Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm cnmmm nasılsın,ne testi yaptırıyon ki,2 li test yaptırdı mı cnmm.sen.

Bu arada kızlar dert yazdım size saolun yani bişide yazmadınız.

canım iyi diyelim iyi olsun. Artık 13 haftalık oldukya teyzesi ikili test yaptırıcaz çarşamaba günü ama çok korkuyorum. Aslında yaptırmak istemiyomda kocamla ilk ziyaretimiz olacak doktora o yüzden yok yaptırmayalık diyemedim. Sen nasılsın azlamış bulantıların inşallah tamamen geçer

maşallah kuzuya arada 2 haftamız var bizim,evet biraz hafifledi cnm hatta yemekler bile yiyorumyani o derece,ben 2li testi 2 çocuğumdada yaptırmadım,hatta ablam yeni doğum yaptı ona ile hamileyken yaptırmamıştım,bundada yaptırmayı düşünmüyorum rabbim inş sağlıklıdır...

selam kızlar ben geldimmmm ya çoktandır giremedim işlerim vardı
nasılsınız ne var ne yok
hoşgeldin canım benim nrelerdesin sen özlettin kendini:)

canım benim o senin güze4lliğin çok saol şımardım bak şimdi ben sana ne dedim sen hamilesin yeni yılın şilk haberini senden alıcaz hadi yap şu testi artık

bende çooook acıktımm ne yesem yaa,sizler ne yediniz gıııı
hoşgeldin kuzum beni ye:)

handanevrimülgen face

bacım ihmal etme yaptırmıyorum falan da deme bence vakti gelince yaptır canımcımmm

ay inşallah canım hamilesindir varmı hiç bi belirti falan sen zaten bana vermiştin o karışımları bende muhakkak deneyeceğim

benim de bugün adet olmam gerekiyo arkadaşlar.. inş. olmam. bu mide bulantıları boşa çıkmaz..çok heycanlıyım.. hadi hayırlısı..

merhaba tatlım sen yeni katıldın galiba aramıza ilk kez karşılaşıyorum ben bi süre giremedim sen ne zamandır deniyorsun inşallah hayırlı haberlerini alırız

karılarrrrrrrrrrr ben doydum ne kadar büyük bişey dimi ama şimdide topkek yiycemmm

ay inşallah canım hamilesindir varmı hiç bi belirti falan sen zaten bana vermiştin o karışımları bende muhakkak deneyeceğim

inşallah cnmm belirtiyi sormaaaa çokdaaa ben takmıyorum. yok die düşünüp kendimi umutlandırmıyom.
otları kullanmadan önceki ay adet 12 ci gün geldiydi sonra ota başladım sonraki adet günü gününe geldiydi. yine ot içtim buay gelmedi daha.
dene benceee cnmm mutlaka faydası olur.

handancım inşallah içine doğan çıkar bacımm.
meliscim bencede 2 li testifln yaptır.

Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp

Dideeeeeeeeeeeeeeeem benide heveslendirdin dankek ıslak kek yedim ama midem bulanacak gene yaaa

çüüş diorum çüşş dioruum..

adetin bi hafta geçmiş daha şurda ne kaldı diorsun..neye ne kaldıı hacıııııııııı :26:

ee canım seninde bir hafta geçmiş net çıkmamış boşunamı araştırma yapıyom burda laaaaaaaa
7 gün dolsun hele bakalım dimi. benceee negatif bacımm biliyon bikere daha 12 gün geciktiydi. gerçe ozaman bu belirtilerimin hiçbiri yoktu ama neyse. yarın sabah yapıcam bacım haber veririm size

heee sende başla bakalımm. kız zeynı yerken bulanmıyoda yedikden sonramı bulanıyo herzaman miden:2:

off yiriimmm ...
senin yerinede yiyim bi tane hemide kakaolu ohhhhhhhhhhhhh :86: :86: :86: :86::86:

bırşşşşşşşşşşşşşş yavaş ol yavaşşşşş 100 kg olcan sen bu gidişle git midene kelepçe taktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…