Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sence sen benle uğraşabilrimisin kızzzzzzzzzzzzzz bende formda geliym pzt de gör bakalım sen

uğraşırım bacımmm helebide test pozitifse gör bendeki enerjiyi p tesi. hadi bakam hodri meydan. unutma randevuyu bak.

dün akşam eşim karı buay bi hamileysen bana o haberi ver diyo dile benden ne dilersen diyo.
yazık baya istiyomuş herifim çocuğu da çok belli etmiyodu.

kız ceylinn hadi 2 oynada gel zilleride tak cnm beşizlerin şerefine

tabi cnmm iş bölümü yapın hatta siteye yardım bölümü açın hayrına isanlar yardım etsin sebil gibi. kampanya fln başlatın para toplayın malum 2 tane gönüs yetmiycek mama parası toplansın bari

oo bahçe var bacım dağdan odunda toplarım ben köle uzavrayımya

didem kız hamile kalmadan kafayı yedi doğduklarında gülün halini düşünemiyorum artık yetr uğraşma kız zaten uyudu uyuyacak...

kız köleliğimi kaptırmam ben yaparımmmmmmmm

didem kız hamile kalmadan kafayı yedi doğduklarında gülün halini düşünemiyorum artık yetr uğraşma kız zaten uyudu uyuyacak...

hayyy ağzını öpimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

doğmadan düşünmesi bile deli ediyoooo ya çok uykum var göslerim kapanıyo zaten. ptesi sorcam ben onaaaa beklesin hazırlansın. enerji alsın yarın.

ben gripmi olcam neeeee ayaklarım 2 çorap var buz gibi. çok üşüyom bugünyaaa. ısınamadım daha klimada çalışıyo.

gülümmm yeterki olsun ben razıyımmmmm canlarım merak etme gülllll biz sana diker yollarız sıran gelince sende bize yaparsın
hee zilleri taktım oynadım bebişlerin için

kızlar patron geldi yazamadım kusura bakmayınnn. rondinacım belirtiler çokda bakalım bide negatif çıkarsaaaaa.yandım.

kızlar patron geldi yazamadım kusura bakmayınnn. rondinacım belirtiler çokda bakalım bide negatif çıkarsaaaaa.yandım.
öyle düşünme canım.. bakarsın allahın uygun gördüğü vakit bu vakittir... ben hergece dua ediyorum buay o ay diye birgün tutacak inşallah yeni yıl hediyelerimizi alırız....

günaydıııın kuzularııım..
nasılsınızzz...
Güüüüüüüüüüll test yap artıııııııkkkkkkkk....
günaydın canısıı kızı heveslendirme hafta sonuda geçsin kan testi yapar belki bende 20sine kadar bekleyeceğim... göğüzlerimde ağrımaya başladıı inşallah reglden değildir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…