Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

benim adetim 20sinde bekliyorum 26 benim 28inde de eşimin yaşgünü ozamankadar bekleyeyim diyorum adet olmazsam yapacağım kan testi.......

tamam işte bak senin sorunuda çözdük sen hemen bize kızmıştınn ama şaka kız sakın bu lafımada alınma haaaa ikinize dogum günü hediyesi gelir inş. bebişin ve artı 14 şubatta da inş. bebişini görürsün ALLAHın ne olur rodinia nın duasını kabul eyle kucagını bebişle doldur ve onun benim gibi bekleyen herkese nasip eyle şu mübaret cuma saati ellerimizi boş çevirme he bu arada hızlar söylemeyi unuttum cumanız mübarek olsunnnn......

Amin canım cümlemizin inşallah:) sağol Nimet için ettiğin dualarada damin diyorum:)

canımmm rukişşş aminnnn inşallah bakalım öylee olur... ikiz İkiz verirrr allahımmmmm AMİNNNNNNNNNNNNNN

kızlar ben kaçtımmm malzeme almam lazım takı işleri yapıp satıyorum bu aralar iyi gidiyor... kurstada bayağı kurdela nakışı öğrendimm...

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtımmm malzeme almam lazım takı işleri yapıp satıyorum bu aralar iyi gidiyor... kurstada bayağı kurdela nakışı öğrendimm...

hadi canım sana kolay gelsinnnn bacımmmmmmm bende çok istiyorum ama hiç vaktim yok kiiiii

Sana ne oldu bacım?

hadi canım sana kolay gelsinnnn bacımmmmmmm bende çok istiyorum ama hiç vaktim yok kiiiii

ay dün akşam kızdırdı beni kayınvalidenin dıdısının dıdısı nişanlanıyomuş bundan önce başka bi düğüne benimkinin abisi götürmüş bunada biz götürmeliymişiz ben hiç ses etmedim benimki atladı olur filan diye bende o zaman siz gidin anne oğul valla hiç benim düğün nişan modum yok dedim
benimki milletin içinde başladı yok sende gelcen filan diye sonra mutfağa gitti dedim allah aşkına 5 yıldızlı otelde nişan ve benim giyecek bişeyim yok ki bu gerçek öyle şık bi şey almadım ki hiç kendime günlük giyecek bişilerim var kıyafetlerin hiçbiri gelmiyo zaten alırmışız ya dedim ben çocuğun eksiklerinin derdindeyim sizin dıdınızın nişanı var diye masraf mı yapcam sinir oldum

sonra eve geldik koltukta uyumuşum inccik battaniyeyle kendide pc balına geçmiş mutfakta oyun oynuyo uyandım üşümüşüm insan değil ki bi kalk yerine yat desin sinirlendim pc kapattım bağırdım buna geçtim yatağa baktım hala gelmiyo gittim mutfağa açmış pc yi geçmiş gene başına bende kapattım yine sakladım pc yi sinir etti beni yaaa uyuzum bugün ona

dıdının dısı aman o kadar istiyorsa kendi gitsin sen zati işet yoruluyon ediyon bide nişan mı çekecen allah aşkına ya 5 yıldızlı otelde giymak için bi elbise almaya kalksan bi ton para eeee alcan bidaha da giyemiyecen ne geregi var hem herkesin için gelecen gidecen demeside saçma annesine diyecek tamam bakarız sonra senle konuşması lazım benim ki tamam anne gideriz ederiz derse varya ben gitmem heee mecbur kalır gidersemde burnundan getiririm iyi bilir bana sormadan onay vermez

bide senin uyudugunu fark etmedimi de kaldırmıyo yada üstünü örtseya çift canlısın zaten ikinizide düşünmesi lazımmm aman akşam konuş gideceksen sen git dersin ben o sesi kalabalığı kaldıramam de biraz mantıklı düşünse zaten gitmemen gerektigini anlar kız yakın akraba olsa neysede dıdının dıdısı salla ya gitme

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm kuzumla kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk şimdi burdayız siz nasılsınız bakayımmmm

ay ne uzun yazmışım lan sıkılmadınız dimi okurken uyudunuzmu ne

iyide dünürüm o kadan uzun okuyacan o kadar uzun yazacan zaman aldı kusura kalma adama di bak baga bak dinle beni dellendirme de ne o öyle gitcez etcez valla kafamın tasını attırıyon ben istersem giderim de he tamam bu arada sana da izin veriyorum gidebilirsin slm söylersin de 66:

bizzz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ŞAKA ŞAKAAAAAA alıştırma yapıyom belkm varsa bişiler die.
nabersiniz halen tık yokkkk. gelmediiiiiiiii sevinimmi üzilimmi bilmom. testte adet günü yaptım çıkmadıya ondan yoktur diyorum. allah hayırlısını versin inşallah cuma hürmetine.

sinir oldum ya abiside tek gitti alsın anasını gitsin ben otururum evimde

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm kuzumla kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk şimdi burdayız siz nasılsınız bakayımmmm
afiyet olsun tatlım hoşgeldin bende dün doktora gittim artııı kocaya sinirliyim moralim bozuk canım sıkkın

ayyyyyyyy gül abla valla başını okuyunc aböyle bi sevindimdi allahım inş. şakanın gerçek kılar test için ne diyo 4-5 gün geçtikten sonra kesin sonuç diyo

ay inşallah gelmez gülümde hamilesindir
benim moralim bozuk kocamı boğmak gibi isteklerim var bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…