Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayy canım allah tekrarını yaşatmasın inşallah. olacagı varmış kendini suçlamanın bir faydası yok artık önmüzü bakıcaz. ya bugün benimde karnımda bir agrım var. bir yandan da bulantı oluyor ama korkuyorum ya. bebege birşey mi oluyor acaba allah korusun daha pazartesi gittim doktora tekrar gidemem ki. birde çok afedersiniz ama sanki bagırsaklarım bozulmuş gibi. bir kan ilacı kullanıyorum o yapıyor zannedersem bunlar düşük belirtisi olabilir mi? ayyy kafayı yiyicem

günaydın canım bende iyiyim çok şükür adet olmayı bekliyorum canım seninde çalışmalar devam ediyormuşşşşbu arada inşş bu ay tutar canım rabbim ikiz ikiz bebişler versin sana
canım ne kadar geçti adetin...
valla bi salı değerlendirmedik ay başından beri full gidiyoruz buay karalıyım...

bu ay dediğim gibi karalıyım...
bulantı normal... kan demir ilaçları yapar ama istersen doktorunu tlfla ara bilgi al yada sağlık ocağına git onlarda yardımcı olurlar... Ama en önemlisi kendini kötüye sürükleme iyi düşün sağlıkla kucağına alacaksın...

inşallah dedigin gibi alırım yaVRUMU kucagıma ne biliyim ya bir düşük yaşamak insanı daha da korkutuyor sende yaşıcaksın az kaldı bir hamiş kal benim gibi sürekli hastanede yatmak isteyeceksin çok zor böyle allah yardım etsin bizlere. saglık ocagı yok ki yakınlarda kendi doktorumda çarşamab günleri izinli hıım taaa haftaya çarşambaya kadar sabretmek zorundayım beklemek ne zor.
ceylin canım sende hoşgeldin nasılsın inşallah gelmez kırmızılar bebegin gelir inşallah.

canımm eltiminde bir hafta geçtikten sonra regli gelmişti.. ama inşallah bebişin sendedir..
acaba testmi alsam bak aklıma düştü şimdi halbuki nelkadar kararlıyım beklemeye ama. beklemekteki asıl neden adetimden bir hafta sonra eşim ve benim yaşgünlerimiz var inşallah hediye olur diye şimdiden öğrenmek istemiyorumm :))))

Son düzenleme:
yokkkkkmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yooooooooooooooookmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kırmızılar yok yineeeeeeeeeeeeeeeee yoooooooooooooookkkkkkkkkkk

nabersiniz ay dün tam güsel sohbetin içine etti patron erkenden geldi.
şimdi yine gitti 2 de gelcekmiş.
bende halen kırmızı yok. beklemedeyim. arada kasıklarıma giren kıramp dışında iyiyim.

gülüm hadi bakalım inş. Gelmez o pis kırmızılarr
onun yerine daha güzel bişey gelir inş.

gülüm hadi bakalım inş. Gelmez o pis kırmızılarr
onun yerine daha güzel bişey gelir inş.

bakalım canımmm ben halen ümitli deilim ama eşim buay nedense adetimin geçtiğini bilmo ama herşeyime bebekten diyo. geçen aylarda ben var diyodum o yok diyodu ümitlenme diyodu. buay tam tersi. sol kasığımın hafif dolgunluğunu oda farketti akşam. inşallah kötü bişi deildir.
didem nerde gelmedimi bugün

canım hayırlısı olsun inş.
Bakalım eşinmi senmi haklı çıkacaksınız
didem bugün şeker yüklemesi için izinliymiş canım

Kızlar didemin sonuçlar iyiymiş kızımıs:) 28 cm 680 gr olmuş gelişimi iyiymiş iyi besleniyon demiş dr. ben çok yoğunum aaaaaaaaay çıldırcam valla Gittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…