kiz valla yetisemezsen senin oglan didemin kiza abla der ha. ona göre calisma yapin
günaydın dünürrrrrrrrrrr elini çabuk tutu bak vakit daralıyorgü nayyyyyyyy dııııııınnnnnnnn kızlar ben geldimmmmm nasılsınız gül abla da adet olmamış daha allahım allahım inş. olmazzzzz yeni annemiz olurrr benim dünür doguracak daha bende tık yokkkkk
valla manyak oldum canım yaaaayrilir tabi. e surda 3 aycik var nisanin 2sine :) ayyy ilk dogum yapan nolur nasil oldugunu bildirsin ya. düsündükce bende heyecanlaniyom. kiz esin girecek mi doguma?
Kullanıcam inşaallah canım aman erken doğmasınlar Allah korusun bazen aklıma geliyor hatta dün geldi vajinamda ağrı vardı ay bişey mi oldu diye tedirgin oldum ilk kez kız birde benim üst komşu doğurdu doğuracak onun yerine strese girdim her akşam eşime diyorum aha doğum başladı heralde hareketlilik var yukurda diyebugün erinmiyimde kadının yanına çıkıyım beş dk.
ay allahım inşallah yaaaa 2 nisandan sonra erken doğum olmuyomuş ama artıkın 9 ayın içinde oluyomuş kilosu iyi olursa hiç bi sorun olmazmış ay ay ay kız 2 nisandan sonra ben uykuları yitiririmKullanıcam inşaallah canım aman erken doğmasınlar Allah korusun bazen aklıma geliyor hatta dün geldi vajinamda ağrı vardı ay bişey mi oldu diye tedirgin oldum ilk kez kız birde benim üst komşu doğurdu doğuracak onun yerine strese girdim her akşam eşime diyorum aha doğum başladı heralde hareketlilik var yukurda diyebugün erinmiyimde kadının yanına çıkıyım beş dk.
günaydın tatlım iştemisin yoksa evde yatıyomusungünaydın karılarr:92::92::92::92::92:
nasılsınızz ben hala çok hastayımm
ebrar ve afr günaydınlar ya ben sizin isimlerinizi hep unutuyorumm:18::18:
günaydın dünürrrrrrrrrrr elini çabuk tutu bak vakit daralıyor
valla manyak oldum canım yaaa
inşallah doğuma giderkende evime geldiğimdede yazıcam size allahım nasip ederse
eşim çok istiyor ama benim doktor almıyor doğuma eşlerin psikolojisi bozuluyor diye kesinlikle dedi eşimede tavsiye etmem dedi ama bebk çıkınca alabiliriz içer öyle görürüsün ama ıkınmalar filan bi eşin göreceği hoş görüntüler değil dedi benimki bebek çıkınca foto filan çakmeye girecek sanırım
çünküüüüü ben bugüne kadar hiç adımı söylemedim kiiiiiiiii
ebrar ve afr günaydınlar ya ben sizin isimlerinizi hep unutuyorumm:18::18:
günaydın kuşum evdeyim dinleniyorumay allahım inşallah yaaaa 2 nisandan sonra erken doğum olmuyomuş ama artıkın 9 ayın içinde oluyomuş kilosu iyi olursa hiç bi sorun olmazmış ay ay ay kız 2 nisandan sonra ben uykuları yitiririm
anammm çıkma şimdi kadının sancısı filan varsa hafiften sende bunalıma girersin
günaydın tatlım iştemisin yoksa evde yatıyomusun
ben biliyom sölümmüüüüüüüüüüüüüü
söyle bakimm. hatice mi arzu mu :)))ben biliyom sölümmüüüüüüüüüüüüüü
hım sende msn den biliyon dimi dünürüm kimseye dememiştim çünkü
canım yok yok ebru olduğunu biliyomm.....günaydın canım ee adımımı unutuyon
günaydın kuşum evdeyim dinleniyorum
aynen bende bu nedenlerden dolayi girmesini istemiyorum doguma. ama gecen bi arkadas dedi dogum yaparkene mutlaka biri yaninda olursa cok iyi olur diyo. onun kardesi girmis yanina oda evli. bi havluyla alt kismi kapatmislar kardeside yaninda elini falan tutmus iste. birde onda yirtilma olmus. öyle olunca doktorlar onunla ilgilenmis kardeside cocukla. iste giydirmis falan. ay ne bilim. ben ablamla konusmuyorum zaten. öteki avusturyada bakalim esiyle barismazsa burda olur ama neyse insallah barisir. kücük kardesim daha evli bile degil. annemide istemiyorum yanimda utanirim valla. ay bilmiyorum kendim dogurcam heralde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?