Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Yok şükür onda bişi yok şimdilik ama arkamı dönüp uyuyom:)

ay canım kıyamam ya ne kadar da dikkat etsen olmuyor işte olaCAGI oluyor. temizlik yapmadan da olmuyor. kimse temiz eve gelmez gelmez ev kirli olur milletin gelecegi tutar. ben temizlik yapmaya kalksam evde bir haftalık iş var allahtan annem dedi. sen basitleri yap. diger işleri kardeşinle gelir yaparız. perdelerim yıkanacak camlar silinecek. dolapları boşaltmak istiyorum güzel ce yerleştirmem lazım vitrinim filan boşalacak iş çokta cumartesi işe gelince hep si kalıyor. kepekli ben çok heyecanlıyım bana dua edin çarşamba iki test yaptırıcam

ANLADIM CNMMM 6 gün gecince yaptın dimekk. eee tecrübe ediniyom hazır gecikme olmuşken,
allah kucağına almayı nasip etsin
rüyana gelince kocanı özledin herhalde. ondan görüyondur. başka bişi yok

Kız didem karısı benim çizelgeyi değiştirekmi doktor dedi ya 01.12.2010da hamile kalmışsın diye ondan diyom çizelge 2 hafta önden gidiyo kızlar sanırım ben doğum günümde hamile kaldım valla:)

kızlar merhaba herkese ben cumartesi hastanedeydim biliyosunuz bu ay klomen kullandım
doktor ilaç güzel etki etmiş dedi sol tarafımda 2 tane yumurtam olmuş bitanesi 22 mm iğne yapmayalım dedi iğne daha da büyütebiliyomuş bekleyelim dedi nasıl durum sizce sağ tarafımdakilerde küçükmüş..yumurtam çatlamışmıdır büyümüş olan ve çatladıysa ne kadar kalır

ANLADIM CNMMM 6 gün gecince yaptın dimekk. eee tecrübe ediniyom hazır gecikme olmuşken,
allah kucağına almayı nasip etsin
rüyana gelince kocanı özledin herhalde. ondan görüyondur. başka bişi yok

Özledi,m tabi kız 15 günde 1 görüşüyoz doktorum bir sıkıntı yok rahat olabilirsiniz temas yasaklamıyorum dedi ama biz temkinli davranıyoz:) İşin kötüsü ne biliyon mu ben bugün gördüğüm rüyayı işe geldikten sonra hatırladım Namaz falan kılamıycam bugün of yaaa

Amin canım çok sağol darısı başına yaa zorlama yap bi test rahatla:)

sen zaten bana selam verme hiç

gül abla inan sıra gelmediki derdimden bi yandanda sen görmüyon benim nasıl yazdığımı 2 çocukla cebelleşiyom sıra bekliyolar oynamak için......
hiç slm vermemi ablam yaaa nasssılsın durumların nasıl inş alırız mutlu haberini bu ay.

Zuhal benden sana tavsiye adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girin yumoşun ne zaman çatlıycağı belli olmaz:)

melissaaaaaa hosgeldin ciciş..ohh yarasın aşureler..büyüsün bebişler..

o sabah bulantısı dedığınız nalet şeey bende hala geçmedi..doğuracam hala kusuyorum nasıl iş anlamadım..

zii kusum nassın .gel öpiim.konusamadık bugun..

ferdacım Allah yardımcın olsun.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin..

slm cnmmm nasılsın,ne testi yaptırıyon ki,2 li test yaptırdı mı cnmm.sen.

bu arada kızlar dert yazdım size saolun yani bişide yazmadınız.

Kepeklim bende seni öptüm dönünce konuşuruz gitmem lazım

Zuhal benden sana tavsiye adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girin yumoşun ne zaman çatlıycağı belli olmaz:)

sağol arkadaşım karnımda da nasıl sancılar var anlatamam neden ki aceppp..bu karın ağrıları beni öldürecekk..

Patron yanımda stop
yazamıyorum stop
birazdan gider stop
küsmeyin stop
öpüldünüz stop

herkese günaydınnnnn........
gülll testini yap artık ayyy kocaman bi heyecanla geldim valla gül naptın die
benim dün misafrim vardı canım çıktı ayy insan çocuğuna bakmaz mı bebişimin tüm eşyalarını kaldrmıştım yoksa ağzına sıı....rlardı bunlar düşünün sütyen yıkama kabıma kadar buldurlar modem kablosu telefon herşyin içine ettiler kocam bana gülüodu kıskanç die bende gördün mü dedim eşimin arkadaşları zaten bu gelenler yazık en son meyveyi eline verdi emekleyen bebeye tüm yerlere sürdü eşim yerleri siliodu adamlar dalga geçti oda dioki betül zor temizledi zaten rahatsızdeı her yeri ağrıo dio napıım dio daha tınlamadılar ya amnn ev yine mahvolduyduuu

cnm gözün aydın iyi bir gelişme. artık gerisi size kalmış bol bol çalışın artık. adete kadar gün aşırı aksatmayın

tmm cnmmm öylesine dertlendim. inşallah birhaftaya kadan belli olur dururmum

aman beee bu herifler i varr yaa...............
Neyse kuşum sen takma boşver tavır yapar yapar düzelir sonra

zuhalcim sen adet gelene kadann yap canım boş geçirme nolur nolmazz
boyutlarıda iyi yumoşların merak etme

ne günaydını kızz öğlen yemeğine gitcez şimcik
sana günaydınn
Aman be böyle misafir gelmesin bi zahmet

ayy öle yoruldum ki ebrar biz onlara gidince 2 çeşit yapıolar ama benim içime sinmioo bide çok ağrım vardı düşün yanii laf etsem hemen kocam benim arkadaşlarıma böle yapıon dio benim arkadaşlarım gelmeioki burda yeniyim çok öle gelip giden yok gelseler bile hamile olduğumu biliolarr yardım edelerler geçen yıl geliolardı onu dio izmirdeykende benim arkadaşım yoktuu hep onunkiler geliodu misafiri seviomuş sev de yAni herşey bana bakıo temizlik hazırlık servis onalar gidince temizlikk oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…