Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bende çok acıktım ya gidemedim yemeğe bir türlü ama önümdeki müşteri gitsin kredisini vereyim onun hemen çıkıcam

ya ben gelince herkes çil yavrusu gibi dağılıyo vebalıymışım gibi

yavrum tam yemek saatinde geliondaa ondannnn

selam kızlar ben geldimmmm ya çoktandır giremedim işlerim vardı
nasılsınız ne var ne yok

selam evhannn mehtap nabersinizzz.
kız evhan face de resimlerini gördüm çok güselmişsinn maşallah nazlı olduğun kadar varsın. eeee izmirin kızları güsel olurmuş

mehtap naberr sen facelere giriyonda burlara niye gelmiyon hımmmm varmı gelişme

MELİSS bişi sorcam bacım sen gebelik testini kaçıncı gün yaptıydın hastanede çıkmamıştıya gece yaptın netmiydi ozaman çizgi. unuttum anlatıver bacımya

ocaktakine bakıp geliyom hemen.

ocaktakine bakıp geliyom hemen.

geldiim vallahi ekmek arası ve çay yaptım kendime napam ay,gül abla adetim 3.gün geçince yaptım 27.günde bir adet olduğum için,sabaha karşı 5de yaptım testi,ve gayet netti hatta profilime bakarsan görürsün testin fotosunu....senin şuan geçtimi günün.

handannn ismin facede nasıl kayıtlı bacım bakem bende,kızıma face açtıkta.

gül canım sorma evet face de oyun için giriyordum biraz yoğun çalışayım yılbaşı üzeri dedim ama aklım sizdeydi hep merak etme
bi gelişme yok canım ya yine 42 gün oldu adet olmadım geçen sefer böğürtlen kökü kaynatıp içmiştim 39 günde gelmişti galiba gerçekten faydası oldu tekrar deneyeceğim hemde bu sefer her ay kullanacağım inşallah öyle düzelir
senden naber varmı hiç gelişme

benim de bugün adet olmam gerekiyo arkadaşlar.. inş. olmam. bu mide bulantıları boşa çıkmaz..çok heycanlıyım.. hadi hayırlısı..

anladım canımmm benim geçti bugün 6 cı gün cnmm. bekliyorum 1-2 gün daha geçsin yapıcam

olsun oyun oynuyon buraya ne gelmiyon cnmmm.
cnmm ben geçen ay ot karışımı içtim günü gününe geldiydi buayda içtim ama gelmedi gebelikden şüpeleniyom. sende dene benim içtiklerimi bence. hormon düzenliyo ve yumurta güçlendiriyo.

baktınmı profilime gördünmü testin resmini,amannn 6 günmü geçti hadii hayırlısı inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…