Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam kızlar ne yaptınız ayaklanma çıkacakmış çıktı bile gül test yapmadın mı kız hala hadi ne duruyon hadi hadi hadi yaaaa hadi işte çatlatma bizi emi bidenem

yav de getttttttt yavvvvvvvvvvvv ne merakta bırakıyn bizi kız dia markette bile satılıyo gebelik testi eczaneye gerek yok yani

Kızlar ben hamile olmasaydım bugün adet olmam lazımdı bütün adet ağrılarını çekiyorum aynı zamanda midem kıpır kıpır normal ama dimi?
Bide siz ilk haftalarınızda kasıklarınızda nabız atması gibi kıpırtılar hissediyormuydunuz?

Bu arada ben geldim ama kimse kaale almadı hıııh

selam kızlar ne yaptınız ayaklanma çıkacakmış çıktı bile gül test yapmadın mı kız hala hadi ne duruyon hadi hadi hadi yaaaa hadi işte çatlatma bizi emi bidenem
süngerrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin gııııııı napıyn

handan allahtan hamileyiz yoksa bizi başka bişey sanırdı bu karılar

Sorma yaaa ama sabah 2 büsküvi öğle yemeginde çorba ve salata yedim
Akşamları çok yiyorum sanırım oooof hala dün yediklerim hazmedilmemiş vaziyette içimde

normal canım normal benimde ilk hamileliğimde hep adet tarihimde aynı ağrıları hissederdim dinlen ama sen yinede

heee sende başla bakalımm. kız zeynı yerken bulanmıyoda yedikden sonramı bulanıyo herzaman miden:2:

Aslında herzaman o bulantı var kuşum ama yedikten sonra mideme taş girmiş gibi ağırlık oluyo oda feciii bulantı yapıyo

ilk haftalar değil tüm hamileliğin boyunca kasığında o nabız atmalar olcak malum ordan atardamar geçiyo kalbin herzamankini bi 3 katı kan pompaladığı için nabzın daha hızlı atacak hatta sırt üstü yatınca daha bi belli oluır bu
yaaa ben kadın doğum okumaya karar verdim

süngerrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin gııııııı napıyn

handan allahtan hamileyiz yoksa bizi başka bişey sanırdı bu karılar

iyiyim gııııı nidem geldim yanınıza ne işler çeviriyonuzda sizi başka bişey sanıyolar lan karılar

hoşgeldin cnmmm heya ayaklandı bu bizim deli hatunlarrrrrr. ammaaaa yarın sabah yapıcam test.
ağlarım bakkk ısrar etmeyin,

yav de getttttttt yavvvvvvvvvvvv ne merakta bırakıyn bizi kız dia markette bile satılıyo gebelik testi eczaneye gerek yok yani
diasaaa yakınımda yokkilemmm. ama alcam akşam eczaneden yaffff

ben yazdım sana ama görmedinmi

ceylinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazssana gııı varsın ne yazmıyon. baya kalabalığız bugün ne güsel:86::86::86::86::86:

tamam oku ama benden ve hamile olursam bebeğimden uzak dur kimbilir nası bi dr olun acepppp

yaaa gülüm yap şu testi artık hade kızlarr
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap

Hııım iyi madem bende bişi oluyo sandıydım:)

Yazdıklarınızı sonra dan gördüm gülüm seni de gördüm kaale almışsınız beni:)

sayin ziynep hanım..
mıhtemel adet tarihinize denk gelen günler bu şekilde agrılar yaşamanız cok normal bu gebelıge alısma surecınde oldugunuzun bir göstergesi.aynı şekilde kasıkda yaşanan agrılar bebeğinizin büyümek icim azmettiğini göstermekte.
bu dönem bu şekilde dengesiz beslenmek yanlış olur.amma velakın yasanılan o iğrenç kuskunç mide problemleri sebebiyle o dakka agzınıza ne sokabiliyorsanız onu yemek en keyif vericisi..Tanrım sizi bu dayanılası olmayan mide problemlerinden tiz kurtarsın inşallah..

Op.Dr.Kepekli EKMEK..

yaaa gülüm yap şu testi artık hade kızlarr
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
gül test yap
cnmmmmmm alacak yer yok veeeeeee patron yok çıkamam. akşam giderken alıcam merak etmeyinnnn sözzzzz. sabaha haber vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…