sence sen benle uğraşabilrimisin kızzzzzzzzzzzzzz bende formda geliym pzt de gör bakalım sen
ay evet yaaa ben alır gönderirim kuşum sen dikersin bide bu çocuklara pijama filan dikmek lazım artık iş bölümü yaparız
bahçe varsa oraya portatif bi ocak yapalım orda kaynatırsın çamaşırları sana kolaylık olur hem
tamamen seni düşünüyoz kızzz yanlış anlama
kız köleliğimi kaptırmam ben yaparımmmmmmmmtabi cnmm iş bölümü yapın hatta siteye yardım bölümü açın hayrına isanlar yardım etsin sebil gibi. kampanya fln başlatın para toplayın malum 2 tane gönüs yetmiycek mama parası toplansın bari
oo bahçe var bacım dağdan odunda toplarım ben köle uzavrayımya
didem kız hamile kalmadan kafayı yedi doğduklarında gülün halini düşünemiyorum artık yetr uğraşma kız zaten uyudu uyuyacak...
kız köleliğimi kaptırmam ben yaparımmmmmmmm
annem yıkarken çok görmüştümm...bilirim yaniii...alemsinnnn haha bulduk boklu bezleri yıkıycakkkkk
annem yıkarken çok görmüştümm...bilirim yaniii...
heheheh buda bi belirti üşümekkkkkkkkk:)))))))))ben gripmi olcam neeeee ayaklarım 2 çorap var buz gibi. çok üşüyom bugünyaaa. ısınamadım daha klimada çalışıyo.
öyle düşünme canım.. bakarsın allahın uygun gördüğü vakit bu vakittir... ben hergece dua ediyorum buay o ay diye birgün tutacak inşallah yeni yıl hediyelerimizi alırız....kızlar patron geldi yazamadım kusura bakmayınnn. rondinacım belirtiler çokda bakalım bide negatif çıkarsaaaaa.yandım.
günaydın canısıı kızı heveslendirme hafta sonuda geçsin kan testi yapar belki bende 20sine kadar bekleyeceğim... göğüzlerimde ağrımaya başladıı inşallah reglden değildir....günaydıııın kuzularııım..
nasılsınızzz...
Güüüüüüüüüüll test yap artıııııııkkkkkkkk....
inşallahh umutlumuyum bilmiyorum... kime fal baktırdıysa herkes hamilesin diyorr. gerçi fala inanma falsızda kalma derler ya öyle işte :))))hadii insallh rodiniacııım..
insallah herkes bu ay guzel haberlerle gelıır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?