ayyyyyyyy gül abla valla başını okuyunc aböyle bi sevindimdi allahım inş. şakanın gerçek kılar test için ne diyo 4-5 gün geçtikten sonra kesin sonuç diyo
ay inşallah gelmez gülümde hamilesindir
benim moralim bozuk kocamı boğmak gibi isteklerim var bugün
ahhh be gülüm okudum çok haklısın insan istemediği biyere zoraki gitmek istemiyo vallahiii hele ki hamileyken daha bi kötü oluyosun ama eşler bunu anlamıyo malesef tatlım yaaaasinir oldum ya abiside tek gitti alsın anasını gitsin ben otururum evimde
afiyet olsun tatlım hoşgeldin bende dün doktora gittim artııı kocaya sinirliyim moralim bozuk canım sıkkın
bizzz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ŞAKA ŞAKAAAAAAalıştırma yapıyom belkm varsa bişiler die.
nabersiniz halen tık yokkkk. gelmediiiiiiiii sevinimmi üzilimmi bilmom. testte adet günü yaptım çıkmadıya ondan yoktur diyorum. allah hayırlısını versin inşallah cuma hürmetine.
kızlar ben yemege gidiyorummmmmmmm grş üzzzz
ayyy canım bence hamilesin seni ümitlendirmek istemem ama benöyle demiştim yeni yılın ilk haberini senden alıcaz diyeee
biznlık sinirle kalkma böle boğma işine sonra lazım olcak bak herifin. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kullan kafanı gitme. cnmmmm. sakin ol bebişini düşün bak.dövmim şimdi seniiiiii
ahhh be gülüm okudum çok haklısın insan istemediği biyere zoraki gitmek istemiyo vallahiii hele ki hamileyken daha bi kötü oluyosun ama eşler bunu anlamıyo malesef tatlım yaaaa
ayyy canım bence hamilesin seni ümitlendirmek istemem ama benöyle demiştim yeni yılın ilk haberini senden alıcaz diyeee
uyuz ya zaten bi kolunu kırdı evin işi bitmiyomuş gibi beyefendiye bakıyom bide allah adına elini hiç bişeye sürmüyo 3 haftadır hep benden bi beklenti var
karısıda yanında olsun istiyomuş anan var işte beni napcan
uyuz ya zaten bi kolunu kırdı evin işi bitmiyomuş gibi beyefendiye bakıyom bide allah adına elini hiç bişeye sürmüyo 3 haftadır hep benden bi beklenti var
karısıda yanında olsun istiyomuş anan var işte beni napcan
sen kaşındın cnmmm dünde yazdım sana görmedin herhalde. çoook yoruyon kendini yorup böyle sonradan endişe edicene rahat dur evde aklın da rahat olsun.Gül ne olsun ya annemle görüştük azcık çekiştirme yaptık tövbe tövbe mübarek günneyse benim belim yine ağrımaya başladı ya içimede kurt düştü gerçi bebek kıpırdıyor ama doktora mı gitsem ki?
unutmadan ekliym tatlım işte resmin gülllll kız beğendinmi Eki Görüntüle 123873
hayret bişiiiii senin mazeretin var gitmek zorunda deilsinki. anlayışlı olması lazım. hastslık konusundada sıkma canını cnmm bakmak zorundasın. geçen sene ayam kırıldığında annem baktı ama çok özel ihtiyaçlarımda evde çalışmadığı zamanlarda eşim baktı bana. eşler birbirine muhtaç canım kimin kime muhtaç olcağı belli olmaz. o yüzden eli kırık sen iyi bakmaya çalış sende olabilirdin aynı durumda.
şimdi gerginsin ondan takıyon sen. ama güzellikle halledersin cnm bence.
canım benim yaaaa çok haklısın ama ne yapcan işte bazen he demek zorunda kalıyosunnnnnnnn ama sende çok yoruldun farkındayım bu 3 haftadırrr
canım benim yaaaa çok haklısın ama ne yapcan işte bazen he demek zorunda kalıyosunnnnnnnn ama sende çok yoruldun farkındayım bu 3 haftadırrr
sen kaşındın cnmmm dünde yazdım sana görmedin herhalde. çoook yoruyon kendini yorup böyle sonradan endişe edicene rahat dur evde aklın da rahat olsun.
ayyyy allahım kız aynısını çizmişin delüüüüü karı işin gücün yok bunlamı uğraştın.
geçen akşam ben böyleydim eşofman takımım kırmızı çoraplar kırmızı terlik kırmızı hatta erarrrr la çok güldük.
ay be gülüm ne biliym yıldırıyo bıktırıyo beni hiç düşünmüyo sinir ediyo
haklısın cnmmmm boşverrrrr sen bebişini düşün az kaldı bak kuağına alcan sevcen kokluycan. herşeyi unutcan ozaman.
didemmmmmm hamilelikde illa yemek yerkenmi bulanır miğde yoksa aralarda bulanırmı.
hayret bişiiiii senin mazeretin var gitmek zorunda deilsinki. anlayışlı olması lazım. hastslık konusundada sıkma canını cnmm bakmak zorundasın. geçen sene ayam kırıldığında annem baktı ama çok özel ihtiyaçlarımda evde çalışmadığı zamanlarda eşim baktı bana. eşler birbirine muhtaç canım kimin kime muhtaç olcağı belli olmaz. o yüzden eli kırık sen iyi bakmaya çalış sende olabilirdin aynı durumda.
şimdi gerginsin ondan takıyon sen. ama güzellikle halledersin cnm bence.
nazlımmmmmmmmmmmm sana naber iyimisin die sordum bacımmmm izmir güselimmmm.
sen kaşındın cnmmm dünde yazdım sana görmedin herhalde. çoook yoruyon kendini yorup böyle sonradan endişe edicene rahat dur evde aklın da rahat olsun.
ayyyy allahım kız aynısını çizmişin delüüüüü karı işin gücün yok bunlamı uğraştın.
geçen akşam ben böyleydim eşofman takımım kırmızı çoraplar kırmızı terlik kırmızı hatta erarrrr la çok güldük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?