Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

al canım ya yazık kendine ay da b,r gelir cam kapı siler süpürür

o ütü benide çok yordu 2 makina ütüledim ve bu akşam yine mikana çalışıcak gelen kadın ben ütüleyim diyor ama içim sinmiyor ya ütüyü başkasına yaptırmaya

biliyorum kuşum ya bilmezmiyim hele ben bi iyileşeyim bak sahalara nasıl dönüyorum yeniden
bu hafta ilk defa bişey yapmadım komşumun kız evleri süpürdü sadece bende yattım
ay ewet allaha şükür kızım anasını tepiklemeye başladı yine

bide yağ gibi üste çıkıyo şuna bakkk .
seastaaaa bişi sorduydum sana. nasıl öğrendin adetin kaç gün geçince öğrendin hamişliğini anlatsana

ebrarım bende bilmiiyorum canım ama gül geciken reglilerde olur diyor ondan herhalde canımmm

ebrarım bende bilmiiyorum canım ama gül geciken reglilerde olur diyor ondan herhalde canımmm

hımm anladım canım
ee kocişin nasıl rahatı yerindemi
ay çok özlemişsindir şimdi
bende eşimle sevgiliyken askere gitmişti hemide uzun dönem ahh ahhh
Bilirim yani ne demek olduğunu

bide yağ gibi üste çıkıyo şuna bakkk .
seastaaaa bişi sorduydum sana. nasıl öğrendin adetin kaç gün geçince öğrendin hamişliğini anlatsana

görmedim bir yandan çalışıyorumda 3 gün geçtikten sonra kan tahlili yaprıtım 30 çıktı sonra 48 saatte bir test yaptırdım yüksele yüksele devam etti adetimin 8 gün gecikince evde de test yaptım o da pozitfi çıktı

hımm anladım canım
ee kocişin nasıl rahatı yerindemi
ay çok özlemişsindir şimdi
bende eşimle sevgiliyken askere gitmişti hemide uzun dönem ahh ahhh
Bilirim yani ne demek olduğunu

kocişimin yeri çok rahat canım allaha şükür ayyyy hemde nasıl özledim kızzz oda çok özlemişşşşş az kaldı çok şükür 4 ay kaldı bizimmm yaşasınnnnnnnn
eşimden adres istedim oda ne yapacan dedi sözde süpriz yapacaktım evlilik yıldönümümüz için bir şeyler yazıp yollayacaktım oda aynı şeyi düşünüyormuş birşeyler yazıp yollayacakmış ay kızzzz kocişim ne düşünceli adam olmuş

askerde öyle olur kuşum benim ki hep gönderirdi mektup benden de isterdi bende göndermezdim
neyse sonra sevgililer gününde hem hediye hemde mektup göndermiştim ama çokkkk mutlu olmuştu yaa

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzz nasıl oldun kuşum bulantıların ne alemde

hoşbuldumm canımm,sabah yine bulandım ama çıkartmadım mide boştu tabi,ama iyiye gidiyorum inş,tatlıya çok düştüm bu ara dünde kayınvalidem 1 tencere aşure yaptı içine düştüm,inş daha iyi olucam,sen nasılsın kuşummm..
he buarada baksanıza artık çiftli rakamlara geçtik teyzesiiii.

eşin nerde ki süprizler her zaman ilişkiye renk katar canlandırır

askerde öyle olur kuşum benim ki hep gönderirdi mektup benden de isterdi bende göndermezdim
neyse sonra sevgililer gününde hem hediye hemde mektup göndermiştim ama çokkkk mutlu olmuştu yaa

ayyy canım benimmmm bakalım bizimki ilk mektubunda ne yazacak

hoşbuldum şeker,hayırdır noldi sabah sabah,hafta sonu işmi yaptın cicimmm.

he yavvvv sorma dün bi temizlik aşkım tuttuki sorma perte çıktım sonunda

kız ceylin hoşgeldi,n sende demek kocişle uzaktan uzağa fentezi yapıyonuz sizi gidi yaramazlar mektuplar filan ne iş

he yavvvv sorma dün bi temizlik aşkım tuttuki sorma perte çıktım sonunda

kız ceylin hoşgeldi,n sende demek kocişle uzaktan uzağa fentezi yapıyonuz sizi gidi yaramazlar mektuplar filan ne iş

ah bacımmm benim evede uğrasaydın ya azucuk:)))bulantılarımdan önce hatırlarsan halıları filan yıkatmıştım iyikide vermişim o zaman kendimi nasılda iyi tanıyom yavvv kötüleşiceğimi anlamıştım,şimdi yavaştan başlarım yine artıkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…