Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

gülme komşuna gelir başına naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın karılarr:92::92::92::92::92:
nasılsınızz ben hala çok hastayımm

Günaydın canım geçmiş olsun

kız eflal sen kadının yanındayken dogum başlarmışşşşş anammmm elin ayagın bir birine dolanır valla canlı doguma şahit olursun

Yok ya paniklemem ki diyorumya önceden olsa korkardım pozitif doğum hikayelerini okudukça doğum evrelerini ne yapmam gerektiğini öğrendikçe düşüncem değişti.

kiz öyle duyunca hemen kosta sen dogurt bari :)

Aman yok o kadarda değil ben kan falan öyle vıcır vıcır şyelere bakamam öğğğğğğ kesik biçik göremem.

Ay canım Rabbim zamanında versin yavrularımızı kucağımıza sağlıkla inşaallah yok kız girmem zaten düşündükçe korkuyorum diyor birde ikinci doğumu bende diyorum ne korkuyorsun tecrübelisin hem ikinci doğumlar çok kolay oluyormuş diye ben teselli ediyorum

ay yok annemi filan istemem bende kocamı bile istemiyom yani

Ay benim annem benden önce bayılır çok paniktir ben sancı çekerken hastanede eşim yanımda dursun istiyorum o güzle telkin ediyor sağolsun ama annemin eli ayağı dolaşır hemde anneler dayanamaz kızlarına gerçi annem bizim gelin doğururkende dokuz doğurmuştu

yaaa bi arkadaşımla yazışıyom sürekli 9 aylık bir kızı var bana soruyo dr. öyle dedi mi böyle dedi mi hiç bişi demedi diyom ilk gittiğmde beta 5 haftalık gebelik betasıydı 25 inde ultrasyona aldı kese var dedi 5 ocakta gittim gene kese var dedi bunca zaman geçmesine rağmen kalp atışlarını niye görmedi neden bişi demedi diye takıldı aklıma offffffffff atcam kendimi sandalyenin üstünden yer haaaaa:)

benim anne dayanır yani hatta eşimden daha sağlam durur ama ben onu görmeye dayanamam sanırım

gülme komşuna gelir başına naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

He ya itiraf ediyorum çok güldüm ay birde benimki sen beceremen şimdi ben dışarda çatlarım gelip yardım ediyim diyor bend dedim gel gel de sülalenin kulağını çınlatıyım saçını başını yoluyum senin orda fırsat bu fırsat:86::86:

kız ne kadannn zorlandınızzz yaaaa........

söle o arkadaşına sussun neden olumsuzu düşünceye yitiyor seni yaaaaaaaaaaaaaaaa ben çevremde kimsenin olumsuz örneklerle kafamı şişirmesine izin vermedim sen neden izin veriyosun saçını başını yolcam senin haaa

Haaa bide hesaplıyom kanda çıktığının üzerinden 18 gün geçmesine rağmen hala 10 gün sonra gel demesi sanki gelişmiyor da bi daha bakarız demeye getiriyo gibi geldi bana bu arada ekteki resim doktor ultrasyonu büyüttüğünde gördüğüm şeye benziyor sizce doktor temkinli mi davranıyo ayyyy bayılcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…