günaydınlar hamarat hanfendi...
canım günaydın bence bir hafta beklesin ben 8 gün geçince trest yaptırdım çıkt.. eltim de bir hafta geçince kan testi yaptırdı çıkmadı... o yüzden biraz beklesinn..günaydın kızlar yaaa gül bi kan testi yaptırsan mı acep? Duruma göre doktora giderdin? Bence adet olmayacaksın:)
sanada günaydınlar...herkese günaydın :)
canım dikkat et valla çocuk perişan oluyor sayendee :))ay ne hamaratım dimi sonra oramı buramı sakatlıyorumnasılsın şekerim?
sabmıyom ama cnmmmm inşallah ondandır adet e 2 gün kala sadece sabha vardı adet geçti gün içindede olmaya başladı dün akşamda oldu. ama hafifce bulanıyo çok deil. ve ara ara oluyo. bu reflü bulantısına benzzemiyo ya şaştım kaldım. umutlanmak istemiyom. adeti bekliyom o güzden.
sen nasıl oldun cnm iyimisin
canım dikkat et valla çocuk perişan oluyor sayendee :))
sana sözz hamileyken çok nazlanacağım gerçi kendi annem burada olacağı için beni hiç kaldırtmaz yerimden.. düşükte geldide hiç yerimden oynatmadı kayınvalidem bile çok sık gelemedi bana...Yok teyzesi ya onun keyfi iyi olan bana oluyor dünden beri aşağıda sıpa çok rahatsız ediyor aşağıdayken harektleri dün yoruldum diye çok oynayıp üzmedi beni hem eşime kızıyorum yardım etmiyor diye ama adam etsede yaptığı işi beğenmemki bir kova suyla bütün camları silemye çalışıyor düşünbirde ne kadar hareketli olursak hamilelikte doğum o kadar kolay oluyormuş Rabbim yatıracak dert vermesin çok şükür elim ayağım tutuyor bu çok büyük bir lütuf insanın kendi işini yapabilmesi:)
Canım darısı en kısa zamanda başına ama sen yat iş yapma tamam mı kaynanan eltin gelsin baksınlar sana hamileliğinde de nazlanmaz işlerine koşarsan seni dövecem haberin olsun:))
günaydııınnnnnn bacummmmmm.....günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydııınnnnnn bacummmmmm.....
sana sözz hamileyken çok nazlanacağım gerçi kendi annem burada olacağı için beni hiç kaldırtmaz yerimden.. düşükte geldide hiç yerimden oynatmadı kayınvalidem bile çok sık gelemedi bana...
kız bu arada miden yanarmıydı ilk günlerinde...
middmmm bulan bulan bulaniyiii.. çokkkk yaniyiiiii......nasılsın kuşummmmmmmmm
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niye kız gülünküde bulanıyomuş inşallah düşündüğümüz şeydendirmiddmmm bulan bulan bulaniyiii.. çokkkk yaniyiiiii......
iyiyim cicim saol sen nasılsınGünaydın hanımefendi:)) nasılsın?
ne bilem yaaa daha 15 gün var regle...niye kız gülünküde bulanıyomuş inşallah düşündüğümüz şeydendir
iyiyim cicim saol sen nasılsın
ne bilem yaaa daha 15 gün var regle...
niye kız gülünküde bulanıyomuş inşallah düşündüğümüz şeydendir
iyiyim cicim saol sen nasılsın
haaa o zaman üşüttün filan sen çok varmış daha regle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?