Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

benimki açken daha çok bulanıyodu tatlım ya

hm anladım cnmmmm akşam yemekden snra ara ra yatasıyabulandı sabahları zaten iğrenç kalkıyom midem kötü pisss ağzımın içi ama busabah daha çokdu. neyseyaaaaaa ümitlenmim diyom duramıyom yineeee offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.karnımd açok şişşşş taş gibi rahatsız ediyo beni

dur tatlım belirti arama şimdi lütfennnnnn

valla cnm hayrolsun rüyan ama bi anlam çıkaramadım sess haber demek iyi haber alcan bir kötü haber alcan.
izmiri bende özledim çok istiyorum haftaya hamiş deilsem niyetim var gelcem

cnmmmmmmmmmmm bana göre bunlar ufak sorunlar nevresim fln uzatacak büyütecek kavga edilcek sorun deil. ama sizler daha hassasınız tskıyonuz. kendinizi üzüyonuz. ben olsam uzatmazdım almış gelmiş kullanırım. sonuçta eskimicekmi.
anladığım kadarıyla sen kafanda herşeyi takan birisin biraz relax ol cnm akışına bırak ma yı öğren ve takmamayı. nasihat gibi görme tavsiye sadece kızmada bana

Canım kızarmıyım hiç ya biliyorum taktığım aslında küçük bir mesele gibi görünüyor ama genele bakınca üç yılın birikimi diyeyim yani benim ailem herşeyimizi alsa sesi çıkmaz ama kendi ailesinin yapmasını istemiyor kendi yapacağı zamanda bu yok mu şu yok mu diyor bende kızıyorum haliyle neyse şekerim benim hep sıkıyorum sizleride farkındayım affedin beni

saol tatlım ne bileyimmmmm bi sorayım dedim çok etkilenince yüyadan ayyyy hamile olda gelme kızım izmire

ay kızlar çok afedersiniz birde ishal olmuşum bugün karnım ağrıyor ya ama eşimde bişey yok niye ben oldum ki?

bugün kocaları boğsak mı
benim canım çok sıkkın

haklısın cnmm aile içi durumu bilemem ben senin üzülmene ve haliyle bebğin üzülmesne dayanamıyom. senin rahatlamanı istediğimden söledim. ayrıca herzaman derdini dinlicez tabiki öyle şey söleme ne için varız burda güsel bir dostluğumuz var destek oluyoz birbirimize. herzman anlatcan derdini rahatlıycan. duymim bida

bugün kocaları boğsak mı
benim canım çok sıkkın

Boğalım canım

Haklısın şekerim ne diyeyim

kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaa aşada ne yazdım okumadınmı bebişini kucana alcağın günleri düşünnn rahatlama çalşşşşş gelcem bak yanına şimdii.

tamam tamam boğmadım sinir de yapmıyom ama akşam eve gidip süpürge vileda yapmam lazım bulaşık mak. boşalacak yemek yok merdiven silinecek banyo ciflenecek kim yardım edecek bana

Kızlar karnım iyice ağrıyor ya gitsem mi doktora ishal için of ilk kez böyle kuruntulara kapıldım birde bişey soracam vajinada baskı hissediyormusunuz bazen sanki bişey çıkacakmış gibi?

ferdacımmm kusura bakma aniden kapadım msn patronun ark. geldiydi.

kızlar bişi anlatcam izmirde annemlere dini kitap satan bi adam gelmiş yaşlı biri dindar biri. anneme senin 3 kızın var biri gurbette demiş. durduk yere 1 inin çocuvar demiş diğer ikisininde çocuğu olcak demiş annem tanımıyom diyo adamı benim gurbette oldumu fln nerden bildiki adam.

yıllar öncede yine ben bekardım öyle yaşlı bi adam ekmek istemeye geldiydi gözleri kör o adamda anneme 3 kzın var işde şunları bunları yaşıycak die sölemişti hepsi çıktıydı. dün annem söleyince bende anne günüm geçti zaten bekliypm dedim. hayret ettik üst üste böle olayın olması bide adamın bilmesi.

Kızlar karnım iyice ağrıyor ya gitsem mi doktora ishal için of ilk kez böyle kuruntulara kapıldım birde bişey soracam vajinada baskı hissediyormusunuz bazen sanki bişey çıkacakmış gibi?

ishal için git istersen tatlım ama vajinada baskı bendede oluyor hatta canım çok yanıyor aşağı baskı yapıyo kuzular sanırım

tamam tamam boğmadım sinir de yapmıyom ama akşam eve gidip süpürge vileda yapmam lazım bulaşık mak. boşalacak yemek yok merdiven silinecek banyo ciflenecek kim yardım edecek bana

ben gelim yrdıma şekerim yakın olsak valla yapardım elimemi yapışcak yaaa. kıyamam zorlanıyondur tabi. yavaş yavaş yap hepsini bir yapmayıver tatlım

eflalimmm bişi diyemicemm hamileyken öyle bişi gelmedi isteersn bi git dr. belki ishalle su kaybı yaşarsın bebeğe zararı olur.

ah canım benimmmm çok saol benim uyuz kocada halimi görüp biraz acısa ya bana

Kızlar bireden çıkmak zorunda kaldım anacımla gördüştüm başka sayfa açık olunca donuyor benim salak pc

Zeyno canım sen 6 haftalık hamile oluyorsun şimdi boşuna panik yapıyorsun yani:))

Kuşum nasıl hesapladın onu neyse 6 haftalıkken kese gözükür sadece dimi? Allahım inşallah bişi yoktur:)

ishal için git istersen tatlım ama vajinada baskı bendede oluyor hatta canım çok yanıyor aşağı baskı yapıyo kuzular sanırım

Canım tam genital bölgenin üstünde hareket ediyor iki gündür anlatabildim mi orda harket edince vajinal girişten diyeyim sanki dışarı bişey çıkacakmış gibi oluyor hatta seğirme gibi oluyorsende de öyle mi oluyor tuhaf bir durumsa gidiyim doktora

ferdacımmm kusura bakma aniden kapadım msn patronun ark. geldiydi.

kızlar bişi anlatcam izmirde annemlere dini kitap satan bi adam gelmiş yaşlı biri dindar biri. anneme senin 3 kızın var biri gurbette demiş. durduk yere 1 inin çocuvar demiş diğer ikisininde çocuğu olcak demiş annem tanımıyom diyo adamı benim gurbette oldumu fln nerden bildiki adam.

yıllar öncede yine ben bekardım öyle yaşlı bi adam ekmek istemeye geldiydi gözleri kör o adamda anneme 3 kzın var işde şunları bunları yaşıycak die sölemişti hepsi çıktıydı. dün annem söleyince bende anne günüm geçti zaten bekliypm dedim. hayret ettik üst üste böle olayın olması bide adamın bilmesi.

buna bişiiii dimicenizmiii yazdım görmediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…