slm cnmmm nasılsın,ne testi yaptırıyon ki,2 li test yaptırdı mı cnmm.sen.
Bu arada kızlar dert yazdım size saolun yani bişide yazmadınız.
canım iyi diyelim iyi olsun. Artık 13 haftalık oldukya teyzesi ikili test yaptırıcaz çarşamaba günü ama çok korkuyorum. Aslında yaptırmak istemiyomda kocamla ilk ziyaretimiz olacak doktora o yüzden yok yaptırmayalık diyemedim. Sen nasılsın azlamış bulantıların inşallah tamamen geçer
hoşgeldin canım benim nrelerdesin sen özlettin kendini:)selam kızlar ben geldimmmm ya çoktandır giremedim işlerim vardı
nasılsınız ne var ne yok
canım benim o senin güze4lliğin çok saol şımardım bak şimdi ben sana ne dedim sen hamilesin yeni yılın şilk haberini senden alıcaz hadi yap şu testi artıkselam evhannn mehtap nabersinizzz.
kız evhan face de resimlerini gördüm çok güselmişsinn maşallah nazlı olduğun kadar varsın. eeee izmirin kızları güsel olurmuş
mehtap naberr sen facelere giriyonda burlara niye gelmiyon hımmmmvarmı gelişme
MELİSS bişi sorcam bacım sen gebelik testini kaçıncı gün yaptıydın hastanede çıkmamıştıya gece yaptın netmiydi ozaman çizgi. unuttum anlatıver bacımya
hoşgeldin kuzum beni ye:)bende çooook acıktımm ne yesem yaa,sizler ne yediniz gıııı
geldiim vallahi ekmek arası ve çay yaptım kendime napam ay,gül abla adetim 3.gün geçince yaptım 27.günde bir adet olduğum için,sabaha karşı 5de yaptım testi,ve gayet netti hatta profilime bakarsan görürsün testin fotosunu....senin şuan geçtimi günün.
canım handanevrimülgen
handannn ismin facede nasıl kayıtlı bacım bakem bende,kızıma face açtıkta.
maşallah kuzuya arada 2 haftamız var bizim,evet biraz hafifledi cnm hatta yemekler bile yiyorumyani o derece,ben 2li testi 2 çocuğumdada yaptırmadım,hatta ablam yeni doğum yaptı ona ile hamileyken yaptırmamıştım,bundada yaptırmayı düşünmüyorum rabbim inş sağlıklıdır...
anladım canımmm benim geçti bugün 6 cı gün cnmm. bekliyorum 1-2 gün daha geçsin yapıcam
olsun oyun oynuyon buraya ne gelmiyon cnmmm.
cnmm ben geçen ay ot karışımı içtim günü gününe geldiydi buayda içtim ama gelmedi gebelikden şüpeleniyom. sende dene benim içtiklerimi bence. hormon düzenliyo ve yumurta güçlendiriyo.
benim de bugün adet olmam gerekiyo arkadaşlar.. inş. olmam. bu mide bulantıları boşa çıkmaz..çok heycanlıyım.. hadi hayırlısı..
bacım ihmal etme yaptırmıyorum falan da deme bence vakti gelince yaptır canımcımmm
ya ne kızıyon kızım yaaaa dövseydin bariiiiiii ne bileyim düşünmedik işteeee
ay inşallah canım hamilesindir varmı hiç bi belirti falan sen zaten bana vermiştin o karışımları bende muhakkak deneyeceğim
karılarrrrrrrrrrr ben doydum ne kadar büyük bişey dimi ama şimdide topkek yiycemmm
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
nee topkek miii
haydeeee nerden geldi aklına kızzzzzz. dur ayaklanma çıkarma delüüüüüüüü
sabredin birazdaha şurda ne kaldı
çüüş diorum çüşş dioruum..
adetin bi hafta geçmişdaha şurda ne kaldı diorsun..neye ne kaldıı hacıııııııııı :26:
heee sende başla bakalımm. kız zeynı yerken bulanmıyoda yedikden sonramı bulanıyo herzaman miden:2:Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Dideeeeeeeeeeeeeeeem benide heveslendirdin dankek ıslak kek yedim ama midem bulanacak gene yaaa
senin yerinede yiyim bi tane hemide kakaolu ohhhhhhhhhhhhh :86: :86: :86: :86::86:off yiriimmm ...
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Gül test yaapp
Dideeeeeeeeeeeeeeeem benide heveslendirdin dankek ıslak kek yedim ama midem bulanacak gene yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?