Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

gözünüzzz aydıınnnnnn
yakında huniyle gezeceğimm.. eşim bu halimle bana kızıyor çok iş yapınca vseni dövmesi lazım eşininnn....
ay napıym tatlım ya ben yapmayınca kim yapacak
ah be kuşum niye kendini paralıyon ben ilk defa bu haftasonu iş yapmadım yapsaydım kesin hastanelik olurdum walla

ay ya keşke yapmasaymışım tatlım artık iyice ağırlaşmışım onu anladım 8 aylık filan olunca naparım bilmiyom

bende de bişey yok valla tatlım dün yine evi temizliycem diye kendimi paraladımm sonra da çok rahatsızlandım hala da halim yok sanki bütün kemiklerim ağrıyor

manyak karı sanamı kalmış temizlik yapmak bırak ne paralıyon kendini deli:)

bende de bişey yok valla tatlım dün yine evi temizliycem diye kendimi paraladımm sonra da çok rahatsızlandım hala da halim yok sanki bütün kemiklerim ağrıyor
burda olsan bide ben döverdim seniii
okadann söledik yapma diyee tınlamadın bizi ohhhhhh ağrısın kemiklerin dinleme sen bizi temizlik yap.

herkese günaydın
günaydın cnm naber

Son düzenleme:
manyak karı sanamı kalmış temizlik yapmak bırak ne paralıyon kendini deli:)

okadann söledik yapma diyee tınlamadın bizi ohhhhhh ağrısın kemiklerin dinleme sen bizi temizlik yap.

günaydın cnm naber

ya kızlar kim yapacak dün bide başıma eleni görseydiniz evi su bastı bir vileda kovası antreye döküldü halının üzerine iş içinde iş çıktı offf offfffffffff

günaydın kızlarrrrrrrr yeni hafta size sağlık mutluluk bol neşeli haber ve bolllll para getirsin özellikle gül bol para eeeeeeeee 5 izlere bakmak kolaymı

ya kızlar kim yapacak dün bide başıma eleni görseydiniz evi su bastı bir vileda kovası antreye döküldü halının üzerine iş içinde iş çıktı offf offfffffffff

ayyy canm benimmm eeee temizliğe kalkmaaydın kova devrilmiycekti iş çıkmıycaktı kendin kaşınmışsın bacımmm. neyse ders olsun bidaha yapma.

gÜNAYDIIN hNAIMLARR...nASILSINIZ...
günaydın tatlımmmm ben çok yorgunum sen nasılsın
günaydın kızlarrrrrrrr yeni hafta size sağlık mutluluk bol neşeli haber ve bolllll para getirsin özellikle gül bol para eeeeeeeee 5 izlere bakmak kolaymı
hoşgeldin kuşummmm ayyy allah gülüme yardım etsin neyseki beşizlerin tumanlarını biz dikcez

ayyy canm benimmm eeee temizliğe kalkmaaydın kova devrilmiycekti iş çıkmıycaktı kendin kaşınmışsın bacımmm. neyse ders olsun bidaha yapma.
ay gülüm ya rezil oldum

günaydın cnm naber

çok sağol iyiyim pazartesi geginliği ve yoğunluğu var bankada onun dışında sorun yok ve sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum bebeğimi görücem çünkü ilk defa ultrason muayenesi olucam acayip heycanlıyım

sen nasılsın iyisin
herkes iyi mi

Bilmiyorum bebişimi bu hafta doktora gitmedik cumartesi çağırdı doktor bakalım :) Hala iyileşemedin mi canım yaaa
yok be kuşum tam olarak iyileşemedim hala

Sağol canım eski sayfada kalmış yazın görememişim:)
önemli deil bidenem
ay napıym tatlım ya ben yapmayınca kim yapacak

ay ya keşke yapmasaymışım tatlım artık iyice ağırlaşmışım onu anladım 8 aylık filan olunca naparım bilmiyom
ya öylede kendini yormadan yap bari allah bize yardım etsin son halimizi düşünemiyom ben

gÜNAYDIIN hNAIMLARR...nASILSINIZ...
günaydın kuzucumm hoşgeldin nasılsın napıyosun bakim

günaydın canım aminnnn

çok mantıklıı

kızlarr hoşgeldinizzzzzzz evt evet güle bolluk verr 5ler zoorr ama banasda 2 yeterr :)))
ahandaa herkeş duyduuu.
günaydın tatlımmmm ben çok yorgunum sen nasılsın

hoşgeldin kuşummmm ayyy allah gülüme yardım etsin neyseki beşizlerin tumanlarını biz dikcez

ay gülüm ya rezil oldum

tumanlar beleşş cnmmm artık başka bişeye gerek yokk. senle bugün sözleşmiştik dimi savaşcaktık ama benim hiç keyfim yok.çok durgunum
ohh negüsel allahım kcağına almayı nasip etsin nasıl öğrendin hamişliğini. adetin kaç gün geçtiydi çok netmiydi test anlatsana bana

Günaydıın Gülüüm..nasılsın.test yapmamıssın sanırım..haydı hayırlısı bakalım heyecanla beklıyoruz haberlerını :)))..

Didoşum anacım temizlik bizim neyimize ..bende haftasonu az ugrasayım dedım.az bı sıldım supurdum ama canım cıktı..belım tutuldu.haftaya temızlıge yardımcı cagırmaya karar verdım :))

Ebrarım şükür iim ben senden naber nasılsın..doktoruma da gıttım bu arada ..kuzucum buyumus 35 cm 800 gr olmus.seker yuklemem de temız cıktı sukur..rahatladım..Allahım saglık sıhhatle kurtarsın hepımızı..

Rodinia ,afr , seastar,ziiiii sizede öpücükler iyisiniz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…