Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

saol cnmmm günü gününe geldi tam. demekki hormonlar düzgün.
inşallah tutmuştur cnm.
bişi sorcakmışın bildiğim bişiyse yardımcı olurum söle cnm

Evet canım hormonların bozulduğunu kendini dinlersende anlıyorsun mesela PRL yüksekliği göğüs ağrısı yapar, çene yanlarında sivilce yapar ve bağırsakta gaz:)
TSH yüksekliği boğazda kuruluk karında şişlik doymama hissi verir:)
Allah kimseye yaşatmasın sende şu tarçın çörek otu balı denesene bu ay adet olursam yapacam ben:) Hem hormon düzenliyo hemde yumoş kalitesi yükseltiyomuş:)

cnmm hayrolsun geçen okudum ama yazamamıştım.
inşallah hızlı bi şekilde bebeklerin gelcek sana ikiz olabilir cnm. su gibi akarak hızlı yakın zamanda olcak cnm. çok güsel rüyan.

hmm bende bu belirtiler yok cnm şuan. gaz var ama çok aşırı deil.
cnmm bal tarçını denemiştim geçen kış ameliyat öncesi bende düzensiz kanama yaptı ara kanamalar yapmıştı 2 ay denedim bıraktım. şuan aslanperçemli civanperçemli çay içiyom geçen ay içtim adet günü gününe geldi buayda içiyom. olmadı öbür ay gidicm doktora.
hayt tohumuda içiyom oda geçen ay baya faydası oldu.

gül ikiz dedinde aklıma geldi fundanın da ikiz olabilirmiş kızlarr çok hoş ya

hadiyaaaa nasıl belli olmuş şimdiden. klomenle olanlarda çoğul gebelik riski fazla tabi. ahhhhhhhhhhh ben devam edemedim yaaa yanıyom ona yanıyom. ama ocakda kesin başlıycam dr. takibine

Kızlar bu sabah sanki regl olacakmısım gibi bir ağrı var karnımda ara batmalar oluytor vücudumda.. kaç gündürde ateşle uyanıyorum... of ya yine başladım pranoyalara

cnmm hayrolsun geçen okudum ama yazamamıştım.
inşallah hızlı bi şekilde bebeklerin gelcek sana ikiz olabilir cnm. su gibi akarak hızlı yakın zamanda olcak cnm. çok güsel rüyan.

Canıııım benim Allah razı olsun ağzın bal yesin Rabbim tez zamanda seni de sevindirsin:) Gülüm dediğin olursaq dile benden ne dilersen:)

Bide ben sütle maydanoz kaynatılıp buğusunda oturulduğunu duydum kanal açmak için bir keresinde ada çayıyla denemiştim eğer bu ay adet olursam gene deniycem:)

zkolumm inşallah çıkar rüyann sağlıcakla hamiş kal başka bişi dilemem..
rondinacmmm valla ben artık hiç aldırmıycam belirtiye. geçen ay aylardır olmayan gönüslerde damar bile oldu kesin var dedim damarları görünce. ama yanılttı. inşallah sen yanılmassın cnm

gül ikiz dedinde aklıma geldi fundanın da ikiz olabilirmiş kızlarr çok hoş ya

hadiyaaaa nasıl belli olmuş şimdiden. klomenle olanlarda çoğul gebelik riski fazla tabi. ahhhhhhhhhhh ben devam edemedim yaaa yanıyom ona yanıyom. ama ocakda kesin başlıycam dr. takibine

Kızlar bu sabah sanki regl olacakmısım gibi bir ağrı var karnımda ara batmalar oluytor vücudumda.. kaç gündürde ateşle uyanıyorum... of ya yine başladım pranoyalara

AAAAA çoook sevindim kızlar kim dedi Ferdanın ikiz olabileceğini doktora mı gitmiş nasıl anlaşılmış:)
Amaaan nimet bide bana diyon:)
Bişi olmaz inşallah gönlünü ferah tut:)

AAAAA çoook sevindim kızlar kim dedi Ferdanın ikiz olabileceğini doktora mı gitmiş nasıl anlaşılmış:)
Amaaan nimet bide bana diyon:)
Bişi olmaz inşallah gönlünü ferah tut:)
kızlar arayın sorun cağırın öğrenelim ikizmi meraktan çatlarım
zeyno sorma daha geçen gün dedim sana paranoya yapma diye :))))

Bende bende bende ikiz istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayırlısı kızlar RAbbim yüzümüze gülsün inşallah 2011 gelmeden bizde anne olduğumuzu öğrenelim:) RAbbim bu senenin sonunu bize annelik başlangıcı yazmış olsun:) Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah:)

Bide ben sütle maydanoz kaynatılıp buğusunda oturulduğunu duydum kanal açmak için bir keresinde ada çayıyla denemiştim eğer bu ay adet olursam gene deniycem:)

hmm ilk defa duydum. maydanoz iltihap sökücü.idrar yolu için oturulur buğusuna. ben kanal filmi çektirdim temiz çıktı açık tüpler cnm. hatta 3 ay buay çekileli.

Arıyorum kızlar:) Ama aşk sarhoşu ferda değilmiş ikiz olma ihtimali olan diğer ferdaymış sanırım:) Onun numarası yok bende melisten haberi olan varmı cuma kanaması olmuştu?

zeyno ne güzel söyledin hayırlısıyla bu haberi alırız inşallah....

hmm ilk defa duydum. maydanoz iltihap sökücü.idrar yolu için oturulur buğusuna. ben kanal filmi çektirdim temiz çıktı açık tüpler cnm. hatta 3 ay buay çekileli.

O çekildikten sonraki 6 ay içinde normal gebelik oluşurmuş diyo doktorlar hayırlısı artık bende çektircem gene olmazsa...

Arıyorum kızlar:) Ama aşk sarhoşu ferda değilmiş ikiz olma ihtimali olan diğer ferdaymış sanırım:) Onun numarası yok bende melisten haberi olan varmı cuma kanaması olmuştu?

Geçmişe baktım şükür bişesi yokmuş:)

hadiyaaaa nasıl belli olmuş şimdiden. Klomenle olanlarda çoğul gebelik riski fazla tabi. Ahhhhhhhhhhh ben devam edemedim yaaa yanıyom ona yanıyom. Ama ocakda kesin başlıycam dr. Takibine

ferda deil kızz funda funda
geçen msn de konuştuk iki kese görmüş dr ama biri kendiliğinden eriyedebilir demiş
nasıl olcaksa artık bilmiyom yani şuanda ikiz olma ihtimali yüksek

ebrar bişiler öğrenince haber et biliyorsun ikiz delisiyim bir dünya soruyla fundayı bezdirebilirim ama olsun gelsin konuşalım sorayım bişiler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…