Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

oy maşallah kuzuyarabbim korusun hepsini
inş. düzelirsin kuşum ay dün bana da bi kase aşure geldi hemencecik bitirdim walla

uğruym şekercim sonra beni acile götürürsün amma
bende doğuma yakın yıkatıcam halıları inşallahhhh

Temizlik aşkı tutan deliler aferin size :) Ulan millet korur kendini yerinden kalkmaz bizimkiler coşmuş göörende temiz karılar sanar bunları:) Bnede dün düğüne gittim oynamak istedim ama izin vermedi kimse yerimden kalkamadınm

Gül benim hamile kalışımı ve öğrenişimi nalatmama gerek yok sanırım süreci beraber yaşadık hepinile:)

Nimet noldu kuşum napıyo kocan sana?

Melisaaa 10. hafta hala bulantınmı var anaaam ben yandım ben bittim

Ceylinim Allah kavuştursun inşallah:)

Son düzenleme:
uğruym şekercim sonra beni acile götürürsün amma
bende doğuma yakın yıkatıcam halıları inşallahhhh

ben artık doğuma yakında yıkatıcam mecbur boya filanda yapılcak eve,çünkü yaza kısmet olursa oğluşumu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz,eğer kızım olursa oğlumu bu yaz yaptırcaz sünnet ama oğlum olursa seneye yazın 2 sini yaptırcaz.hayrlısı artık.

aman şeker ne acili tmm gelme ben yaparım kendi işimi

evet kuşum ama eskiye göre fazla deil ama sabah bulantıları bitmez kolay kolay kuşumm vallahi sen iyisin maşallahben senin haftandayken ölüyodum böğürmekten.bence senin daha başlamadıysa bu haftadan sonra hiç başlamaz korkma.

3 gündür var maalesef ama kusmuyorum sadece böğürüyorum:) Çok yiyorum sanırım bide ondan :) Bide insanlar kokuyo bana sana da oldumu?
Üstümdeki elbisede bi koku var eve gidip üstümden atasım var onu:)

napalım kızım kim yapcak işte iş başa düşüyo daha benim 3 makina çamaşırım ütülencek hiç onu sölemiyom bilem

ay kız dün belim mahvetti beni
ohhh sünnet düğünü var desene bence senin bu bebişin kızzz

3 gündür var maalesef ama kusmuyorum sadece böğürüyorum:) Çok yiyorum sanırım bide ondan :) Bide insanlar kokuyo bana sana da oldumu?
Üstümdeki elbisede bi koku var eve gidip üstümden atasım var onu:)

bu manyak karı geçen telde konuşurken didemmmm arkamdaki adam kokuyo diyodu ay ne güldüm

kızlar bu kocalara bi haller oluyo bu aralar bulaşıcımıdır nedir,benimkide 4 gündür tavırlı bana gerçi çokta tın da hatta tüşörtümde bile yazıyo onu giyiyorum bende yanında,bizim üniversitelimiz var okutuyoruz,ona bizim bilgisayarı göndericekmiş bizede leptop alıcakmış bunuda kaynanamın yanında söyledi bende neden veriyosun cnm şimdi yazıcıdan ödev filan çıkatıyoruz sürekli dedim,oda susarmısında öte gitmedi,hayır isterse versin tabi ama benim tavrım önce madem bana yıllar önce hediye almıştın şimdi insan bi danışır önce bana dimi fikrim budur nediyosun diye sor sonra kadının yanında konuş,anlattım zaten sonra kayınvalideme durumu,ama benim koca hala tavırlı aman sanki çok umrumda.

SENDE OYNAYARAK ACITSAYDIN BACIM BİYERLERİNİ.
hadi sende anlar sendende duyim ne gün yaptın nasıl çıktı rengi nasıldı.
bugün herkesi sorguya çektim.

zeynepp o tiksinti ve kokula hep olur artık bacım geçmez o ağzımın tadıda bozukk burnumun kokusuda.

didemmm kızımmı olucek kızz nereden anlamak sennnn

Ayy kuşum napsak acep,yakın deilsinki verem sana bir orta tencere,kuşumm annen yanındaydıya yapıversin işte sana.
ah canım benim anam durur mu hiç geldiği günün akşamı geri gitti
ben iyişeyimde yaparım inş.

3 gündür var maalesef ama kusmuyorum sadece böğürüyorum:) çok yiyorum sanırım bide ondan :) bide insanlar kokuyo bana sana da oldumu?
üstümdeki elbisede bi koku var eve gidip üstümden atasım var onu:)
ah canım sendedemi oldu bende öyleydim yanımdan kim geçse kokuyordu
şimdi eşinde kokar sana kendinden de tiksinirsin ıyyyy

bu manyak karı geçen telde konuşurken didemmmm arkamdaki adam kokuyo diyodu ay ne güldüm

Hahhahah ııııgy iğrenç sigara kokuyodu anam bacım:)

SENDE OYNAYARAK ACITSAYDIN BACIM BİYERLERİNİ.
hadi sende anlar sendende duyim ne gün yaptın nasıl çıktı rengi nasıldı.
bugün herkesi sorguya çektim.

Yaaa Allaha şükür çok iyi gidiyo bozmayayım diye oynamadım zaten:) Güüüül ben kaç gecedir rüyada kocaylaaa aganigi naganigi kız ne demek bu sence?

Beni biliyon ısrarlara dayanamadım bir önceki ay 15 inde adet olmuştum 16sında idrar testi yaptım tabi yumurtam erken çatladığı için aslında 6 gün gecikmişti sen söylemiştin:)
Sonra testte t çıkmadan c çıktı sinirlendim atıyordum anam bi baktım t çizgisi de çıktı inanamamıştım:) Ferdayı aradım sordum ona çift çizgi bebek var anlamına mı geliyordu diye o kadar şapşalladım anlıycan:) 3 gün sonra kan testi yaptırdım 2065 çıktı 1 hafta sonra da keseyi gördük geçen haftada gene keseyi gördük :) ama tabi benim en büyük belirtim kuyruk sokumu kemikim di:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…