benimki açken daha çok bulanıyodu tatlım ya
hm anladım cnmmmm akşam yemekden snra ara ra yatasıyabulandı sabahları zaten iğrenç kalkıyom midem kötü pisss ağzımın içi ama busabah daha çokdu. neyseyaaaaaa ümitlenmim diyom duramıyom yineeee offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.karnımd açok şişşşş taş gibi rahatsız ediyo beni
valla cnm hayrolsun rüyan ama bi anlam çıkaramadım sess haber demek iyi haber alcan bir kötü haber alcan.canım nasıl olayım rabbime çok şükür iyiyim birazzzz ama izmir çok soğuk ve sensiz tadı yok:) buarada geçen gece bir riya gördüm çok etkilendim sana zahmet bi yorumlayabilirmisin be gülüm
rüyamda yattığım yerde uyuyodum sonra sabaha karşıymış evin kapısı çalıyoo kalkıp bakıyorum bi adam tipi hoş değil açmıyorum sonra gitti zannetip açıyorum geri çıkıyo hemen kapatıyorum kapıyı ama korkuyorum sonra adam gidiyo ben kapıyı tekrar açıyorum biizim kapının önünde bir sürü numune tek kullanımlık deterjanlar sabunlar falan ama 2o yada 30 taneeee annmeler uyanıyo sonra neyseee ben bide bakıyorum ki bi kutu aaaa bune böyle diyorum bombamı dır nedir diyep merdivenlere atıyorum buumm diye batlıyooooo korkuyorum çok etkilendim rüyamdan sence nedir be gülüm
Ben kaşınmıyom benim adam kaşınıyor iyice bir kaşıycam onuya malum bimin cuma günleri böyle satış günleri oluyor oraya nevresim gelecekti ben çıkamadım belim ağrıdığı için birde geceden bacağımın ağrısı var bu aradı gitmiş neyse şu renkler var diye bende dedim emin olamıyorum görmem lazım gelememde şimdi ya başkla yerden allım dedim yok ben başka yerden almam dedi ucuzya burası sinir şey getirdi eve iki rengi istemiyorum götür dedim yok birini götürücem dedi sadece mecburen aldım ama nasıl sinirlendim nevresim güzle kötü değil ama benim istediğim renk değil sonrada üç dört kere arıyor napıyosun canım aşkım bilmem ne dedim hatanı bastırmak içn arayıp durma ben seni sevdiğim için arıyorum diyor sevsen beni böyle üzmezsin dedim ya gıcık oluyorm ben koca sandık çeyiz getirdim bu babasının evinden bişey getirmedi benim anamın aldığı nevrseimlerde yatıyor şimdi almak zoruna gidiyor neydiyim ben bu herifi söyle bacım
dur tatlım belirti arama şimdi lütfennnnnn
valla cnm hayrolsun rüyan ama bi anlam çıkaramadım sess haber demek iyi haber alcan bir kötü haber alcan.
izmiri bende özledim çok istiyorum haftaya hamiş deilsem niyetim var gelcem
cnmmmmmmmmmmm bana göre bunlar ufak sorunlar nevresim fln uzatacak büyütecek kavga edilcek sorun deil. ama sizler daha hassasınız tskıyonuz. kendinizi üzüyonuz. ben olsam uzatmazdım almış gelmiş kullanırım. sonuçta eskimicekmi.
anladığım kadarıyla sen kafanda herşeyi takan birisin biraz relax ol cnm akışına bırak ma yı öğren ve takmamayı. nasihat gibi görme tavsiye sadece kızmada bana
valla cnm hayrolsun rüyan ama bi anlam çıkaramadım sess haber demek iyi haber alcan bir kötü haber alcan.
izmiri bende özledim çok istiyorum haftaya hamiş deilsem niyetim var gelcem
cnmmmmmmmmmmm bana göre bunlar ufak sorunlar nevresim fln uzatacak büyütecek kavga edilcek sorun deil. ama sizler daha hassasınız tskıyonuz. kendinizi üzüyonuz. ben olsam uzatmazdım almış gelmiş kullanırım. sonuçta eskimicekmi.
anladığım kadarıyla sen kafanda herşeyi takan birisin biraz relax ol cnm akışına bırak ma yı öğren ve takmamayı. nasihat gibi görme tavsiye sadece kızmada bana
Canım kızarmıyım hiçya biliyorum taktığım aslında küçük bir mesele gibi görünüyor ama genele bakınca üç yılın birikimi diyeyim yani benim ailem herşeyimizi alsa sesi çıkmaz ama kendi ailesinin yapmasını istemiyor kendi yapacağı zamanda bu yok mu şu yok mu diyor bende kızıyorum haliyle neyse şekerim benim hep sıkıyorum sizleride farkındayım affedin beni
Canım kızarmıyım hiçya biliyorum taktığım aslında küçük bir mesele gibi görünüyor ama genele bakınca üç yılın birikimi diyeyim yani benim ailem herşeyimizi alsa sesi çıkmaz ama kendi ailesinin yapmasını istemiyor kendi yapacağı zamanda bu yok mu şu yok mu diyor bende kızıyorum haliyle neyse şekerim benim hep sıkıyorum sizleride farkındayım affedin beni
bugün kocaları boğsak mı
benim canım çok sıkkın
bugün kocaları boğsak mı
benim canım çok sıkkın
haklısın cnmm aile içi durumu bilemem ben senin üzülmene ve haliyle bebğin üzülmesne dayanamıyom. senin rahatlamanı istediğimden söledim. ayrıca herzaman derdini dinlicez tabiki öyle şey sölemene için varız burda güsel bir dostluğumuz var destek oluyoz birbirimize. herzman anlatcan derdini rahatlıycan. duymim bida
kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaa aşada ne yazdım okumadınmı bebişini kucana alcağın günleri düşünnn rahatlama çalşşşşş gelcem bak yanına şimdii.
Kızlar karnım iyice ağrıyor ya gitsem mi doktora ishal için of ilk kez böyle kuruntulara kapıldım birde bişey soracam vajinada baskı hissediyormusunuz bazen sanki bişey çıkacakmış gibi?
tamam tamam boğmadım sinir de yapmıyom ama akşam eve gidip süpürge vileda yapmam lazım bulaşık mak. boşalacak yemek yok merdiven silinecek banyo ciflenecek kim yardım edecek bana
ben gelim yrdıma şekerim yakın olsak valla yapardım elimemi yapışcak yaaa. kıyamam zorlanıyondur tabi. yavaş yavaş yap hepsini bir yapmayıver tatlım
eflalimmm bişi diyemicemm hamileyken öyle bişi gelmedi isteersn bi git dr. belki ishalle su kaybı yaşarsın bebeğe zararı olur.
Kızlar bireden çıkmak zorunda kaldım anacımla gördüştüm başka sayfa açık olunca donuyor benim salak pc
Zeyno canım sen 6 haftalık hamile oluyorsun şimdi boşuna panik yapıyorsun yani:))
ishal için git istersen tatlım ama vajinada baskı bendede oluyor hatta canım çok yanıyor aşağı baskı yapıyo kuzular sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?