ne kadar geçti adetin...
valla bi salı değerlendirmedik ay başından beri full gidiyoruz buay karalıyım...
bu ay dediğim gibi karalıyım...
bulantı normal... kan demir ilaçları yapar ama istersen doktorunu tlfla ara bilgi al yada sağlık ocağına git onlarda yardımcı olurlar... Ama en önemlisi kendini kötüye sürükleme iyi düşün sağlıkla kucağına alacaksın...
canımm eltiminde bir hafta geçtikten sonra regli gelmişti.. ama inşallah bebişin sendedir..canım çok oldu ilaç kullandım bu aralar olacak kısmet olursa canımmmm
acaba testmi alsam bak aklıma düştü şimdi halbuki nelkadar kararlıyım beklemeye ama. beklemekteki asıl neden adetimden bir hafta sonra eşim ve benim yaşgünlerimiz var inşallah hediye olur diye şimdiden öğrenmek istemiyorumm :))))canımm eltiminde bir hafta geçtikten sonra regli gelmişti.. ama inşallah bebişin sendedir..
yokkkkkmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yooooooooooooooookmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kırmızılar yok yineeeeeeeeeeeeeeeee yoooooooooooooookkkkkkkkkkk
nabersiniz ay dün tam güsel sohbetin içine etti patron erkenden geldi.
şimdi yine gitti 2 de gelcekmiş.
Bende halen kırmızı yok. Beklemedeyim. Arada kasıklarıma giren kıramp dışında iyiyim.
gülüm hadi bakalım inş. Gelmez o pis kırmızılarr
onun yerine daha güzel bişey gelir inş.
bakalım canımmm ben halen ümitli deilim ama eşim buay nedense adetimin geçtiğini bilmo ama herşeyime bebekten diyo. Geçen aylarda ben var diyodum o yok diyodu ümitlenme diyodu. Buay tam tersi. Sol kasığımın hafif dolgunluğunu oda farketti akşam. Inşallah kötü bişi deildir.
Didem nerde gelmedimi bugün
canım hayırlısı olsun inş.
Bakalım eşinmi senmi haklı çıkacaksınız
didem bugün şeker yüklemesi için izinliymiş canım
evt bekleyip görcez. didemi tmm gördüm şimdi yazılanları okudum. ama kimseler yok bugün.burda.
Slm gül nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?