Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

terkedilmiş ada gibi kaldı sitemiz yapayalnız. buneee kimseler uğramadı doru düzgün. be yalnızım ama kimse yokkkkkkkkkkk

kızlar ne var ne yok dicem ama kimse yok hadi bende çıktım ozaman iyi akşamlar

merhaba kızlar bu gün hiç kimse uğramadı buraya
bu arada ben bu gün akşam regli oldum kızlarr ve tuvalete gittiğimde parça gibi bişey düştü şiddetli kasık ağrısıyla gittim wc ye kızlar sonrada başka kan gelmedii
bu arada eşim geldikten sonrada tedavi olup hamile kalmaya çalışacam kızlar çok sevinçliyimmm askerlik kocişime yaramış valla

Merhaba Bende Yeniyim 18 Haftalık Hamileyim Allah Herkeze Nasip Etsin Bu Duygu Çok Güzel
Henüz Cinsiyetini Bilmiyorum Bebeğim Göstermedi 2 Gün Bakdık Ama Yok Göstermiyor:)

günaydın kızlar nabersinizzzzz ben iyim yorgun geldim işe yineee dün işim çoktu

ebrar msn açsana bi bişi dicemm cnmm sorcam yani

Kızlar günaydın nasılsınız bakayım? Ben ıııgyyyy mide bulantılarıyla uğraşıyorum bütün haftasonum çıkararak geçti deli gibi yiyorum sonrada böğğğğk Doktor haklıymış meğer ben son gittiğimde 5+0mışım evde ultrasyon çıktısına baktım öyle yazıyor bebeişim geç tutunmuş anasına demekki:) 6. hafta belirtileri gösteriyom zaten 8. haftaya çok var çizelgeme bakmayın didem becerememiş :)

günaydın canım yine arada lafını atttın dideme bulaşmadan duramadın yine :)) ebnimde öyleydi canımm. 8. hafta diye gittim 5 demişti... çizelgeni değiştirirsin doktorun tespitine göre :)))

günaydın kuşumm ee demek başladı ha sende de bulantılarr
hadi hayırlısı allah kolay geçirsin kuşum

günaydın canım yine arada lafını atttın dideme bulaşmadan duramadın yine :)) ebnimde öyleydi canımm. 8. hafta diye gittim 5 demişti... çizelgeni değiştirirsin doktorun tespitine göre :)))

Bakalım işte bu cumartesi gidecem tekrar ama bildiğiniz gibi değil kızlar yaaa giydiğim elbisede bir koku var o bile midemi alt üst ediyo bugün nasıl biter de eve gider üstümü değiştiririm bilmiyorum offf Çok şükür Allahıma hamile olduğumu bu şekilde anlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…