cnmmmmmm alacak yer yok veeeeeee patron yok çıkamam. akşam giderken alıcam merak etmeyinnnn sözzzzz. sabaha haber vericem
sanada gelicek sıraaaaaa bak ona göreeee kocanın ne kaldı gelmesine. başının etini yicem daha çalışmalara başladığınız günden başlıycamkaçıçırmıyım hiççççç yaneee başlarım tabiiikemmmm
gül test yap test yap
gül test yap test yap
gül test yap test yap
gül test yap test yap
sölede alsın kızzz amcamada atraksyon olur
amcayla dalga geçiyon ama sanki sen çok genç teyzesin yaaaaaaaaaaaaa
op.dr kepekli ekmek hanfandii şimcik nasıl gebe kalınıyor bize de anlatırmısınız aceppp çok merak ettim ve en kıssa zamende bende hamiş olmak istirem duydulur....
of tatlım yaaaa sabaha çok var senin yüzünden yarın erken kalkmak zorunda kalıcammm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende tel nonda yok zaten msn adresinde yok üfffffffffffffffffffffffffffffffff(( 14:
kız op. dr sayın kepekli hamile kalmak için uygun bi po..... varmı acap belki haydar dümenden bi bilgi almışsındır hani meslektaşınya ondan sorduuummmmm
ayyy canm kıyamam sana... erken kalmak cnmmm özele sana yazarım açtığında okursun rahat uyu uykucu güzeliof tatlım yaaaa sabaha çok var senin yüzünden yarın erken kalkmak zorunda kalıcammm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende tel nonda yok zaten msn adresinde yok üfffffffffffffffffffffffffffffffff(( 14:
op.dr kepekli ekmek hanfandii şimcik nasıl gebe kalınıyor bize de anlatırmısınız aceppp çok merak ettim ve en kıssa zamende bende hamiş olmak istirem duydulur....
kız op. dr sayın kepekli hamile kalmak için uygun bi po..... varmı acap belki haydar dümenden bi bilgi almışsındır hani meslektaşınya ondan sorduuummmmm
sanada gelicek sıraaaaaa bak ona göreeee kocanın ne kaldı gelmesine. başının etini yicem daha çalışmalara başladığınız günden başlıycam
:92::92::92:
heyaaaaa birlikde yaparız testi fln.. allah seni kız en az 5 yaş farkvar aramızda sende beni iyice yaşlı ettin:86::86::86::86:
Anaaam karılar hamamı olmuş burası kepeklim dr.um:) Kızlar bi siteye yazmıştım evhamlarımı adam bana sabırsız demiş:) Hahahha normal merak etmeyin sabredin herşeyin bi sırası var demiş:) Halbuki ben gayet sabırlı, evhamsız, meraksız bir insanım dimi kızlar:)
Kavga kimin hooop bende geldim :) Karnıma dikkat zor kapmışım bebişi bişi olmasın ona:)
sanada gelicek sıraaaaaa bak ona göreeee kocanın ne kaldı gelmesine. başının etini yicem daha çalışmalara başladığınız günden başlıycam
:92::92::92:
Seninki en kısa zaman biraz zor kızım koca askerde ne yapcak zarfla mı yollıycak sana bebiş olacak malzemeyi :)
ulan bi sabah erken kalkacam diye ne şikayet ediyon biz her sabah kalkıyoz ay çok kınadım seniiii ben napıym bide sabahın 4 veya 5 de kızım uyandırıyo paramparça uykuyla geziyom
kızımmmmm sen benim asistanım bile olamazsın bi kellem cerrahpaşa beni bekliyo hemen prof. yapcamışşşşşşşşş naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrSayın Güllü ve Jeyloo hANIMLAR
Gebelik için sizi STAJYER arkadasım, azgın insan, kıskanç şahsiyet,hanfendi Didoş a yönlendirmek isterim.
ben doğumlara girmiyom prof. olcam vazgeçtimmmdidoşla kepekli dr oldular dertleri beni doğurtmak bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?