dün 10 gibi uyudum teeee sabah kalktım ama hala uykum var ve halsizim
benim adetim 20sinde bekliyorum 26 benim 28inde de eşimin yaşgünü ozamankadar bekleyeyim diyorum adet olmazsam yapacağım kan testi.......
tamam işte bak senin sorunuda çözdük sen hemen bize kızmıştınn ama şaka kız sakın bu lafımada alınma haaaa ikinize dogum günü hediyesi gelir inş. bebişin ve artı 14 şubatta da inş. bebişini görürsün ALLAHın ne olur rodinia nın duasını kabul eyle kucagını bebişle doldur ve onun benim gibi bekleyen herkese nasip eyle şu mübaret cuma saati ellerimizi boş çevirme he bu arada hızlar söylemeyi unuttum cumanız mübarek olsunnnn......
canımmm rukişşş aminnnn inşallah bakalım öylee olur... ikiz İkiz verirrr allahımmmmm AMİNNNNNNNNNNNNNNtamam işte bak senin sorunuda çözdük sen hemen bize kızmıştınn ama şaka kız sakın bu lafımada alınma haaaa ikinize dogum günü hediyesi gelir inş. bebişin ve artı 14 şubatta da inş. bebişini görürsün ALLAHın ne olur rodinia nın duasını kabul eyle kucagını bebişle doldur ve onun benim gibi bekleyen herkese nasip eyle şu mübaret cuma saati ellerimizi boş çevirme he bu arada hızlar söylemeyi unuttum cumanız mübarek olsunnnn......
Dün bütün akşam yattım valla şimdi de midem feciii bulanıyo 2 gündür böyle valla çıkarmıyom ama bişi de yiyemiyomBulantı berbat:)
ay bugün kocamı boğasım var nede bilmiyorum akşam kesin kavga ederiz
kızlar ben kaçtımmm malzeme almam lazım takı işleri yapıp satıyorum bu aralar iyi gidiyor... kurstada bayağı kurdela nakışı öğrendimm...
ay bugün kocamı boğasım var nede bilmiyorum akşam kesin kavga ederiz
Sana ne oldu bacım?
hadi canım sana kolay gelsinnnn bacımmmmmmm bende çok istiyorum ama hiç vaktim yok kiiiii
ay ne uzun yazmışım lan sıkılmadınız dimi okurken uyudunuzmu ne
sinir oldum ya abiside tek gitti alsın anasını gitsin ben otururum evimdedıdının dısı aman o kadar istiyorsa kendi gitsin sen zati işet yoruluyon ediyon bide nişan mı çekecen allah aşkına ya 5 yıldızlı otelde giymak için bi elbise almaya kalksan bi ton para eeee alcan bidaha da giyemiyecen ne geregi var hem herkesin için gelecen gidecen demeside saçma annesine diyecek tamam bakarız sonra senle konuşması lazım benim ki tamam anne gideriz ederiz derse varya ben gitmem heee mecbur kalır gidersemde burnundan getiririm iyi bilir bana sormadan onay vermez
bide senin uyudugunu fark etmedimi de kaldırmıyo yada üstünü örtseya çift canlısın zaten ikinizide düşünmesi lazımmm aman akşam konuş gideceksen sen git dersin ben o sesi kalabalığı kaldıramam de biraz mantıklı düşünse zaten gitmemen gerektigini anlar kız yakın akraba olsa neysede dıdının dıdısı salla ya gitme
afiyet olsun tatlım hoşgeldin bende dün doktora gittim artııı kocaya sinirliyim moralim bozuk canım sıkkınkızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm kuzumla kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk şimdi burdayız siz nasılsınız bakayımmmm
bizzz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ŞAKA ŞAKAAAAAAalıştırma yapıyom belkm varsa bişiler die.
nabersiniz halen tık yokkkk. gelmediiiiiiiii sevinimmi üzilimmi bilmom. testte adet günü yaptım çıkmadıya ondan yoktur diyorum. allah hayırlısını versin inşallah cuma hürmetine.
iyide dünürüm o kadan uzun okuyacan o kadar uzun yazacan zaman aldı kusura kalma adama di bak baga bak dinle beni dellendirme de ne o öyle gitcez etcez valla kafamın tasını attırıyon ben istersem giderim de he tamam bu arada sana da izin veriyorum gidebilirsin slm söylersin de66:
bizzz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ŞAKA ŞAKAAAAAAalıştırma yapıyom belkm varsa bişiler die.
nabersiniz halen tık yokkkk. gelmediiiiiiiii sevinimmi üzilimmi bilmom. testte adet günü yaptım çıkmadıya ondan yoktur diyorum. allah hayırlısını versin inşallah cuma hürmetine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?