herkese günaydın
günaydın kuşumm ee demek başladı ha sende de bulantılarr
hadi hayırlısı allah kolay geçirsin kuşum
ay napıym tatlım ya ben yapmayınca kim yapacakgözünüzzz aydıınnnnnn
yakında huniyle gezeceğimm.. eşim bu halimle bana kızıyor çok iş yapınca vseni dövmesi lazım eşininnn....
ah be kuşum niye kendini paralıyon ben ilk defa bu haftasonu iş yapmadım yapsaydım kesin hastanelik olurdum walla
yapamadım cnmmm yarın sabah yapıcam.ben halen umutlu deilim ya ondan herhalde.
evham herkesde olar tabi ama iyi düşünmek lazım cnmm. yazık abinler in neden olmuyoki allahım inşallah kısa zamanda verir.
Gülcüm abime kanal yok demişlerdi tüp bebek servislerine gidildi hep 4 tüp bebek yapıldı hepsi olumsuz sonuçlandı doktorlar birtürlü sebebini bulamıyorlardı. Sonra bir prof. üroloğa gittiler meğer varikosal varmış ve varikosal açılmadan tüp bebek yapılması asla olumlu sonuç vermezmiş. Şimdi biraz bekleyecek tekrar deneyecekler hayırlısı Allahtan Rabbim ne eylerse güzek eyler bize de güzellerinden versin inşallah:)
günaydın canımm naber iyimisin.
bende de bişey yok valla tatlım dün yine evi temizliycem diye kendimi paraladımm sonra da çok rahatsızlandım hala da halim yok sanki bütün kemiklerim ağrıyor
idare eder şekercim ne çok iyi ne kötü yaaa bu arada benim kıskanç görümcem hamile yaaa ne kıskanç karı
ay canım kıyamam bende dün temizlik yaptım sonuç olarak akşam yürüyemiyordum yatamıyordum belimin ağrısından bide kocadan biton laf işittim
bende de bişey yok valla tatlım dün yine evi temizliycem diye kendimi paraladımm sonra da çok rahatsızlandım hala da halim yok sanki bütün kemiklerim ağrıyor
günaydın cnm naberherkese günaydın
manyak karı sanamı kalmış temizlik yapmak bırak ne paralıyon kendini deli:)
burda olsan bide ben döverdim seniii
okadann söledik yapma diyee tınlamadın bizi ohhhhhh ağrısın kemiklerin dinleme sen bizi temizlik yap.
günaydın cnm naber
ya kızlar kim yapacak dün bide başıma eleni görseydiniz evi su bastı bir vileda kovası antreye döküldü halının üzerine iş içinde iş çıktı offf offfffffffff
günadyın kepekli ekmekimmm naber iyimisingÜNAYDIIN hNAIMLARR...nASILSINIZ...
günaydın kızlarrrrrrrr yeni hafta size sağlık mutluluk bol neşeli haber ve bolllll para getirsin özellikle gül bol para eeeeeeeee 5 izlere bakmak kolaymı
gÜNAYDIIN hNAIMLARR...nASILSINIZ...
kızlarr hoşgeldinizzzzzzz evt evet güle bolluk verr 5ler zoorr ama banasda 2 yeterr :)))günaydın kızlarrrrrrrr yeni hafta size sağlık mutluluk bol neşeli haber ve bolllll para getirsin özellikle gül bol para eeeeeeeee 5 izlere bakmak kolaymı
günaydın tatlımmmm ben çok yorgunum sen nasılsıngÜNAYDIIN hNAIMLARR...nASILSINIZ...
hoşgeldin kuşummmm ayyy allah gülüme yardım etsin neyseki beşizlerin tumanlarını biz dikcezgünaydın kızlarrrrrrrr yeni hafta size sağlık mutluluk bol neşeli haber ve bolllll para getirsin özellikle gül bol para eeeeeeeee 5 izlere bakmak kolaymı
ay gülüm ya rezil oldumayyy canm benimmm eeee temizliğe kalkmaaydın kova devrilmiycekti iş çıkmıycaktı kendin kaşınmışsın bacımmm. neyse ders olsun bidaha yapma.
burda olsan bide ben döverdim seniii
okadann söledik yapma diyee tınlamadın bizi ohhhhhh ağrısın kemiklerin dinleme sen bizi temizlik yap.
günaydın cnm naber
yok be kuşum tam olarak iyileşemedim halaBilmiyorum bebişimi bu hafta doktora gitmedik cumartesi çağırdı doktor bakalım :) Hala iyileşemedin mi canım yaaa
önemli deil bidenemSağol canım eski sayfada kalmış yazın görememişim:)
ya öylede kendini yormadan yap bari allah bize yardım etsin son halimizi düşünemiyom benay napıym tatlım ya ben yapmayınca kim yapacak
ay ya keşke yapmasaymışım tatlım artık iyice ağırlaşmışım onu anladım 8 aylık filan olunca naparım bilmiyom
günaydın kuzucumm hoşgeldin nasılsın napıyosun bakimgÜNAYDIIN hNAIMLARR...nASILSINIZ...
günaydın canım aminnnngünaydın kızlarrrrrrrr yeni hafta size sağlık mutluluk bol neşeli haber ve bolllll para getirsin özellikle gül bol para eeeeeeeee 5 izlere bakmak kolaymı
ayyy canm benimmm eeee temizliğe kalkmaaydın kova devrilmiycekti iş çıkmıycaktı kendin kaşınmışsın bacımmm. neyse ders olsun bidaha yapma.
ahandaa herkeş duyduuu.kızlarr hoşgeldinizzzzzzz evt evet güle bolluk verr 5ler zoorr ama banasda 2 yeterr :)))
günaydın tatlımmmm ben çok yorgunum sen nasılsın
hoşgeldin kuşummmm ayyy allah gülüme yardım etsin neyseki beşizlerin tumanlarını biz dikcez
ay gülüm ya rezil oldum
ohh negüsel allahım kcağına almayı nasip etsin nasıl öğrendin hamişliğini. adetin kaç gün geçtiydi çok netmiydi test anlatsana banaçok sağol iyiyim pazartesi geginliği ve yoğunluğu var bankada onun dışında sorun yok ve sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum bebeğimi görücem çünkü ilk defa ultrason muayenesi olucam acayip heycanlıyım
sen nasılsın iyisin
herkes iyi mi
ebrarım bende düşünemiyorum son hallerimizi
kızlarr hoşgeldinizzzzzzz evt evet güle bolluk verr 5ler zoorr ama banasda 2 yeterr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?