Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız diyorum sana aynısını bana yaptı sadece geliçimini görmek için normal bu ozaman gittiğinde biraz daha büyümüş göreceksinnnn

tüm sinirini ondan çıkarırsın yaniii

kızlar size bişey anlatacagım arkadaşın kardeşi doktora gitmişti kist var dedi ama sürekli büyüyordu dün amaliyat oldu o sıra da çift rahim oldugunu görmüşler hiç böyle birşey duydunuz mu ben ilk defa karşılaştım

git allahını seversen çok fazla dinleme etrafı zeynep çok kızarım sana yaaaa

o nasıl bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :26: :26: :26: :26: :26:

Canım birinci kural çevrendekilerin hamilelik ve doğumla ilgili söylediklerini kulağını tıka ikincisi bak benim dosya elimde şu an senin için baktım benim ilk beş haftalıkken keseye bakıldı hatta üstten görülmedi benim doktor panik olmuş dış gebelik diye kendisi alttan baktı ultrasonla ve keseyi gördü maşaallah tam tepede dedi sonra 7 hafta 3 günlükken kalp atışını dinledim ilk kez tamam mı yani sende bişey yok problem yok normalsin anladın mı cicim şimdi eğer dokotrun sorularını cevaplamıyorsa seni uyuu ediyorsa hemen değiş doktorunu benim gibi her ay sinir krizi geçirme:)) bak benim kaynanada onda bundan duyduğunu söylüyordu kendince bende dedimki benim doktorum var o ne derse onu yapıyorum ondan sonra kesti seisini banane başkasının dediğinden dağ başındamıyım doktorum var benim

Ben duydum canım yengemde vardı rahimde perde oluyo bebek gelişemiyor ve 6 aydan sonra rahme sığmayıp ölüyo erken bulunması sevindirici yengemin 3 hamileliği bu yüzden olumsuz sonuçlandı maalesef

Durun bakayım bekleyeyim 1 hafta daha öyleyse:) bu arada sağol canım benim için dosyayı incelemişsin offf ne bileyim eşime gene doktoru değiştircem dersem yer beni:) Neyse doktora sorcam haftaya herşeyi :)

kızlar bişi dicem bi fikir verin bana... reglin 25inde olacağını düşünerek sürekli çalıştık takvime bakıyorumda aralığın 12inde başlayan haftada bayağı işaret var.. 19unda bile çalışmışız 20nde regl olmuşum... o yüzden diyorum üstüne görmüş olabilirmiyim....

Son düzenleme:
o nasıl bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :26: :26: :26: :26: :26:

valla dünürüm bende pek anlamadım ki bebek anne karnında iken zaten iki tane oluyormuş ama büyüdükçe birleşip tek oluyormuş ama milyonde bir çift rahim oluyormuş bu anlattıgım ikiz belkide o yüzden anne karnında birisi gelişemedi o yüzden oldu şimdilik bi tedavi gerkmiyormuş evlenip hamile kaldıgında gözetim altına alacaklarmış bebegi doktor öyle demiş

git allahını seversen çok fazla dinleme etrafı zeynep çok kızarım sana yaaaa

Ama ne bileyim kuşum bak 2. adet tarihim geldi hala net bişi söylememesi saçma değilmi sence de? Düşün adetten 15 gün saora hamile kalmış olsam bile şuan 40 günlük oldum hala neden bişi demiyo erkenmi yoksa laaaa:)
Ayyyy ne sinir bişeyim dimi:) Deli ettim sizi ben en iyisi biraz çıkayım yoksa şişircem kafanızı:)

tüm sinirini ondan çıkarırsın yaniii

Aynen bacım:86:

Canım ben biliyorum onu duymuştum daha önce mesela o arkadaşın hamile kaldı diyelim diğer rahmi regli olmaya devam ettiği için yani yumurtlamaya hamileyken hamile kalabilir:)

etraftan abul subuk şeyler dinleyip böyle olman kızdırıyor beni yaaa düşünme kötü şey düşünme
ikincisi senin doktor yaşlı bildiğim kadarıyla eski doktorlarla bizim yeni yetme doktorlar aynı teknikleri kullanmıyorum biraz güven doktoruna ve susta bekle lütfen yaaaa

allah allah yaaa garip valla

Canım ben biliyorum onu duymuştum daha önce mesela o arkadaşın hamile kaldı diyelim diğer rahmi regli olmaya devam ettiği için yani yumurtlamaya hamileyken hamile kalabilir:)[/QUOTE]

canım nasıl yani hamileyken tekrar hamile kalabilirmi yani iki babak olabilirmi misal bebegin biri 3 aylık oldu diger rahimle tekrar hamile kalıp biri 3 aylık biri 1 aylık olabilirmi

Durun bakayım bekleyeyim 1 hafta daha öyleyse:) bu arada sağol canım benim için dosyayı incelemişsin offf ne bileyim eşime gene doktoru değiştircem dersem yer beni:) Neyse doktora sorcam haftaya herşeyi :)

Canım sen bana güven evlendiğimden beri hamilelikle ilgili okumadığım şey kalmadı yani üç senedir bak bana beş haftalıkken baktı iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı sen daha 7 haftalık değilsinki regline göre hesaplamadı doktor seni sonuçta tuttuğu tarihe gör hesapladı tamam mı boşuna endişeleniyorsun ve bütün doktorlar kalp atışını duyana kadar kesin bişey demezler sadece sana has bir durum değil bu:) kaldıki olumsuz bişey olsa önce biz deriz niye sana öyle dedi diye ben de ilk gittğimde niye kesin hamilesin demedi diye üzülmüştüm bir hafta sonraki tahlilde beş binin üstüne çıkınca tebrik ederim hamileisin dedi ilk değerim beş yüz küsürdü düşün.

yaaaaaaa zi neden takıyon bu tip insanları ya bak aramızda birsürü hamile ark. var onlar ne diyo normal diyo dimi tekrar gittiginde doktor sana daha net şeyler söyleyecektir temkinli bi doktor sanırım herşeyi netleştirip öyle konuşuyor

Canım ben biliyorum onu duymuştum daha önce mesela o arkadaşın hamile kaldı diyelim diğer rahmi regli olmaya devam ettiği için yani yumurtlamaya hamileyken hamile kalabilir:)

canım nasıl yani hamileyken tekrar hamile kalabilirmi yani iki babak olabilirmi misal bebegin biri 3 aylık oldu diger rahimle tekrar hamile kalıp biri 3 aylık biri 1 aylık olabilirmi[/QUOTE]

evet canım öyle olabiliryormuş bak şimdi hemn netten bakıyım araştırmacı ruhum depreşti:))

Kızlar bi konuda rahatlattım kendimi 27.11.2010 da ilişki önermişti doktor 28.11.2010 da ilişkiye girdik biz sonra idrar testini 16.12.2010da yaptık 18.12.2010da kan testi çıktı 25.12 de kese görüldü 4.01.de de tekrar keseyi kontrol etti bu durumda gün olarak bakarsam şu an 40. gündeyim kalp atışları için zaten çok erken dimi?
Ama o zaman peki neden beta o kadar yüksek çıktı 18. günde betanın normal değeri kaç acep aaaaaaaaaaaaaaaa
sıyırdım haaa:)

canım nasıl yani hamileyken tekrar hamile kalabilirmi yani iki babak olabilirmi misal bebegin biri 3 aylık oldu diger rahimle tekrar hamile kalıp biri 3 aylık biri 1 aylık olabilirmi[/QUOTE]

Olur tatlım yengem hamileydi 4 haftalık gebeliği vardı 6. hafta gittiğinde ikiz olduğunu birinin 4 diğerinin 6 haftalık olduğunu öğrendiler:)

canım nasıl yani hamileyken tekrar hamile kalabilirmi yani iki babak olabilirmi misal bebegin biri 3 aylık oldu diger rahimle tekrar hamile kalıp biri 3 aylık biri 1 aylık olabilirmi
amerikada var öyle bi kadın bebeklerinin arasında 2 ay var :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…