Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amerikada var öyle bi kadın bebeklerinin arasında 2 ay var :)))

bakalım daha neler duyacagız kızlar hepinize tşk ler bilgileriniz için ark. a anlatayım bu konuştuklarımızı ki evlenmeden önce doktora tekrar gitsin

kızlar bi fikir istedim kimse cevap bile vermedi neyse demekki hamile olmadan burada sözümüz dinlenmiyorr siz konulun bende ortalığı toparlayayımm bari konuşan yok benlee...

Zeyno bu da hcg değerleri

Normal bir gebeliğin çok erken dönemlerinde kandaki beta-hCG değerlerinin alt ve üst sınırları yaklaşık şu şekildedir:

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Son düzenleme:

Canım benim çok sağol:) İçim rahatladı biraz her konuda size güveniyorum teşekkür ederim:)

Şimdi kaan kocatepeye soracaktım bende mail atıp:) İyi oldu okiyim bari:)
kızlar bi fikir istedim kimse cevap bile vermedi neyse demekki hamile olmadan burada sözümüz dinlenmiyorr siz konulun bende ortalığı toparlayayımm bari konuşan yok benlee...

hahahaha bu bebiş almadan başlamış alınganlığa nimetcim kendi derdime düştüm kızları da benim dderdime düşürdüm kusura bakma, üstüne görme hakkında bi bilgim yok maalesef yorum yapamıyorum ama sen adetten sonra zaten doktora gittin hamile olsan farkedilirdi diye düşünüyorum Rabbim gönlüne göre versin:)

Eflalim sağol kuşum yaaa ama bak
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500 ben tahlili yaptırdığımda zaten 5 haftalıkmışım onun üstünden 2,5 hafta geçmesine rağmen 5 haftalıksın diyo bana doktorum bide kese yuvarlakmı olur düzmü bi baksana ilk ultrasyonuna:)

Öyle olduğunu düşünüyorsan bir test yap rahtla ama bak ben öyle yumurtlama günü falan hesap etmedim gün aşıır yaptım öyle daha garanti bence yumurtlama gününü kaçırma riskin azalıyor.

Öyle olduğunu düşünüyorsan bir test yap rahtla ama bak ben öyle yumurtlama günü falan hesap etmedim gün aşıır yaptım öyle daha garanti bence yumurtlama gününü kaçırma riskin azalıyor.
yumurtlama günlerinde yaptık kaçırmadık bugün sondu....

merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok

İyilik canım ne olsun senden de var bol bol kocaya özlem var değilmi

Rahatla canım sakin ol ilk aylarda paniklemen normal bilmiyorsun nasıl gelişimi normal mi falan diye zamanla alışacaksın bak ben hala doktora giderken kasılıyorum acaba nasıl kuzum diye:)) tansiyonum çıkıyor hep bebekde az harket ediyor doktordayken çocuk bile benden etkileniyor:))

Canım ya senin yumurtladığın tarih neydi ben hemen hesaplıyım birde şimdiye kadarki hcg değerlerini yaz bakalım.

yumurtlama günlerinde yaptık kaçırmadık bugün sondu....

Canım yumurtlama günü diye düşünme ne biliyorsun reglinden hemen önce yumurtlamadığını her insan farklı farklı yok adetin şu günü falan deniliyor ama her kadın aynı olmuyor sen yumurtlama günlerinde hergün yapacağına adetin bitiminden bir dahaki adetinece gün aşırı yap bu yöntem daha etkili doktorlarda bunu tavsiye ediyor hergün yaptığın ilişkide spermin kalitesi düşüyor belkide kalitesiz sperm geldiği günde yumurtluyorsun benden söylemesi bak ben hamile kaldığım ay gün aşırı yaptım.

Birde alıngan olma kız benim pc bozuk yavaş kapanıyor falan hepinize yetişmeye çalışıyorum yazdığım cevap iki saatte geliyor.

eflalcimm valla aynı canım çok özledimmm kocişimii yhaaa şiir yazıp yollayacam valla kocişime kızlarrr onuuu çok ama çoooooooookkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm

Eflal ben 15.11.2010 da SAT gördüm sonra 27.11.2010da yumurtam çatladı 28.11.2010da ilişkiye girdik 16.12.2010 idrar testi 18.12.2010 kan testi tek beta yapıldı bana 2065 ti betam dr. eflal yardımlarını bekliyom:)

ilkindede ultrasyona girmiştim görmemişlerdi..... amaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ilkindede ultrasyona girmiştim görmemişlerdi..... amaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bence sen ne yap biliyon mu üzülmem içim rahatlar dersen ve imkanın varsa git kan testi yaptır bende bu ay senin gibi düşünüyorum ama ben bi sonraki adetimi bekleyecegim varsa o zaman ögrenirimmmm

canım bence sen ne yap biliyon mu üzülmem içim rahatlar dersen ve imkanın varsa git kan testi yaptır bende bu ay senin gibi düşünüyorum ama ben bi sonraki adetimi bekleyecegim varsa o zaman ögrenirimmmm

En mantıklısını söyledin rukiş:)

benim adetim 20sinde bekliyorum 26 benim 28inde de eşimin yaşgünü ozamankadar bekleyeyim diyorum adet olmazsam yapacağım kan testi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…