Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyyyyyyy gül abla valla başını okuyunc aböyle bi sevindimdi allahım inş. şakanın gerçek kılar test için ne diyo 4-5 gün geçtikten sonra kesin sonuç diyo

cnmm inşallah daha bugün 3 cü gün laaaa ozaman ptesiye kadann beklicem. olmassa yapıcam test.

ay inşallah gelmez gülümde hamilesindir
benim moralim bozuk kocamı boğmak gibi isteklerim var bugün

biznlık sinirle kalkma böle boğma işine sonra lazım olcak bak herifin. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kullan kafanı gitme. cnmmmm. sakin ol bebişini düşün bak. dövmim şimdi seniiiiii

sinir oldum ya abiside tek gitti alsın anasını gitsin ben otururum evimde

afiyet olsun tatlım hoşgeldin bende dün doktora gittim artııı kocaya sinirliyim moralim bozuk canım sıkkın
ahhh be gülüm okudum çok haklısın insan istemediği biyere zoraki gitmek istemiyo vallahiii hele ki hamileyken daha bi kötü oluyosun ama eşler bunu anlamıyo malesef tatlım yaaaa

ayyy canım bence hamilesin seni ümitlendirmek istemem ama benöyle demiştim yeni yılın ilk haberini senden alıcaz diyeee

eflallll evhannn rondinaaaa ve eeeeeeeeeeeeeeeee ebrarımmmm cimcimemm nabersiniz. iyimisiniz.
ebrarım iyimisin birazdaha dün sesin kötüydü. yatıyon dimi dinleniyonmu

Kızlar bireden çıkmak zorunda kaldım anacımla gördüştüm başka sayfa açık olunca donuyor benim salak pc

Zeyno canım sen 6 haftalık hamile oluyorsun şimdi boşuna panik yapıyorsun yani:))

ayyy canım bence hamilesin seni ümitlendirmek istemem ama benöyle demiştim yeni yılın ilk haberini senden alıcaz diyeee

cnmmmmmm saolll inşallah evt sen geçende demiştin inşallah çıkar cnm. buy daha farklı hissediyom ama sölemiyom sizlere sonra negatif çıkınca yarım çıkcam die. bulantılar dan en çok şüpeleniyom ama üzülmemk içinde yoktur diyom.hayırlısı artık ne diyelim

biznlık sinirle kalkma böle boğma işine sonra lazım olcak bak herifin. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kullan kafanı gitme. cnmmmm. sakin ol bebişini düşün bak. dövmim şimdi seniiiiii

uyuz ya zaten bi kolunu kırdı evin işi bitmiyomuş gibi beyefendiye bakıyom bide allah adına elini hiç bişeye sürmüyo 3 haftadır hep benden bi beklenti var
karısıda yanında olsun istiyomuş anan var işte beni napcan

Gül ne olsun ya annemle görüştük azcık çekiştirme yaptık tövbe tövbe mübarek gün neyse benim belim yine ağrımaya başladı ya içimede kurt düştü gerçi bebek kıpırdıyor ama doktora mı gitsem ki?

hayret bişiiiii senin mazeretin var gitmek zorunda deilsinki. anlayışlı olması lazım. hastslık konusundada sıkma canını cnmm bakmak zorundasın. geçen sene ayam kırıldığında annem baktı ama çok özel ihtiyaçlarımda evde çalışmadığı zamanlarda eşim baktı bana. eşler birbirine muhtaç canım kimin kime muhtaç olcağı belli olmaz. o yüzden eli kırık sen iyi bakmaya çalış sende olabilirdin aynı durumda.
şimdi gerginsin ondan takıyon sen. ama güzellikle halledersin cnm bence.

canım benim yaaaa çok haklısın ama ne yapcan işte bazen he demek zorunda kalıyosunnnnnnnn ama sende çok yoruldun farkındayım bu 3 haftadırrr

sen kaşındın cnmmm dünde yazdım sana görmedin herhalde. çoook yoruyon kendini yorup böyle sonradan endişe edicene rahat dur evde aklın da rahat olsun.

unutmadan ekliym tatlım işte resmin gülllll kız beğendinmi Eki Görüntüle 123873

ayyyy allahım kız aynısını çizmişin delüüüüü karı işin gücün yok bunlamı uğraştın.
geçen akşam ben böyleydim eşofman takımım kırmızı çoraplar kırmızı terlik kırmızı hatta erarrrr la çok güldük.

ay be gülüm ne biliym yıldırıyo bıktırıyo beni hiç düşünmüyo sinir ediyo

canım benim yaaaa çok haklısın ama ne yapcan işte bazen he demek zorunda kalıyosunnnnnnnn ama sende çok yoruldun farkındayım bu 3 haftadırrr

ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa bu akşam gi,dip evi filan süpürmem lazım ya resmen b.. götürüyo evi ne yapacağımı şaştım bu hafta merdiveni bile silemedim alt komşu silmiş benim kat kirli duruyo onunda silmam lazım el insaf yaaaaaaaaaa

ay be gülüm ne biliym yıldırıyo bıktırıyo beni hiç düşünmüyo sinir ediyo

haklısın cnmmmm boşverrrrr sen bebişini düşün az kaldı bak kuağına alcan sevcen kokluycan. herşeyi unutcan ozaman.
didemmmmmm hamilelikde illa yemek yerkenmi bulanır miğde yoksa aralarda bulanırmı.

haklısın cnmmmm boşverrrrr sen bebişini düşün az kaldı bak kuağına alcan sevcen kokluycan. herşeyi unutcan ozaman.
didemmmmmm hamilelikde illa yemek yerkenmi bulanır miğde yoksa aralarda bulanırmı.

benimki açken daha çok bulanıyodu tatlım ya

nazlımmmmmmmmmmmm sana naber iyimisin die sordum bacımmmm izmir güselimmmm.

canım nasıl olayım rabbime çok şükür iyiyim birazzzz ama izmir çok soğuk ve sensiz tadı yok:) buarada geçen gece bir riya gördüm çok etkilendim sana zahmet bi yorumlayabilirmisin be gülüm

rüyamda yattığım yerde uyuyodum sonra sabaha karşıymış evin kapısı çalıyoo kalkıp bakıyorum bi adam tipi hoş değil açmıyorum sonra gitti zannetip açıyorum geri çıkıyo hemen kapatıyorum kapıyı ama korkuyorum sonra adam gidiyo ben kapıyı tekrar açıyorum biizim kapının önünde bir sürü numune tek kullanımlık deterjanlar sabunlar falan ama 2o yada 30 taneeee annmeler uyanıyo sonra neyseee ben bide bakıyorum ki bi kutu aaaa bune böyle diyorum bombamı dır nedir diyep merdivenlere atıyorum buumm diye batlıyooooo korkuyorum çok etkilendim rüyamdan sence nedir be gülüm

Ben kaşınmıyom benim adam kaşınıyor iyice bir kaşıycam onu ya malum bimin cuma günleri böyle satış günleri oluyor oraya nevresim gelecekti ben çıkamadım belim ağrıdığı için birde geceden bacağımın ağrısı var bu aradı gitmiş neyse şu renkler var diye bende dedim emin olamıyorum görmem lazım gelememde şimdi ya başkla yerden allım dedim yok ben başka yerden almam dedi ucuzya burası sinir şey getirdi eve iki rengi istemiyorum götür dedim yok birini götürücem dedi sadece mecburen aldım ama nasıl sinirlendim nevresim güzle kötü değil ama benim istediğim renk değil sonrada üç dört kere arıyor napıyosun canım aşkım bilmem ne dedim hatanı bastırmak içn arayıp durma ben seni sevdiğim için arıyorum diyor sevsen beni böyle üzmezsin dedim ya gıcık oluyorm ben koca sandık çeyiz getirdim bu babasının evinden bişey getirmedi benim anamın aldığı nevrseimlerde yatıyor şimdi almak zoruna gidiyor neydiyim ben bu herifi söyle bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…