ayy öle yoruldum ki ebrar biz onlara gidince 2 çeşit yapıolar ama benim içime sinmioo bide çok ağrım vardı düşün yanii laf etsem hemen kocam benim arkadaşlarıma böle yapıon dio benim arkadaşlarım gelmeioki burda yeniyim çok öle gelip giden yok gelseler bile hamile olduğumu biliolarr yardım edelerler geçen yıl geliolardı onu dio izmirdeykende benim arkadaşım yoktuu hep onunkiler geliodu misafiri seviomuş sev de yAni herşey bana bakıo temizlik hazırlık servis onalar gidince temizlikk oooo
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni özleyen varmı?????????
herkese günaydınnnnn........
gülll testini yap artık ayyy kocaman bi heyecanla geldim valla gül naptın die
benim dün misafrim vardı canım çıktı ayy insan çocuğuna bakmaz mı bebişimin tüm eşyalarını kaldrmıştım yoksa ağzına sıı....rlardı bunlar düşünün sütyen yıkama kabıma kadar buldurlar modem kablosu telefon herşyin içine ettiler kocam bana gülüodu kıskanç die bende gördün mü dedim eşimin arkadaşları zaten bu gelenler yazık en son meyveyi eline verdi emekleyen bebeye tüm yerlere sürdü eşim yerleri siliodu adamlar dalga geçti oda dioki betül zor temizledi zaten rahatsızdeı her yeri ağrıo dio napıım dio daha tınlamadılar ya amnn ev yine mahvolduyduuu
Zuhaaal hayırlı olsun canımcım işallah sıkı calısmayla mukafatını alırsınız kısa surede..
betüüül hosgeldin cicim..sabah beri ortalık haftasonu temızlık yapıp telef olan kadınlarla dolu.sende gözün seviim ev kirlendi diye temizliğe kalkısma..bırak dagınık kalsın..
ayyy canım tek gelmesinde ben bel-klemeye razıyımm haberini alınca coşarız inşşşşşşşşşay cnmm beee saol merak etmişsinn. beklemedeyim daha cnmm 2 güne netleşir herhalde.
nasıl misafirmiş onlaryaaaa savaş çıkmış resmen evinde..
canım hoşgeldin özledik tabiii nazlı kızz
neyse yaa yemeğe gidecem dedim gidemedim gelince görüşürzz
evhaan hosgeldiin..
bende yemege kactım.ggrsrzzz...
evhann sende bendensin bende yeni yapıooommm afaiyet olsun gel beraber yiyekkk.....
Handala betül karıları hoşgeldiniz
ayyy canım aynen yaaaaaa napayım anca kalktım ortalık topla yeni kahvaltı yapıyommmmmm ayyy ne güzel olurdu ya sohbet ede ede :)
saoll yavrummmm sende hoşgeldinnnnn
saol kuşummmmmmmmmmmmm ay patron gittide gelebildim şimdide acıktım işyerindeki yemek güzel değil ne yesem acep
bilmem kıı gel ben sana yediriimmmm
ne yiycezzzz ay çokta acıktım yaaa offff napsamki tostmu yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?