düşünüyorumda acaba üstüne regl olmuş olabilirmiyim aralıkta ....haaa o zaman üşüttün filan sen çok varmış daha regle
Hamdolsun canım gece belim ağrınsdan döndüm durdum adamıda uyutmadım sonra bacağıma bir kramp grdi fizah ettim eşim hemen bacağımı cimcikledide geçti:) şimdide sıpama teyzeleri koli göndermişti yeğenlerimin kıyafetlerini onları yıkadım dün ütülüyorum:))
hadi bakalim abla hayirlisi olsun. insallah bebistir ya.
günaydin herkese.
abla gece yine rüya gördüm. ablamla yengemlerle falan konusmuyorum hic alakam yok yani onlari gördüm. benim is yeriyle evin arasinda bi orman var yürürsem eve ordan gidiyorum. ben ablam yengem ormanin önündeydik sonra birden annemgildeydim. annemgil yengemgil birde yengemin akrabalari bahcede cay falan iciyorlardi. evde birsürü kus papagan falan vardi degisik degisik. paganin biri uctu gitti. baktim bizim cocuklar öteki kuslarida cama getirmis ben yengem ve onun akrabasi hemen eve kostuk cocuklari tutmak icin. ucan kusta geeri döndü eve. sonra birden otobüsteydim. dayimin ogullarini gördüm öyle özlemisimki biri benden 1-2yas büyük digeri 30 yasinda falan. kücügün boynuna sarildim nasil agliyom siz neden hep böyle yapiyorsunuz özletiyonuz kendinzi diyorum. snra teyzemin ogullarida geliyo. teyzemin büyük oglu kansermis onu anlatiyo elindede böyle kücük bi kirpi var kücück bunu icimden ikardilar diyo, birde hastaliginin adi falan yazan kücük bi kagit veriyo. üzüldüm rüyamda sonrada uyandim
düşünüyorumda acaba üstüne regl olmuş olabilirmiyim aralıkta ....
CNMM İNŞALLAH BEBEİŞDENDİR BEN HALA ÜMİTLİ DEİLİM
patron var kısaca yazcam çoooook sevinceğin haberler alcan cnmmm rüyan çok güsel hayr olsun güsel güsel haberler alıp sevincen cnm
hoşbuldum tatlımmmmmmgünaydin eflalcim. günaydin kiz didem karisi hosgeldin
tatlım magnezyum içmiyomusun o çok iyi oluyo ya ben kramp filan yaşamıyorum fazla kuzunun cicileri hayırlı olsun güle güle giysin inşallah
Hamdolsun canım gece belim ağrınsdan döndüm durdum adamıda uyutmadım sonra bacağıma bir kramp grdi fizah ettim eşim hemen bacağımı cimcikledide geçti:) şimdide sıpama teyzeleri koli göndermişti yeğenlerimin kıyafetlerini onları yıkadım dün ütülüyorum:))
tatlım mayısa kalacağını sanmıyorum doğumumun sata göre öyle ama dün doktorda 2 nisandan 2 mayısa kadar gelecek bebiş ama mayısa kalacağını sanmıyorum nisan ortası yaparsın doğumunu dedi mayıs anneleri değilde nisan anneleri daha yakın bana onlarla bir gidiyo hep tahlillerimiz filandidem senin dogum terminin 02.05.2011 degil mi? sen niye nisan annelerindesin?
çünkü reglin 25inde olacağını düşünerek sürekli çalıştık takvime bakıyorumda aralığın 12inde başlayan haftada bayağı işaret var.. 19unda bile çalışmışız 20nde regl olmuşum... o yüzden diyorum üstüne görmüş olabilirmiyim....oladabilirt ama sen ümitlenme simdiden. daha erken canim. regle daha cok var
gül karısı napıyosun
gülün anlayışlı kibar poatronu yanında dokunmayn ona :)))gül karısı napıyosun
patron var kaçak yazıyom regli yokkk bilginiz olsun. arada midem bulanıyo yaaaaaaa azcık azcık. bebek varsa böle mi oluyo bulantısı. ama ben hala yoktur diyorum. sen nassın cnm iyimisin
kiz benimde dün belim cok agridi ya. iki gündür sanki sag kaburgamin altindan biri sürekli bastiriyormus gibiydi ya. bugün biraz iyi
tatlım magnezyum içmiyomusun o çok iyi oluyo ya ben kramp filan yaşamıyorum fazla kuzunun cicileri hayırlı olsun güle güle giysin inşallah
hoşbuldum tatlımmmmmm
tatlım mayısa kalacağını sanmıyorum doğumumun sata göre öyle ama dün doktorda 2 nisandan 2 mayısa kadar gelecek bebiş ama mayısa kalacağını sanmıyorum nisan ortası yaparsın doğumunu dedi mayıs anneleri değilde nisan anneleri daha yakın bana onlarla bir gidiyo hep tahlillerimiz filan
sen düzenli kullan magnezyumu tatlım rahatlatır seni erken doğumada engel oluyomuşCanım ben dün belimi incitmiştim ondan ağrıdı bişey kaldırmıştımda neyseki geçti
Canım magenezyuma iki gün oldu başlayalı:)) daha önce kramp olmuyordu:) sabah onu dedim hatta eşime magnezyum krampa engel olmak için bana tam tersi etki etti:) gerçi magnezyumu kasık ağrım için verdi sürekli ağrıyorduya bebek aşağıdaymış ondan yukarı tam çıkmamış sağlık ocağındaki ebe bilmişti biliyormusun bebek aşağıdamıymış ondan olur ağrı demişti eşime diyorum ebem iyi eve çağıralımda doğumu o yaptırsınbirde magnezyum çatımız açılırken olan ağrıyıda kesermiş
ne o kız gülün patron böle bi tip değil bence ama neysegülün anlayışlı kibar poatronu yanında dokunmayn ona :)))
gülün anlayışlı kibar poatronu yanında dokunmayn ona :)))
Hayirlisi olsun canim. Olabilir sende valla. sende hersey erken basladi. kiz belki sende üstüne falan gördün
yok sanmıyorum üstüne gördüğümü çalışma yaptığımız ay hamile kaldım zaten ondan önce çalışma yokkk
valla bilmiyom dün 2 nisanı duyunca biraz gözlerim ayrıldı bi dahaki gidişimde net bi tarih verebilecekmiş doktor öyle dedi
gü nayyyyyyyy dııııııınnnnnnnn kızlar ben geldimmmmm nasılsınız gül abla da adet olmamış daha allahım allahım inş. olmazzzzz yeni annemiz olurrr benim dünür doguracak daha bende tık yokkkkk
kiz benimde dün belim cok agridi ya. iki gündür sanki sag kaburgamin altindan biri sürekli bastiriyormus gibiydi ya. bugün biraz iyi
hoşbuldum tatlımmmmmm
tatlım mayısa kalacağını sanmıyorum doğumumun sata göre öyle ama dün doktorda 2 nisandan 2 mayısa kadar gelecek bebiş ama mayısa kalacağını sanmıyorum nisan ortası yaparsın doğumunu dedi mayıs anneleri değilde nisan anneleri daha yakın bana onlarla bir gidiyo hep tahlillerimiz filan
sen düzenli kullan magnezyumu tatlım rahatlatır seni erken doğumada engel oluyomuş
hee ebe ni çağır sen evde doğur madem bu kadar sevdin :82: :82: :82: :82:
ne o kız gülün patron böle bi tip değil bence ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?