kız diyorum sana aynısını bana yaptı sadece geliçimini görmek için normal bu ozaman gittiğinde biraz daha büyümüş göreceksinnnnHaaa bide hesaplıyom kanda çıktığının üzerinden 18 gün geçmesine rağmen hala 10 gün sonra gel demesi sanki gelişmiyor da bi daha bakarız demeye getiriyo gibi geldi bana bu arada ekteki resim doktor ultrasyonu büyüttüğünde gördüğüm şeye benziyor sizce doktor temkinli mi davranıyo ayyyy bayılcam:)Eki Görüntüle 123846
He ya itiraf ediyorum çok güldümay birde benimki sen beceremen şimdi ben dışarda çatlarım gelip yardım ediyim diyor bend dedim gel gel de sülalenin kulağını çınlatıyım saçını başını yoluyum senin orda fırsat bu fırsat:86::86:
Haaa bide hesaplıyom kanda çıktığının üzerinden 18 gün geçmesine rağmen hala 10 gün sonra gel demesi sanki gelişmiyor da bi daha bakarız demeye getiriyo gibi geldi bana bu arada ekteki resim doktor ultrasyonu büyüttüğünde gördüğüm şeye benziyor sizce doktor temkinli mi davranıyo ayyyy bayılcam:)Eki Görüntüle 123846
kızlar size bişey anlatacagım arkadaşın kardeşi doktora gitmişti kist var dedi ama sürekli büyüyordu dün amaliyat oldu o sıra da çift rahim oldugunu görmüşler hiç böyle birşey duydunuz mu ben ilk defa karşılaştım
yaaa bi arkadaşımla yazışıyom sürekli 9 aylık bir kızı var bana soruyo dr. öyle dedi mi böyle dedi mi hiç bişi demedi diyom ilk gittiğmde beta 5 haftalık gebelik betasıydı 25 inde ultrasyona aldı kese var dedi 5 ocakta gittim gene kese var dedi bunca zaman geçmesine rağmen kalp atışlarını niye görmedi neden bişi demedi diye takıldı aklıma offffffffff atcam kendimi sandalyenin üstünden yer haaaaa:)
kızlar size bişey anlatacagım arkadaşın kardeşi doktora gitmişti kist var dedi ama sürekli büyüyordu dün amaliyat oldu o sıra da çift rahim oldugunu görmüşler hiç böyle birşey duydunuz mu ben ilk defa karşılaştım
Canım birinci kural çevrendekilerin hamilelik ve doğumla ilgili söylediklerini kulağını tıka ikincisi bak benim dosya elimde şu an senin için baktım benim ilk beş haftalıkken keseye bakıldı hatta üstten görülmedi benim doktor panik olmuş dış gebelik diye kendisi alttan baktı ultrasonla ve keseyi gördü maşaallah tam tepede dedi sonra 7 hafta 3 günlükken kalp atışını dinledim ilk kez tamam mı yani sende bişey yok problem yok normalsin anladın mı cicim şimdi eğer dokotrun sorularını cevaplamıyorsa seni uyuu ediyorsa hemen değiş doktorunu benim gibi her ay sinir krizi geçirme:)) bak benim kaynanada onda bundan duyduğunu söylüyordu kendince bende dedimki benim doktorum var o ne derse onu yapıyorum ondan sonra kesti seisini banane başkasının dediğinden dağ başındamıyım doktorum var benim
o nasıl bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :26: :26: :26: :26: :26:
git allahını seversen çok fazla dinleme etrafı zeynep çok kızarım sana yaaaa
tüm sinirini ondan çıkarırsın yaniii
etraftan abul subuk şeyler dinleyip böyle olman kızdırıyor beni yaaa düşünme kötü şey düşünmeAma ne bileyim kuşum bak 2. adet tarihim geldi hala net bişi söylememesi saçma değilmi sence de? Düşün adetten 15 gün saora hamile kalmış olsam bile şuan 40 günlük oldum hala neden bişi demiyo erkenmi yoksa laaaa:)
Ayyyy ne sinir bişeyim dimi:) Deli ettim sizi ben en iyisi biraz çıkayım yoksa şişircem kafanızı:)
allah allah yaaa garip vallavalla dünürüm bende pek anlamadım ki bebek anne karnında iken zaten iki tane oluyormuş ama büyüdükçe birleşip tek oluyormuş ama milyonde bir çift rahim oluyormuş bu anlattıgım ikiz belkide o yüzden anne karnında birisi gelişemedi o yüzden oldu şimdilik bi tedavi gerkmiyormuş evlenip hamile kaldıgında gözetim altına alacaklarmış bebegi doktor öyle demiş
Durun bakayım bekleyeyim 1 hafta daha öyleyse:) bu arada sağol canım benim için dosyayı incelemişsin offf ne bileyim eşime gene doktoru değiştircem dersem yer beni:) Neyse doktora sorcam haftaya herşeyi :)
yaaa bi arkadaşımla yazışıyom sürekli 9 aylık bir kızı var bana soruyo dr. öyle dedi mi böyle dedi mi hiç bişi demedi diyom ilk gittiğmde beta 5 haftalık gebelik betasıydı 25 inde ultrasyona aldı kese var dedi 5 ocakta gittim gene kese var dedi bunca zaman geçmesine rağmen kalp atışlarını niye görmedi neden bişi demedi diye takıldı aklıma offffffffff atcam kendimi sandalyenin üstünden yer haaaaa:)
Canım ben biliyorum onu duymuştum daha önce mesela o arkadaşın hamile kaldı diyelim diğer rahmi regli olmaya devam ettiği için yani yumurtlamaya hamileyken hamile kalabilir:)
Ama ne bileyim kuşum bak 2. adet tarihim geldi hala net bişi söylememesi saçma değilmi sence de? Düşün adetten 15 gün saora hamile kalmış olsam bile şuan 40 günlük oldum hala neden bişi demiyo erkenmi yoksa laaaa:)
Ayyyy ne sinir bişeyim dimi:) Deli ettim sizi ben en iyisi biraz çıkayım yoksa şişircem kafanızı:)
Canım ben biliyorum onu duymuştum daha önce mesela o arkadaşın hamile kaldı diyelim diğer rahmi regli olmaya devam ettiği için yani yumurtlamaya hamileyken hamile kalabilir:)
amerikada var öyle bi kadın bebeklerinin arasında 2 ay var :)))canım nasıl yani hamileyken tekrar hamile kalabilirmi yani iki babak olabilirmi misal bebegin biri 3 aylık oldu diger rahimle tekrar hamile kalıp biri 3 aylık biri 1 aylık olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?