ee canım seninde bir hafta geçmiş net çıkmamış boşunamı araştırma yapıyom burda laaaaaaaa
7 gün dolsun hele bakalım dimi. benceee negatif bacımm biliyon bikere daha 12 gün geciktiydi. gerçe ozaman bu belirtilerimin hiçbiri yoktu ama neyse. yarın sabah yapıcam bacım haber veririm size
süngerrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin gııııııı napıynselam kızlar ne yaptınız ayaklanma çıkacakmış çıktı bile gül test yapmadın mı kız hala hadi ne duruyon hadi hadi hadi yaaaa hadi işte çatlatma bizi emi bidenem
senin yerinede yiyim bi tane hemide kakaolu ohhhhhhhhhhhhh :86: :86: :86: :86::86:
bırşşşşşşşşşşşşşş yavaş ol yavaşşşşş 100 kg olcan sen bu gidişle git midene kelepçe taktır
Kızlar ben hamile olmasaydım bugün adet olmam lazımdı bütün adet ağrılarını çekiyorum aynı zamanda midem kıpır kıpır normal ama dimi?
Bide siz ilk haftalarınızda kasıklarınızda nabız atması gibi kıpırtılar hissediyormuydunuz?
Bu arada ben geldim ama kimse kaale almadı hıııh
heee sende başla bakalımm. kız zeynı yerken bulanmıyoda yedikden sonramı bulanıyo herzaman miden:2:
Kızlar ben hamile olmasaydım bugün adet olmam lazımdı bütün adet ağrılarını çekiyorum aynı zamanda midem kıpır kıpır normal ama dimi?
Bide siz ilk haftalarınızda kasıklarınızda nabız atması gibi kıpırtılar hissediyormuydunuz?
süngerrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin gııııııı napıyn
handan allahtan hamileyiz yoksa bizi başka bişey sanırdı bu karılar
hoşgeldin cnmmm heya ayaklandı bu bizim deli hatunlarrrrrr. ammaaaa yarın sabah yapıcam test.selam kızlar ne yaptınız ayaklanma çıkacakmış çıktı bile gül test yapmadın mı kız hala hadi ne duruyon hadi hadi hadi yaaaa hadi işte çatlatma bizi emi bidenem
diasaaa yakınımda yokkilemmm. ama alcam akşam eczaneden yaffffyav de getttttttt yavvvvvvvvvvvv ne merakta bırakıyn bizi kız dia markette bile satılıyo gebelik testi eczaneye gerek yok yani
ben yazdım sana ama görmedinmiKızlar ben hamile olmasaydım bugün adet olmam lazımdı bütün adet ağrılarını çekiyorum aynı zamanda midem kıpır kıpır normal ama dimi?
süngerrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin gııııııı napıyn
handan allahtan hamileyiz yoksa bizi başka bişey sanırdı bu karılar
ilk haftalar değil tüm hamileliğin boyunca kasığında o nabız atmalar olcak malum ordan atardamar geçiyo kalbin herzamankini bi 3 katı kan pompaladığı için nabzın daha hızlı atacak hatta sırt üstü yatınca daha bi belli oluır bu
yaaa ben kadın doğum okumaya karar verdim
ilk haftalar değil tüm hamileliğin boyunca kasığında o nabız atmalar olcak malum ordan atardamar geçiyo kalbin herzamankini bi 3 katı kan pompaladığı için nabzın daha hızlı atacak hatta sırt üstü yatınca daha bi belli oluır bu
yaaa ben kadın doğum okumaya karar verdim
cnmmmmmm alacak yer yok veeeeeee patron yok çıkamam. akşam giderken alıcam merak etmeyinnnn sözzzzz. sabaha haber vericemyaaa gülüm yap şu testi artık hade kızlarr
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
tamam oku ama benden ve hamile olursam bebeğimden uzak dur kimbilir nası bi dr olun acepppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?