Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kiz benimde dün belim cok agridi ya. iki gündür sanki sag kaburgamin altindan biri sürekli bastiriyormus gibiydi ya. bugün biraz iyi

CNMM İNŞALLAH BEBEİŞDENDİR BEN HALA ÜMİTLİ DEİLİM
patron var kısaca yazcam çoooook sevinceğin haberler alcan cnmmm rüyan çok güsel hayr olsun güsel güsel haberler alıp sevincen cnm

CNMM İNŞALLAH BEBEİŞDENDİR BEN HALA ÜMİTLİ DEİLİM
patron var kısaca yazcam çoooook sevinceğin haberler alcan cnmmm rüyan çok güsel hayr olsun güsel güsel haberler alıp sevincen cnm

aaaaayyyy ablacim insallah ya. öyle birsey olunca hemen haber vercem sana. aklima takilmisti yani alakam yok hicbiriylede görüsmüyorum ne zamandir. dayimin ogullarini en son 2 sene önce görmüstüm. birde okadar üzüldüm rüyamda ama sen simdi böyle deyince rahatladim. öpüyorum seni ablacim.
bence sen pazartesi falan yine test yap abla.

günaydin eflalcim. günaydin kiz didem karisi hosgeldin
hoşbuldum tatlımmmmmm

tatlım magnezyum içmiyomusun o çok iyi oluyo ya ben kramp filan yaşamıyorum fazla kuzunun cicileri hayırlı olsun güle güle giysin inşallah
didem senin dogum terminin 02.05.2011 degil mi? sen niye nisan annelerindesin?
tatlım mayısa kalacağını sanmıyorum doğumumun sata göre öyle ama dün doktorda 2 nisandan 2 mayısa kadar gelecek bebiş ama mayısa kalacağını sanmıyorum nisan ortası yaparsın doğumunu dedi mayıs anneleri değilde nisan anneleri daha yakın bana onlarla bir gidiyo hep tahlillerimiz filan

oladabilirt ama sen ümitlenme simdiden. daha erken canim. regle daha cok var
çünkü reglin 25inde olacağını düşünerek sürekli çalıştık takvime bakıyorumda aralığın 12inde başlayan haftada bayağı işaret var.. 19unda bile çalışmışız 20nde regl olmuşum... o yüzden diyorum üstüne görmüş olabilirmiyim....

patron var kaçak yazıyom regli yokkk bilginiz olsun. arada midem bulanıyo yaaaaaaa azcık azcık. bebek varsa böle mi oluyo bulantısı. ama ben hala yoktur diyorum. sen nassın cnm iyimisin

inşallah bebiştendir akşamda konuştuk bunu biliyonnnn
ay bi yere gitmiyomu patronun yaaa
bende iyiyim tatlım dün akşam kayınvalideme gittik yasin filan okundu işte 10 gibi geldim eve yattım

kiz benimde dün belim cok agridi ya. iki gündür sanki sag kaburgamin altindan biri sürekli bastiriyormus gibiydi ya. bugün biraz iyi

Canım ben dün belimi incitmiştim ondan ağrıdı bişey kaldırmıştımda neyseki geçti

tatlım magnezyum içmiyomusun o çok iyi oluyo ya ben kramp filan yaşamıyorum fazla kuzunun cicileri hayırlı olsun güle güle giysin inşallah

Canım magenezyuma iki gün oldu başlayalı:)) daha önce kramp olmuyordu:) sabah onu dedim hatta eşime magnezyum krampa engel olmak için bana tam tersi etki etti:) gerçi magnezyumu kasık ağrım için verdi sürekli ağrıyorduya bebek aşağıdaymış ondan yukarı tam çıkmamış sağlık ocağındaki ebe bilmişti biliyormusun bebek aşağıdamıymış ondan olur ağrı demişti eşime diyorum ebem iyi eve çağıralımda doğumu o yaptırsın birde magnezyum çatımız açılırken olan ağrıyıda kesermiş

Hayirlisi olsun canim. Olabilir sende valla. sende hersey erken basladi. kiz belki sende üstüne falan gördün

sen düzenli kullan magnezyumu tatlım rahatlatır seni erken doğumada engel oluyomuş
hee ebe ni çağır sen evde doğur madem bu kadar sevdin :82: :82: :82: :82:

gülün anlayışlı kibar poatronu yanında dokunmayn ona :)))
ne o kız gülün patron böle bi tip değil bence ama neyse

Hayirlisi olsun canim. Olabilir sende valla. sende hersey erken basladi. kiz belki sende üstüne falan gördün

yok sanmıyorum üstüne gördüğümü çalışma yaptığımız ay hamile kaldım zaten ondan önce çalışma yokkk
valla bilmiyom dün 2 nisanı duyunca biraz gözlerim ayrıldı bi dahaki gidişimde net bi tarih verebilecekmiş doktor öyle dedi

gü nayyyyyyyy dııııııınnnnnnnn kızlar ben geldimmmmm nasılsınız gül abla da adet olmamış daha allahım allahım inş. olmazzzzz yeni annemiz olurrr benim dünür doguracak daha bende tık yokkkkk

ayrilir tabi. e surda 3 aycik var nisanin 2sine :) ayyy ilk dogum yapan nolur nasil oldugunu bildirsin ya. düsündükce bende heyecanlaniyom. kiz esin girecek mi doguma?

kiz valla yetisemezsen senin oglan didemin kiza abla der ha. ona göre calisma yapin

Kullanıcam inşaallah canım aman erken doğmasınlar Allah korusun bazen aklıma geliyor hatta dün geldi vajinamda ağrı vardı ay bişey mi oldu diye tedirgin oldum ilk kez kız birde benim üst komşu doğurdu doğuracak onun yerine strese girdim her akşam eşime diyorum aha doğum başladı heralde hareketlilik var yukurda diye bugün erinmiyimde kadının yanına çıkıyım beş dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…