Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlarrrrrrr ya biz kaç gündür sürekli eşimle didişiyoruz üstümüzde bi kara bulut geziyor ama hayır olsun...

OY MAŞALLAH TOSUNUMAA KOCAMAN OLMUŞ ANNESİ
ÇOK SEVİNDİM KUŞUM ŞEKERDE TEMİZ ÇIKTI DEMEK ÇOK İYİ YA AY HADİ BAKALIM KUZUMUZ BÜYÜSÜN İNŞ.

kepekliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız senin testte nasıl çıktıydı ya anlatsana bidaha kaç gün geçti yaptın ve nasıl belirginmiydi rengi fln unuttum test yapcamya öğrenim cnm söleyiver

ay da bir kadın geliyordu hamilelikten sonra 15 gün de bir gelicek öyle konuştuk ilka aylar çok önemli o yüzden hepimizin dikkat etmesi gerekiyor

valla gülüm benimde uğraşcak halim yok her yanım ağrıyo
ya hakkaten benim şimdiden nefesin zor çıkıyo ilerisini düşünemiyomm

aaaaaaaaa yanmışım bennnnnnnnnn aaaaaaa sönmüşüm bennnnnnnn bu şarkı bize uygun zannımca
ay tatlım bende kadın alcam ama yaptığımdada bişey yok ya bi evi süpürüp silmiycemmi cam silmadim kapı silmedim yani

Gülüm şimdik şöyle oluyor ,geçmiş zaman yanlış olmasın cabuk unuturum ben ya 5 gun gectı ya bı hafat ben habıre yaptım test ılklerınde cıkmadı cıkmadı,son yaptıgımda coook sılık ama halusinasyon gıbı cıkmıstı..hatta esim sanırım yok bız var gormeye calısıyoruz demıstı :)) sonra kan testı yaptık cıkmıstı sukur..işallah senınde dılık mılık cıkar bugun :))

Kızlar bende karar verdım ayda bır en azından alıcam kadını..bastan asaaa sılınsın suprulsun.yoksa yetısemıyorum anacım..
bıde haftaya once eşimin aılesı gelıyor bı hafta hemen ardına kendı annem babam gelecek..geldıklerınde evım temız olsun barı..

günaydın kızlar nasılsınız dün bişeyler yazdım ama kimse görmemiş neyse artıkk

günaydın canlarım. bende bugün çok yorgunum ta geçen haftadan kalma katlanmayı bekleyen çamaşırım vardı üstüne de bu hafta 2 makina daha yıkadım akşama kadar onları kurutucam diye ugraştım durdum allahtan kurudular ütülerimide yaptım. allah razı olsun kocamdan bana çok ayrdımcı oldu. ama yinede vileda kovasını taşırkenmi oldu mutfak halısını toplarken mi belime bir agrı saplandı akşama kadar kıvrandım ilaçlar sürdüm kuşaklar bagladım sırt üstü uzandım. agrı kesici ve birde geç saatte agrı kesici fitil kullandım yoksa bugün işe gelemezdim. çok kötü olmuştum. allah b izelere yardım etsin ne yapalım ev işi yapmayıncada olmuyor.

ANLADIM CNMMM demek bir hafta sonra bile çok silikdi. zormu görünüyodu çizgi. yarın belli olur artık yılık mılık bişiler
en iyisi eve tamizlikci almak yormayın kendinizi hadi gözün aydın cnmmm anneler babalar geliyo. ohhhh.
günaydın kızlar nasılsınız dün bişeyler yazdım ama kimse görmemiş neyse artıkk

canımmm naber bidenem iyimisin. demek artık iyice bebek düşünüyonuz ben gördüm yazını ama yazmadım bişi. cnm parça düşmesi geç gelen adetlerde oluyo bendede oluyodu. istersen dr. görün rahat edemiyceksen

günaydın canım
anacım bizim ızlar kendilerini sakatlamaya niyetlenmişler sanırım
ya bi rahat durun bee noluyo size yok koca kaldırıyor yok halı kaldırıyon
ferdaa hiç mi korkmuyon be yawrum sen daha çok yenisin yaa yapma böyle şeyler

bravoo bacımm devam edin böyleeeeeee sakatlayın kendinizi

haftasonu herkesin hamaratlıgı üstündeymiş anlasılan ama yapacak bünye kalmamıs bizde..
ferdacım bende dedıgın gıbı kovayı falan kaldırdım.sonra belıme ne agrılar gırdı.eşim evde yoktu duysa beni keser keser...aksama korkumdan belım agrıyo da dıyemedım.üzülmesin diye.cok sukur ama pazara gecmıstı :))

gel tatlım gellll bende sakatladım dün belimi ev işini yapcam diye

ben biton laf yedim yaaaavvvvvv
kendimi şöle korudum merdivenden uçarak inmeye çalışmasaydın kolun kırılmazdı sende bana yardım edebilirdin kolunu kırdıysan benim suçum ne dedimmmm pes didem artık sana bişey demiyom dedi

kızlarrrrrrr ya biz kaç gündür sürekli eşimle didişiyoruz üstümüzde bi kara bulut geziyor ama hayır olsun...
kuşumm noldu size yaw bu kadar üstüne titriyordu bu adam şimdi noldu ki

bende iyiyim canımm dün regli olduım canımm ama dün wc ye gittiğimde küçük bir parça düştü farklı bişey di anlamadım ama

aaa o neden oldu kuşum nasıl bi parça düştü anlamadım

ay canım sorma ya kovanın yarısından çogu boştu zaten ya sadece mutfagı silmek için küçük bir kova su hazırlamıştım. mutfak halımda çok minik zaten eşime yardım olsun diye ayy ne yapayuım canım ya geçen hafta da hiç iş yapmadım evde. yapmasan olmuyor. dinlenmek istiyorum oda olmuyor içim rahat etmiyor. çok şükür bugün iyiyim sen nasılsın canım. bebegin nasıl yine kıpır kıpır oldumu annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…