Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

mehtabım evet canım eşim askerde çok özlüyorum onuuuu çokkkkkkkkkkkkkk

güülll test yap test yap
güüülll test yap test yap
güüüllll test yap test yap
güüüül test yap test yap
güüüül test yap test yap
güüüüül test yap test yap

aman aman ağlama delüüüüü bide senle uğraşmayalım nası olsa her halükarda ağlayacan ama inşallah sevinç göz yaşı olur canım inşallah dua ediyorum bu gün bütün dualarım sanaaaaaaaaaa

vavvvvvvvvvvvvvvvvvv

kızım ben okuyacam kadın doğum ya sana noliyyyyyyyyyyy ilk hastamda sarı sünger olacak :86: :86: :86: :86:

abbbooooooooooooooooooooooo sendemi başladın bacummmmmmmmmmmmmmmmmmm

saol şekerimmm allah razı olsun allahım tüm isteyenlere versin.
ağlamaklı geziyom küçük emrah gibi zatiiiiiii

gül karısı test yap diyok sana yoldan geçen bi çocuğun eline para tutuştur da alsın gelsin [/SIZE]

süper bi teşhis kızzzz kurtluyorum seni

bayılıyorum sana

gül karısı test yap diyok sana yoldan geçen bi çocuğun eline para tutuştur da alsın gelsin [/SIZE]

hahhhhhhhh yaşlı bi amca geçiyo ona sölim alsın gelsin bariiiii

kepekli opr. dr. oldun herhal sana danışalım bari nasıl hamile kalcaz anlatıver bakalım:94:

Anaaaaaaaaaaaaaam hayatımda aldığım en açıklayıcı cevap hocam Allah yazan ellerinize dert vermesin merciiii:)
Ya kızacaksınız ama ben hep boş gebelikten korkuyorum niye demeyin bende bilmiyom o yüzden yaşadıklarımı sizinde yaşadığınızı duyunca ferahlıyomö:)

hahhhhhhhh yaşlı bi amca geçiyo ona sölim alsın gelsin bariiiii

kepekli opr. dr. oldun herhal sana danışalım bari nasıl hamile kalcaz anlatıver bakalım:94:

sölede alsın kızzz amcamada atraksyon olur
amcayla dalga geçiyon ama sanki sen çok genç teyzesin yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…