Handala betül karıları hoşgeldiniz
ay anacım ne yiyeceğimi bulamadım kikısss aç durmaaa barimmm
hoşbulduk tatlı cadıımmmmmm sen sin karı buarada:)
ay anacım ne yiyeceğimi bulamadım ki
sen hanfendimisin kızzzzzzzzzzzzzz ben karıysam sende karısın :86: :86: :86: :86: :86:
ya ben gelince herkes çil yavrusu gibi dağılıyo vebalıymışım gibi
ben bişiler atıştırıp gelem yav çok acıktımmmm
manyakkkkkkkkkk yemek saatinde gelirsen napak açmı gezek yemeğe gidiyok işteee allah allahhh kızdırma beni haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam evhannn mehtap nabersinizzz.
kız evhan face de resimlerini gördüm çok güselmişsinn maşallah nazlı olduğun kadar varsın. eeee izmirin kızları güsel olurmuş
mehtap naberr sen facelere giriyonda burlara niye gelmiyon hımmmmvarmı gelişme
MELİSS bişi sorcam bacım sen gebelik testini kaçıncı gün yaptıydın hastanede çıkmamıştıya gece yaptın netmiydi ozaman çizgi. unuttum anlatıver bacımya
ocaktakine bakıp geliyom hemen.
anladım canımmm benim geçti bugün 6 cı gün cnmm. bekliyorum 1-2 gün daha geçsin yapıcamgeldiim vallahi ekmek arası ve çay yaptım kendime napam ay,gül abla adetim 3.gün geçince yaptım 27.günde bir adet olduğum için,sabaha karşı 5de yaptım testi,ve gayet netti hatta profilime bakarsan görürsün testin fotosunu....senin şuan geçtimi günün.
handannn ismin facede nasıl kayıtlı bacım bakem bende,kızıma face açtıkta.
olsun oyun oynuyon buraya ne gelmiyon cnmmm.gül canım sorma evet face de oyun için giriyordum biraz yoğun çalışayım yılbaşı üzeri dedim ama aklım sizdeydi hep merak etme
bi gelişme yok canım ya yine 42 gün oldu adet olmadım geçen sefer böğürtlen kökü kaynatıp içmiştim 39 günde gelmişti galiba gerçekten faydası oldu tekrar deneyeceğim hemde bu sefer her ay kullanacağım inşallah öyle düzelir
senden naber varmı hiç gelişme
anladım canımmm benim geçti bugün 6 cı gün cnmm. bekliyorum 1-2 gün daha geçsin yapıcam
olsun oyun oynuyon buraya ne gelmiyon cnmmm.
cnmm ben geçen ay ot karışımı içtim günü gününe geldiydi buayda içtim ama gelmedi gebelikden şüpeleniyom. sende dene benim içtiklerimi bence. hormon düzenliyo ve yumurta güçlendiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?