allahım inşallah 2 çizgi ggösterir sana...teşekkürler ama bugün baya heyecan yaptım :) ben idrar testi yapayım bugün eğer yarın veya ertesi gün gelmezse kan testine giderim salı günü
günaydınnnn iyyiz iştee...günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmm
iyyiim canım sen nasılsın bebiş nasıl özledim sizleri valla canlarım yhaa
didoşşş gülde kırmızılardan eser yokk biz hazırlayalım bence şalvarları canımmm ancak dikeriz şimcikkkk
iyyiim canım sen nasılsın bebiş nasıl özledim sizleri valla canlarım yhaa
didoşşş gülde kırmızılardan eser yokk biz hazırlayalım bence şalvarları canımmm ancak dikeriz şimcikkkk
kızzzz sabah sabah nerden geldi aklına şalvar flnnnnnnn. susssss delinin aklına getirme. hazır unutmuşken
iyiyim bende tatlım napıym çalışıyom cmt cmt
bencede ebrar kumaşı alsın göndersinde yavaş yavaş hazırlayalım daha beşizlerde dikilecek aynından
kız utanmıycanızmı ufacık bebelerede şalvar giydirmeye zıbın almak okadannnnn mı pahalıııı deli karılar.:84::84::84:
unuturmuyum kızzzzz Eki Görüntüle 124382 ay yaaa bayılıyom bu resme
allah iyilini versinnn çok şeker karıyaaaa resme bakkk. senmi benziyon cnmmm kendi resmini koymuşun zahmet ettin:86::86::86:
ya ben bayılıyom ama anne çocuk takım giyiniyolar yaaaaaaaaaaaa
kızım 5 çocuğa zıbın almak kolaymı laaannnnnnnnnnnn
tamam didoşummm ebrara söyleyelim yollasın hazırlayalım
gülüm 5 tane alacak olunca bütçe kaldırmaz
al işde ceylinnn aklına getirdin bakkkk nirdesin kızzzzzzzz ay yardımıma koşucak biride yokkine.
yuhhhh 5 tane zıbın 5 biberon 5 er pk bez çokmu tutcak sankimm.
allah iyilini versinnn çok şeker karıyaaaa resme bakkk. senmi benziyon cnmmm kendi resmini koymuşun zahmet ettin:86::86::86:
sendemi bürütüssssssssssssssssssssssssssss bi zıbını çokmu gördünüztamam didoşummm ebrara söyleyelim yollasın hazırlayalım
gülüm 5 tane alacak olunca bütçe kaldırmaz
yooooooooo kopya sen bu ya benle alakası yokki bacııııııı yani her gördüğümde ah gülll diyorum sen aklıma geliyosun gerçi beşizlerle bunun biraz daha xxxxxxlllllllllll nı çizmek lazım ama neyse
aboooooooo kız bunlar ilk doğduklarında günde 10 bez kirkletiyo sizin günlük bez masrafınız 50 adet yani komple bi paket vah vahhhhh pamuklu bezmi diksek evde iki dakka elinde yıkarsın artıkım :76: :76: :76::76:
tabi cnmmmmmm makinamda yokyaaa koyarım leğeni yakarım ateşi altımda tumanım başımda şarkülü kaymış yemeni. düşünün halimi.:86::86:aboooooooo kız bunlar ilk doğduklarında günde 10 bez kirkletiyo sizin günlük bez masrafınız 50 adet yani komple bi paket vah vahhhhh pamuklu bezmi diksek evde iki dakka elinde yıkarsın artıkım :76: :76: :76::76:
ee bacılar ikinizinde olacağı o yaneeee hele gülün 5 tene olaunca abowwww adam evide bırakır kaçar valla
sendemi bürütüssssssssssssssssssssssssssss bi zıbını çokmu gördünüz
renk beyenim bari
allah seni napsınnnn kız ben bu kadann kelmiyim. azcıkda olsa saçım var bari kel yapma koca man popo yapmışın.
beşizler büyüdümü buraya sığmaz herhal.
ahhhhhhhhhhhh daha kendime gelemedimmm uyku modundayım yoksa size sorardım ben. ama dua edin ve ptesiye saklayınnnn kendinizi yalnızım büütüngün ogün savaşalım sizlerle randevu veriyorum.
ayyyy haklıısın canımmm yhaaa gülün çok işi var çokkkkk sen pamuklu bezi al ben dikerim canımmmm nede olsa sen tecrübeli olacan yaneee
ay evet yaaa ben alır gönderirim kuşum sen dikersin bide bu çocuklara pijama filan dikmek lazım artık iş bölümü yaparızayyyy haklıısın canımmm yhaaa gülün çok işi var çokkkkk sen pamuklu bezi al ben dikerim canımmmm nede olsa sen tecrübeli olacan yaneee
bahçe varsa oraya portatif bi ocak yapalım orda kaynatırsın çamaşırları sana kolaylık olur hemtabi cnmmmmmm makinamda yokyaaa koyarım leğeni yakarım ateşi altımda tumanım başımda şarkülü kaymış yemeni. düşünün halimi.:86::86:
kına alimmi canım sanaaa istermisinnn.
ee ben 5 sıpayla sap gibi kalcamya. adam da terketcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?