Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

biz çok acıktıkkkkkkk
kızım karnıma vura vura koca bi delik açacak artıkk
afiyet olsun herkeseeeeeeee

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni özleyen varmı?????????

melisax bırak kocalar hep dengesiz boşver
mzuhal her gün çalışın bende öle yapıodum yumutlama ne zamna belli olmaz vallla hemde hamile kalınca ilk 3 ay çok yapamzsınız tadını çıkarın şimdi hemen tutar inşşş

Zuhaaal hayırlı olsun canımcım işallah sıkı calısmayla mukafatını alırsınız kısa surede..

betüüül hosgeldin cicim..sabah beri ortalık haftasonu temızlık yapıp telef olan kadınlarla dolu.sende gözün seviim ev kirlendi diye temizliğe kalkısma..bırak dagınık kalsın..

ah canım ya bilmezmiyim bende öyleyim bir iki çeşitle misafir ağırlayamam
amann herkes bizim gibi deil işte millet yormuyor kendini

ay cnmm beee saol merak etmişsinn. beklemedeyim daha cnmm 2 güne netleşir herhalde.
nasıl misafirmiş onlaryaaaa savaş çıkmış resmen evinde..

valla temizledim bile ondan geç geldim daha yazılılar var kıss
ya ben eve hep kadın almak istiom ütü yapsın bulaşık yemek temizlik hayallerimdeki evlilik buyduuu

ay cnmm beee saol merak etmişsinn. beklemedeyim daha cnmm 2 güne netleşir herhalde.
nasıl misafirmiş onlaryaaaa savaş çıkmış resmen evinde..
ayyy canım tek gelmesinde ben bel-klemeye razıyımm haberini alınca coşarız inşşşşşşşşş
he yaa koltuk midnerleri filan hep yerlerdeydiş çoculk dumble aldı ellemedim anası baksın düşse ayağı kırılır minik olanda mum yedi oda yesin dedim baksınlar napıım eşim dioki haklıymışşın bidahakine herşeyi kaldır modemi tlfonu mumları süs eşyalarını bende diomki ya başka bişeyimiz bulup onla oynarlarsaa

evhann sende bendensin bende yeni yapıooommm afaiyet olsun gel beraber yiyekkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…