Günaydıın Gülüüm..nasılsın.test yapmamıssın sanırım..haydı hayırlısı bakalım heyecanla beklıyoruz haberlerını :)))..
Didoşum anacım temizlik bizim neyimize ..bende haftasonu az ugrasayım dedım.az bı sıldım supurdum ama canım cıktı..belım tutuldu.haftaya temızlıge yardımcı cagırmaya karar verdım :))
Ebrarım şükür iim ben senden naber nasılsın..doktoruma da gıttım bu arada ..kuzucum buyumus 35 cm 800 gr olmus.seker yuklemem de temız cıktı sukur..rahatladım..Allahım saglık sıhhatle kurtarsın hepımızı..
Rodinia ,afr , seastar,ziiiii sizede öpücükler iyisiniz inşallah...
Günaydıın Gülüüm..nasılsın.test yapmamıssın sanırım..haydı hayırlısı bakalım heyecanla beklıyoruz haberlerını :)))..
Didoşum anacım temizlik bizim neyimize ..bende haftasonu az ugrasayım dedım.az bı sıldım supurdum ama canım cıktı..belım tutuldu.haftaya temızlıge yardımcı cagırmaya karar verdım :))
Ebrarım şükür iim ben senden naber nasılsın..doktoruma da gıttım bu arada ..kuzucum buyumus 35 cm 800 gr olmus.seker yuklemem de temız cıktı sukur..rahatladım..Allahım saglık sıhhatle kurtarsın hepımızı..
valla gülüm benimde uğraşcak halim yok her yanım ağrıyoahandaa herkeş duyduuu.
tumanlar beleşş cnmmm artık başka bişeye gerek yokk. senle bugün sözleşmiştik dimi savaşcaktık ama benim hiç keyfim yok.çok durgunum
ohh negüsel allahım kcağına almayı nasip etsin nasıl öğrendin hamişliğini. adetin kaç gün geçtiydi çok netmiydi test anlatsana bana
ya hakkaten benim şimdiden nefesin zor çıkıyo ilerisini düşünemiyomm
ay tatlım bende kadın alcam ama yaptığımdada bişey yok ya bi evi süpürüp silmiycemmi cam silmadim kapı silmedim yaniGünaydıın Gülüüm..nasılsın.test yapmamıssın sanırım..haydı hayırlısı bakalım heyecanla beklıyoruz haberlerını :)))..
amin canım aminnnnn...allahım bu nimete ikiz ver de inş. Kafasını kaşımaya fırsatı olmasın
günaydın kızlar nasılsınız dün bişeyler yazdım ama kimse görmemiş neyse artıkk
ANLADIM CNMMM demek bir hafta sonra bile çok silikdi. zormu görünüyodu çizgi. yarın belli olur artık yılık mılık bişilerGülüm şimdik şöyle oluyor ,geçmiş zaman yanlış olmasın cabuk unuturum ben ya 5 gun gectı ya bı hafat ben habıre yaptım test ılklerınde cıkmadı cıkmadı,son yaptıgımda coook sılık ama halusinasyon gıbı cıkmıstı..hatta esim sanırım yok bız var gormeye calısıyoruz demıstı :)) sonra kan testı yaptık cıkmıstı sukur..işallah senınde dılık mılık cıkar bugun :))
Kızlar bende karar verdım ayda bır en azından alıcam kadını..bastan asaaa sılınsın suprulsun.yoksa yetısemıyorum anacım..
bıde haftaya once eşimin aılesı gelıyor bı hafta hemen ardına kendı annem babam gelecek..geldıklerınde evım temız olsun barı..
günaydın kızlar nasılsınız dün bişeyler yazdım ama kimse görmemiş neyse artıkk
günaydın canlarım. Bende bugün çok yorgunum ta geçen haftadan kalma katlanmayı bekleyen çamaşırım vardı üstüne de bu hafta 2 makina daha yıkadım akşama kadar onları kurutucam diye ugraştım durdum allahtan kurudular ütülerimide yaptım. Allah razı olsun kocamdan bana çok ayrdımcı oldu. Ama yinede vileda kovasını taşırkenmi oldu mutfak halısını toplarken mi belime bir agrı saplandı akşama kadar kıvrandım ilaçlar sürdüm kuşaklar bagladım sırt üstü uzandım. Agrı kesici ve birde geç saatte agrı kesici fitil kullandım yoksa bugün işe gelemezdim. çok kötü olmuştum. Allah b izelere yardım etsin ne yapalım ev işi yapmayıncada olmuyor.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
günaydın canlarım. bende bugün çok yorgunum ta geçen haftadan kalma katlanmayı bekleyen çamaşırım vardı üstüne de bu hafta 2 makina daha yıkadım akşama kadar onları kurutucam diye ugraştım durdum allahtan kurudular ütülerimide yaptım. allah razı olsun kocamdan bana çok ayrdımcı oldu. ama yinede vileda kovasını taşırkenmi oldu mutfak halısını toplarken mi belime bir agrı saplandı akşama kadar kıvrandım ilaçlar sürdüm kuşaklar bagladım sırt üstü uzandım. agrı kesici ve birde geç saatte agrı kesici fitil kullandım yoksa bugün işe gelemezdim. çok kötü olmuştum. allah b izelere yardım etsin ne yapalım ev işi yapmayıncada olmuyor.
günaydın canlarım. bende bugün çok yorgunum ta geçen haftadan kalma katlanmayı bekleyen çamaşırım vardı üstüne de bu hafta 2 makina daha yıkadım akşama kadar onları kurutucam diye ugraştım durdum allahtan kurudular ütülerimide yaptım. allah razı olsun kocamdan bana çok ayrdımcı oldu. ama yinede vileda kovasını taşırkenmi oldu mutfak halısını toplarken mi belime bir agrı saplandı akşama kadar kıvrandım ilaçlar sürdüm kuşaklar bagladım sırt üstü uzandım. agrı kesici ve birde geç saatte agrı kesici fitil kullandım yoksa bugün işe gelemezdim. çok kötü olmuştum. allah b izelere yardım etsin ne yapalım ev işi yapmayıncada olmuyor.
haftasonu herkesin hamaratlıgı üstündeymiş anlasılan ama yapacak bünye kalmamıs bizde..
ferdacım bende dedıgın gıbı kovayı falan kaldırdım.sonra belıme ne agrılar gırdı.eşim evde yoktu duysa beni keser keser...aksama korkumdan belım agrıyo da dıyemedım.üzülmesin diye.cok sukur ama pazara gecmıstı :))
kuşumm noldu size yaw bu kadar üstüne titriyordu bu adam şimdi noldu kikızlarrrrrrr ya biz kaç gündür sürekli eşimle didişiyoruz üstümüzde bi kara bulut geziyor ama hayır olsun...
bende iyiyim canımm dün regli olduım canımm ama dün wc ye gittiğimde küçük bir parça düştü farklı bişey di anlamadım ama
günaydın canım
anacım bizim ızlar kendilerini sakatlamaya niyetlenmişler sanırım
ya bi rahat durun bee noluyo size yok koca kaldırıyor yok halı kaldırıyon
ferdaa hiç mi korkmuyon be yawrum sen daha çok yenisin yaa yapma böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?