Sumru canım bak burdaki hikayeleri oku doğum hakkında çok güzel anlatmışar hep iyi şeyler var neler yaptıklarını ayrıntılarıyla yazmışlar benim okumadığım bir iki tane kaldı benim doğuma bakış açım değişti diyebilirm çok korkuyordum şimdi daha pozitifim ara ara panikliyorum ama eski halimi düşününce normalim şimdi ay kız ben didemin eşine gülmüştüm doğuma girecek diye benim adamında niyeti oymuş ablasına dedi telde neyyyyy la yürü git ne girmesi istemem ben dedim
Hikâyeler « Pozitif Doğum Hikâyeleri
canım yok yok ebru olduğunu biliyomm.....
günaydın canım ee adımımı unutuyon
günaydın kuşum evdeyim dinleniyorum
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben ve evhamlarım geldi gene:)
delirtmeyinn kızz beniiiiiiiiiiiii
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben ve evhamlarım geldi gene:)
kız face de varmısın... beni istersen varsa nimet ahmet ateşyok kız ebru deil ismim gerçek ismim ayşe ebrar yani ebrar da gerçek ismim
söyleeee kızzzzz yolacamm saçını başınıııı....ben sölüycem dünürrr valla niye sölemedin ismini hiç
ben sölüycem dünürrr valla niye sölemedin ismini hiç
günaydın karılarr:92::92::92::92::92:
nasılsınızz ben hala çok hastayımm
kız eflal sen kadının yanındayken dogum başlarmışşşşş anammmm elin ayagın bir birine dolanır valla canlı doguma şahit olursun
kiz öyle duyunca hemen kosta sen dogurt bari :)
ay allahım inşallah yaaaa 2 nisandan sonra erken doğum olmuyomuş ama artıkın 9 ayın içinde oluyomuş kilosu iyi olursa hiç bi sorun olmazmış ay ay ay kız 2 nisandan sonra ben uykuları yitiririm
anammm çıkma şimdi kadının sancısı filan varsa hafiften sende bunalıma girersin
ay yok annemi filan istemem bende kocamı bile istemiyom yani
çünküm bugüne kadar kimse sormadııııııı o yüzden bende söylemedim
söyleeee kızzzzz yolacamm saçını başınıııı....
kız ne kadannn zorlandınızzz yaaaa........sölüyommmmmmmm rukiye ismin çok güzel beee
Günaydın canım geçmiş olsun
Yok ya paniklemem ki diyorumya önceden olsa korkardım pozitif doğum hikayelerini okudukça doğum evrelerini ne yapmam gerektiğini öğrendikçe düşüncem değişti.
Aman yok o kadarda değil ben kan falan öyle vıcır vıcır şyelere bakamam öğğğğğğ kesik biçik göremem.
Ay canım Rabbim zamanında versin yavrularımızı kucağımıza sağlıkla inşaallah yok kız girmem zaten düşündükçe korkuyorum diyor birde ikinci doğumu bende diyorum ne korkuyorsun tecrübelisin hem ikinci doğumlar çok kolay oluyormuş diye ben teselli ediyorum
Ay benim annem benden önce bayılır çok paniktir ben sancı çekerken hastanede eşim yanımda dursun istiyorum o güzle telkin ediyor sağolsun ama annemin eli ayağı dolaşır hemde anneler dayanamaz kızlarına gerçi annem bizim gelin doğururkende dokuz doğurmuştu
gülme komşuna gelir başına naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız ne kadannn zorlandınızzz yaaaa........
yaaa bi arkadaşımla yazışıyom sürekli 9 aylık bir kızı var bana soruyo dr. öyle dedi mi böyle dedi mi hiç bişi demedi diyom ilk gittiğmde beta 5 haftalık gebelik betasıydı 25 inde ultrasyona aldı kese var dedi 5 ocakta gittim gene kese var dedi bunca zaman geçmesine rağmen kalp atışlarını niye görmedi neden bişi demedi diye takıldı aklıma offffffffff atcam kendimi sandalyenin üstünden yer haaaaa:)
kız ne kadannn zorlandınızzz yaaaa........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?