eşime yüz kere dedimki birileri varken bana sesini yükseltme dün yine babasının yanında böyle bişi yaptı da bende kızdım eve çıktımmm konuşmadım birdaha şimdi kendi haklıymış gibi eşim benle konuşmuyor :)))
günaydınn zeynonunnn anasıııı...
günaydınnn cimcimeeeee naber iyimisin.günaydın karılarrrr
eşime yüz kere dedimki birileri varken bana sesini yükseltme dün yine babasının yanında böyle bişi yaptı da bende kızdım eve çıktımmm konuşmadım birdaha şimdi kendi haklıymış gibi eşim benle konuşmuyor :)))
günaydınn zeynonunnn anasıııı...
günaydınnn cimcimeeeee naber iyimisin.
amann erkeklerin hepsi aynı birinin yanında erkeklikleri akıllarına geliyo işde. takma bence üzdüğüne değmez kendini.
günaydın kuşummmm iyiyim saol sen nasılsın yaptınmı tekrar test
ya kriz oluyorum aslında bana hiç bağıran biri değildir ama biri varken sesi hep yüksek yüz kere dedim ama aynı tümü böyle demekki.. ben o kadar küs olduğum halde camdan bakarken el salladım hersabaahki gibi hiç tepki bile vermedi dün kendisi kaç kere sallamıştı.. gelde sinir olma :)))
günaydın canımmm.... bence biraz daha bekle gelmezse salı kan testi yaptırırsınn...arkadaşlar günaydın herkese .... bugün ayın 8 ve regl günüm sabah çok erken ama gelmedi genelde gelmeden önce kasık ağrısı başlar oda yok şuanda. ve bugün gelmezse tehlikeli olan bi gün daha var ayın 10'u genelde bu iki günde bi ay 10u bİ AY 8 olarak deişiyor. inş. bugündür ve bebiş oldugu için gelmemiştir diyorum. neyse sormal istedigim bugün öğlene doğru idrar testi yapsam geebelik varsa çıkar mı ?
ben iyiyim çok yorgun kalktım sabah gözlerim kapanıyo halen. akşamları ne güsel 12 lere kadan çalışırdım kalem yapardım banamısın demezdi son bikaç gündür erkenden yoruluyom uykum geliyo kalem fln yapamıyomya.
test aldım dün ama ptesi sabah yapıcam cnm. negatif görceğim için acele etmiyom.
morallerin nasıl iyimisin birazdaha
günaydın canımmm.... bence biraz daha bekle gelmezse salı kan testi yaptırırsınn...
iyiyim tatlımm dün kociş gönlümü aldı ama hala nişana gidelim diye yalvarıyo
günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmm
amannn iyi gönlünü aldysa. boşver yalvarsın dursun hazır gönlünü almışken sen güsellikle anlat gidemiyceni rahatsız olduğunu.
günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmm
günaydın cnmmm nabersin iyimisinnnn . erkencisin bugün hayırdır
günaydın tatlım hoşgeldinnnn biz iyiyiz sen nasılsın
dersim var canım okuldayım bu günn ondan erken kalktım canımcımm
dün gördün mü yiğeninin şekerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?