Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kuşum nasıl hesapladın onu neyse 6 haftalıkken kese gözükür sadece dimi? Allahım inşallah bişi yoktur:)

Yoktur canım yoktur ya rahat edemiyorsan git bir hastaneye başka doktora bu kadar kendini yiyip bitirme.

Kızlar karnım iyice ağrıyor ya gitsem mi doktora ishal için of ilk kez böyle kuruntulara kapıldım birde bişey soracam vajinada baskı hissediyormusunuz bazen sanki bişey çıkacakmış gibi?

Canım ishal için vi doktora görün istersen mide bulantısı da varsa kesin git derim ben Geçmiş olsun...

anlattığın olay bendede oluyor ama ishal pek iyi değil yanşi artarsa su kaybın çok olur istersen ara sor bi doktoruna

gördüm tatlım yaa hayırlısı diyorum sadece

ay gideyim mi ya şimdi benimkini arıycam ters bişey diycek sinirlenicem neyse akşamaca geçmezse gideriz acile hastane yakın su içeyim bol bol ben

Canım ben öyle şeylere inanmıyorum dindar demişsin dindar olsa gaipden haber veremeyeceğini bilir onunki fala giriyor haram biliyorsun o yüzden dindar diyemeyiz ayrıca sizi tanıyan birilerini tanıyor olabilir onlardan duymuştur gurbette olduğunu falan.

zeyyyy zeyyyy hayırdır bi selam vermiyon bana nolduk ayran içip ayrımı düştük

Gülüm bugün deli gibiyim o yüzden yaaa kusura bakma ne olur okuyorum yazdıklarınızı ama cevap konusunda iyi değilim hep kendimi düşünüyorum o yüzden sen hala adet olmamışsın inşallah olmazsın kuşum:)

Canım ishal için vi doktora görün istersen mide bulantısı da varsa kesin git derim ben Geçmiş olsun...

Mide bulantım yok canım

anlattığın olay bendede oluyor ama ishal pek iyi değil yanşi artarsa su kaybın çok olur istersen ara sor bi doktoruna

gördüm tatlım yaa hayırlısı diyorum sadece

Canım ya magnezyum yapar mı ki iki gündür değişik olraak ondan içiyorum neyse dur benim adamı arıyım bir önce. Ay sende de aynıysa takmıyım o zaman dün belimdie incittim ya bişey mi oldu diye endişelendim birazcık:))

doğru sölüyon yorumsuz..

arada bi böle fırça istiyon sen. geçendede bilon böle olduydu.
evt adet yok ağrı yok o karnımdaki kazınmalar geçti arada kırmp giriyo. nasip artık cnm inşallah vardır.

eflalllllll

cnmmmm aklıma ne geldi bakkk çok denedim faydası oldu eşimde denedii mutlaka yap

çay bardana 2 tatlı kaşığı türk kahvesini koy içine 1 limon sık ve karıştır iççç yemin ederimmmm çoook faydası oluyo anında ishali kesiyo kime dediysem faydasını gördü

tatlım için rahat etmiyorsa ara ama doktorunu tamam mı ihmal etme

selam canlar ne yaptınız zkol hayırdır canım ne oldu gül78 eflalim dscopur selam kız sende uzak dur merdiven silmede ne işn var

selam canlar ne yaptınız zkol hayırdır canım ne oldu gül78 eflalim dscopur selam kız sende uzak dur merdiven silmede ne işn var

selam cnmmm iyilik sen nasılsın
haaaa didemmm atladım orayı ben merdivenmi silcen duymamış olimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın yapma allah mafaza ayan kaysa başın dönse düşsen nolcek. kızım kendini deilde bebişinide mi düşünmüyn yaaaa hayret bişi siz delirdiniz eflalle temizlik hastalınızmı tutu. bizler bebek olsun die neler yapıyoz siz iseeee düşünmüyonuz temizlik merdiven siliyonuz.

dur bacım hayırla bi doğursunlar sonra bi güzel yolarız onları olmamı

Canımya bizim evde kahve olmazki eşimde bende sevmiyoruz ben kokusunu bile sevmem ama dediğini biliyorum annemde yapardı öyle limonda dün bitti neyse şimdi patates haşladım onu yiyeyim ayva yiyeyim birde

tatlım için rahat etmiyorsa ara ama doktorunu tamam mı ihmal etme

Tamam canım çok sağolun şekerler.

evhan ne yaptın varsın sesin çıkmıyo ben yeni geldim yada ondan görmedim ne var ne yok

slm sünger hoşgeldin tatlım
ya viledayla silcem napim kızlar anam yokki yakınımda yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…