şükret tabiki benim bulantım oldu ama öyle kusma derecesinde değil....Bakalım işte bu cumartesi gidecem tekrar ama bildiğiniz gibi değil kızlar yaaa giydiğim elbisede bir koku var o bile midemi alt üst ediyo bugün nasıl biter de eve gider üstümü değiştiririm bilmiyorum offfÇok şükür Allahıma hamile olduğumu bu şekilde anlıyorum:)
zeynocumm selammm eee hsende girdin hamileler kervanına olcak bulantılar.,
rondinacımm takma kafana olur inallah bigün bizimde bebişimiz.
öyle şükretmek lazım bir kez düşük yapınca daha insan paranoyak oluyor bilmiyorum brn öyle oldum...Ne bileyim gülüm hala evhamlarım benimle ama buna da şükür Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize sen neden bugün test yapmadın?
Nimetcim Allah sizede verecek vardır bir zamanı sabretmek lazım bak ben 20 ay uğraştım abimle 9 senedir uğraşıyorlar gene de şükür:)
günaydın kuşumm ee demek başladı ha sende de bulantılarr
hadi hayırlısı allah kolay geçirsin kuşum
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeyzey bizde yazdık ama gören yok tabi bizi ağlayalımmı şimdi kızımla
günaydın kuşum hoşgeldinn
Ebrarım sesiniz çıkmıyo dedim bişi demedim kiNasılsın bakalım?
Günaydın didoş naber?
yapamadım cnmmm yarın sabah yapıcam.ben halen umutlu deilim ya ondan herhalde.Ne bileyim gülüm hala evhamlarım benimle ama buna da şükür Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize sen neden bugün test yapmadın?
Nimetcim Allah sizede verecek vardır bir zamanı sabretmek lazım bak ben 20 ay uğraştım abimle 9 senedir uğraşıyorlar gene de şükür:)
Ebrarım sesiniz çıkmıyo dedim bişi demedim kiNasılsın bakalım?
Günaydın didoş naber?
günaydınnn dobişşşş..... bende bulantı ağrı :)) klasik benle yaşayan ağrılarımla yeni haftaya başladımm :))))günaydın fıstıklarrrr ben iyiyim yani iyi sayılırım siz nasılsınız bakim
günaydın fıstıklarrrr ben iyiyim yani iyi sayılırım siz nasılsınız bakim
idare eder şekercim ne çok iyi ne kötü yaaa bu arada benim kıskanç görümcem hamile yaaa ne kıskanç karıyapamadım cnmmm yarın sabah yapıcam.ben halen umutlu deilim ya ondan herhalde.
evham herkesde olar tabi ama iyi düşünmek lazım cnmm. yazık abinler in neden olmuyoki allahım inşallah kısa zamanda verir.
günaydın canımm naber iyimisin.
günaydınnn dobişşşş..... bende bulantı ağrı :)) klasik benle yaşayan ağrılarımla yeni haftaya başladımm :))))
walla kuşum bende iyi sayılırım tam olarak iyileşmedim ama eskiye göre çok çok iyiyim
sende ne var ne yok
gözünüzzz aydıınnnnnnidare eder şekercim ne çok iyi ne kötü yaaa bu arada benim kıskanç görümcem hamile yaaa ne kıskanç karı
ay canım kıyamam bende dün temizlik yaptım sonuç olarak akşam yürüyemiyordum yatamıyordum belimin ağrısından bide kocadan biton laf işittim
bende de bişey yok valla tatlım dün yine evi temizliycem diye kendimi paraladımm sonra da çok rahatsızlandım hala da halim yok sanki bütün kemiklerim ağrıyor
ama zeynom demin ben yazdım sana cevap vermedin bende sesimi çıkarmadım bi dahaiyileşmeye çalışıyorum canım sen nasılsın bebeşin nasılmış bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?