Gülüm şimdik şöyle oluyor ,geçmiş zaman yanlış olmasın cabuk unuturum ben ya 5 gun gectı ya bı hafat ben habıre yaptım test ılklerınde cıkmadı cıkmadı,son yaptıgımda coook sılık ama halusinasyon gıbı cıkmıstı..hatta esim sanırım yok bız var gormeye calısıyoruz demıstı :)) sonra kan testı yaptık cıkmıstı sukur..işallah senınde dılık mılık cıkar bugun :))
Kızlar bende karar verdım ayda bır en azından alıcam kadını..bastan asaaa sılınsın suprulsun.yoksa yetısemıyorum anacım..
bıde haftaya once eşimin aılesı gelıyor bı hafta hemen ardına kendı annem babam gelecek..geldıklerınde evım temız olsun barı..
günaydın canlarım. bende bugün çok yorgunum ta geçen haftadan kalma katlanmayı bekleyen çamaşırım vardı üstüne de bu hafta 2 makina daha yıkadım akşama kadar onları kurutucam diye ugraştım durdum allahtan kurudular ütülerimide yaptım. allah razı olsun kocamdan bana çok ayrdımcı oldu. ama yinede vileda kovasını taşırkenmi oldu mutfak halısını toplarken mi belime bir agrı saplandı akşama kadar kıvrandım ilaçlar sürdüm kuşaklar bagladım sırt üstü uzandım. agrı kesici ve birde geç saatte agrı kesici fitil kullandım yoksa bugün işe gelemezdim. çok kötü olmuştum. allah b izelere yardım etsin ne yapalım ev işi yapmayıncada olmuyor.
ay canım sorma ya kovanın yarısından çogu boştu zaten ya sadece mutfagı silmek için küçük bir kova su hazırlamıştım. mutfak halımda çok minik zaten eşime yardım olsun diye ayy ne yapayuım canım ya geçen hafta da hiç iş yapmadım evde. yapmasan olmuyor. dinlenmek istiyorum oda olmuyor içim rahat etmiyor. çok şükür bugün iyiyim sen nasılsın canım. bebegin nasıl yine kıpır kıpır oldumu annesi.
ben biton laf yedim yaaaavvvvvv
kendimi şöle korudum merdivenden uçarak inmeye çalışmasaydın kolun kırılmazdı sende bana yardım edebilirdin kolunu kırdıysan benim suçum ne dedimmmm pes didem artık sana bişey demiyom dedi
bide yağ gibi üste çıkıyo şuna bakkk .
seastaaaa bişi sorduydum sana. nasıl öğrendin adetin kaç gün geçince öğrendin hamişliğini anlatsana
ebrarım bende bilmiiyorum canım ama gül geciken reglilerde olur diyor ondan herhalde canımmm
bide yağ gibi üste çıkıyo şuna bakkk .
seastaaaa bişi sorduydum sana. nasıl öğrendin adetin kaç gün geçince öğrendin hamişliğini anlatsana
hımm anladım canım
ee kocişin nasıl rahatı yerindemi
ay çok özlemişsindir şimdi
bende eşimle sevgiliyken askere gitmişti hemide uzun dönem ahh ahhh
Bilirim yani ne demek olduğunu
günaydın günaydın günayyydın,biz geldikkk nabersiniz şekerler....:79::79:
günaydın günaydın günayyydın,biz geldikkk nabersiniz şekerler....:79::79:
kocişimin yeri çok rahat canım allaha şükür ayyyy hemde nasıl özledim kızzz oda çok özlemişşşşş az kaldı çok şükür 4 ay kaldı bizimmm yaşasınnnnnnnn
eşimden adres istedim oda ne yapacan dedi sözde süpriz yapacaktım evlilik yıldönümümüz için bir şeyler yazıp yollayacaktım oda aynı şeyi düşünüyormuş birşeyler yazıp yollayacakmış ay kızzzz kocişim ne düşünceli adam olmuş
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzz nasıl oldun kuşum bulantıların ne alemde
kocişimin yeri çok rahat canım allaha şükür ayyyy hemde nasıl özledim kızzz oda çok özlemişşşşş az kaldı çok şükür 4 ay kaldı bizimmm yaşasınnnnnnnn
eşimden adres istedim oda ne yapacan dedi sözde süpriz yapacaktım evlilik yıldönümümüz için bir şeyler yazıp yollayacaktım oda aynı şeyi düşünüyormuş birşeyler yazıp yollayacakmış ay kızzzz kocişim ne düşünceli adam olmuş
günaydın şekerim hoşgeldin
ben yorgun bi hatunum bugün
askerde öyle olur kuşum benim ki hep gönderirdi mektup benden de isterdi bende göndermezdim
neyse sonra sevgililer gününde hem hediye hemde mektup göndermiştim ama çokkkk mutlu olmuştu yaa
eşin nerde ki süprizler her zaman ilişkiye renk katar canlandırır
hoşbuldum şeker,hayırdır noldi sabah sabah,hafta sonu işmi yaptın cicimmm.
ayyy canım benimmmm bakalım bizimki ilk mektubunda ne yazacak
he yavvvv sorma dün bi temizlik aşkım tuttuki sorma perte çıktım sonunda
kız ceylin hoşgeldi,n sende demek kocişle uzaktan uzağa fentezi yapıyonuz sizi gidi yaramazlar mektuplar filan ne iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?