Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın kızlar yaaa gül bi kan testi yaptırsan mı acep? Duruma göre doktora giderdin? Bence adet olmayacaksın:)
canım günaydın bence bir hafta beklesin ben 8 gün geçince trest yaptırdım çıkt.. eltim de bir hafta geçince kan testi yaptırdı çıkmadı... o yüzden biraz beklesinn..

herkese günaydın :)
sanada günaydınlar...

hadi bakalim abla hayirlisi olsun. insallah bebistir ya.
günaydin herkese.
abla gece yine rüya gördüm. ablamla yengemlerle falan konusmuyorum hic alakam yok yani onlari gördüm. benim is yeriyle evin arasinda bi orman var yürürsem eve ordan gidiyorum. ben ablam yengem ormanin önündeydik sonra birden annemgildeydim. annemgil yengemgil birde yengemin akrabalari bahcede cay falan iciyorlardi. evde birsürü kus papagan falan vardi degisik degisik. paganin biri uctu gitti. baktim bizim cocuklar öteki kuslarida cama getirmis ben yengem ve onun akrabasi hemen eve kostuk cocuklari tutmak icin. ucan kusta geeri döndü eve. sonra birden otobüsteydim. dayimin ogullarini gördüm öyle özlemisimki biri benden 1-2yas büyük digeri 30 yasinda falan. kücügün boynuna sarildim nasil agliyom siz neden hep böyle yapiyorsunuz özletiyonuz kendinzi diyorum. snra teyzemin ogullarida geliyo. teyzemin büyük oglu kansermis onu anlatiyo elindede böyle kücük bi kirpi var kücück bunu icimden ikardilar diyo, birde hastaliginin adi falan yazan kücük bi kagit veriyo. üzüldüm rüyamda sonrada uyandim

canım dikkat et valla çocuk perişan oluyor sayendee :))

Yok teyzesi ya onun keyfi iyi olan bana oluyor dünden beri aşağıda sıpa çok rahatsız ediyor aşağıdayken harektleri dün yoruldum diye çok oynayıp üzmedi beni hem eşime kızıyorum yardım etmiyor diye ama adam etsede yaptığı işi beğenmemki bir kova suyla bütün camları silemye çalışıyor düşün birde ne kadar hareketli olursak hamilelikte doğum o kadar kolay oluyormuş Rabbim yatıracak dert vermesin çok şükür elim ayağım tutuyor bu çok büyük bir lütuf insanın kendi işini yapabilmesi:)
Canım darısı en kısa zamanda başına ama sen yat iş yapma tamam mı kaynanan eltin gelsin baksınlar sana hamileliğinde de nazlanmaz işlerine koşarsan seni dövecem haberin olsun:))

Esra, sumru, zeynep, günaydınlar

sana sözz hamileyken çok nazlanacağım gerçi kendi annem burada olacağı için beni hiç kaldırtmaz yerimden.. düşükte geldide hiç yerimden oynatmadı kayınvalidem bile çok sık gelemedi bana...
kız bu arada miden yanarmıydı ilk günlerinde...

İyi bari aman ama kaynanangil de işe yarasın sen o kadar hizmet ediyorsun yani canım benim mide şikayetim pek olmadı ilk aylar mide yanmam yeni başladı

niye kız gülünküde bulanıyomuş inşallah düşündüğümüz şeydendir

iyiyim cicim saol sen nasılsın

Hamdolsun canım gece belim ağrınsdan döndüm durdum adamıda uyutmadım sonra bacağıma bir kramp grdi fizah ettim eşim hemen bacağımı cimcikledide geçti:) şimdide sıpama teyzeleri koli göndermişti yeğenlerimin kıyafetlerini onları yıkadım dün ütülüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…