günaydınlar hanımlar yeni hafta yeni güzellikler mutlu haberler getirsin herkeseegünaydın kuşlarımm ben geldimmm:92::92::92:
ee nerde kaldınız yaaa hadi ama gelin artık
günaydınlar hanımlar yeni hafta yeni güzellikler mutlu haberler getirsin herkesee
mutlu haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar nabersinizzzzz ben iyim yorgun geldim işe yineee dün işim çoktu
ebrar msn açsana bi bişi dicemm cnmm sorcam yani
günaydınlarrr güll varmı bişilerrr...günaydın kızlar nabersinizzzzz ben iyim yorgun geldim işe yineee dün işim çoktu
ebrar msn açsana bi bişi dicemm cnmm sorcam yani
günaydınlarrr güll varmı bişilerrr...
iyi fena değilim işte sanırım benim bu ağrılar psikolojikvalla cnm daha adet yokk yarın sabah test yapıcam artık sen nasılsın toparlandınmı
iyi fena değilim işte sanırım benim bu ağrılar psikolojik
ne bileyim hamileliği çok istiyorum ya ondandır diye düşünüyorum...kız nerden biliyon psikolojik olduğunu
günaydın canım yine arada lafını atttın dideme bulaşmadan duramadın yine :)) ebnimde öyleydi canımm. 8. hafta diye gittim 5 demişti... çizelgeni değiştirirsin doktorun tespitine göre :)))Kızlar günaydın nasılsınız bakayım? Ben ıııgyyyy mide bulantılarıyla uğraşıyorum bütün haftasonum çıkararak geçti deli gibi yiyorum sonrada böğğğğkDoktor haklıymış meğer ben son gittiğimde 5+0mışım evde ultrasyon çıktısına baktım öyle yazıyor bebeişim geç tutunmuş anasına demekki:) 6. hafta belirtileri gösteriyom zaten 8. haftaya çok var çizelgeme bakmayın didem becerememiş :)
Kızlar günaydın nasılsınız bakayım? Ben ıııgyyyy mide bulantılarıyla uğraşıyorum bütün haftasonum çıkararak geçti deli gibi yiyorum sonrada böğğğğkDoktor haklıymış meğer ben son gittiğimde 5+0mışım evde ultrasyon çıktısına baktım öyle yazıyor bebeişim geç tutunmuş anasına demekki:) 6. hafta belirtileri gösteriyom zaten 8. haftaya çok var çizelgeme bakmayın didem becerememiş :)
günaydın canım yine arada lafını atttın dideme bulaşmadan duramadın yine :)) ebnimde öyleydi canımm. 8. hafta diye gittim 5 demişti... çizelgeni değiştirirsin doktorun tespitine göre :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?