Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Seninki en kısa zaman biraz zor kızım koca askerde ne yapcak zarfla mı yollıycak sana bebiş olacak malzemeyi :)
allah seni emiiii oluyomu kız uzakdann bizim herif gececi olduğunda mesajla atsın bari boşa gitmesin günler
sen amcadan 5 yaş büyükmüsün
yok bacım küçüğümm. allah seni emiii hiç gülcem yoktu bak kırize sokma beni :92::92:
Sayın Güllü ve Jeyloo hANIMLAR

Gebelik için sizi STAJYER arkadasım, azgın insan, kıskanç şahsiyet,hanfendi Didoş a yönlendirmek isterim.

abbooooooooooooooooooooooo bak didoş sana azgın didiiiiiiiii ben hekim seçme hakkımı kullanıp kepeklikim seni seçiyom. sen daha deneyimlisin.

selam bende ikinci bebiş ,çin uğraşıyom inşallah pozitiftir canım

anam donların kumaşını ebrar urfadan alcadıııı bende dikerim artıkın
kız korkma senle uğraşamaz o karnındaki beşizlerle uğraşsın önce

vahhh yavrımmmmm kızım bende yakında wc de uyuycammmmm

abbooooooooooo ne bebişleri kızzzz. biri çıktıda 4 ümü kaldı.
eee herşey sırayla bacımm
Hadi canım hadi sizi didem paklar ...Benim terbiyem müsade etmez biliosun

tabi tbi terbiyen müsade etmiyo doğum cu olmayı bilon

Sayın Güllü ve Jeyloo hANIMLAR

Gebelik için sizi STAJYER arkadasım, azgın insan, kıskanç şahsiyet,hanfendi Didoş a yönlendirmek isterim.

didoş prof oluyormuş şimcik o çok masraf çıkartır bize biz op.dr larla idere edek şimdilik kepeklimmmm eee yardımlarınızı bekliyorum kepekli ekmek hanfandiisi:94::94::94::94::94::94::94::94:

Hahhaha:) Ben bilmem artık:) Ama sanırım problem sizde değil bacım teknikte gülüm o iş öyle mesajla falan olmuyo ah yazıııık o yüzden olmamış sizin oturum adam mesaj yollasın diye beklemiş aslında yatıp güçlerinizi birleştirmeniz lazım bacım:)

Sayın diloş
İlk olarak şunu söylemek isterim yaşadığınız sıkıntı ve stres gebe kalmanızı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.Bir kere evlat sahibi olmanız cok büyük bir avantaj.Demekki bebeğiniz gelmek için doğru zamanı bekliyor.
Biz insanlar her zaman doğru zamanı doğru tayin edemeyebiliriz.Amma velakın vucudumuz bunun farkında hiç üzülmeyin.
Yapacagınız testin pozitif cıkmasını ümid ederim.
Değilse bile umudunuzu kaybetmeden çalışmalarınıza konsantre olmanızı dilerim..

kepekli hocam yap bize bi güzellikde bizleri bedava doğurtuver hayrına hadi canım

kız ben yatak yorgan hazırlayım istersen wc ye

Kocanı odadan at:)

Hadi canım hadi sizi didem paklar ...Benim terbiyem müsade etmez biliosun

tüüüüüüüü sana o kadan emek verdim demiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sıyırık deli:)

bem içünde bi yorum yapsanız hocam beliyommmmm:18::18:

ayyy sorma biz güçlerimizide birleştirdik ammmmaaaaaaa hani dedim mesajlada oluyosa nöbetteyken değerlendirelim 5000 sms bedava yapalımda
bak bak kepekliyeeeee nasılda dilosss a uzmanca yazıyo kızzzzz bize yetişsene

anam donların kumaşını ebrar urfadan alcadıııı bende dikerim artıkın
kız korkma senle uğraşamaz o karnındaki beşizlerle uğraşsın önce

ayy ohhh rahatladım valllaaa kızlarr bakk gül doğurmaadan herşeyini hazır etmek lazımmm şalvarları kim dikiyor huuuu kumaşı nasıl olsunn gülümmmm abovvvvvv çok işimiz var çokkkkk

kepeklim dr olarak seni seçiyoz bacımmmm hade bakalımmm anlatıver bizde öğrenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…