Seninki en kısa zaman biraz zor kızım koca askerde ne yapcak zarfla mı yollıycak sana bebiş olacak malzemeyi :)
sen amcadan 5 yaş büyükmüsün
Sayın Güllü ve Jeyloo hANIMLAR
Gebelik için sizi STAJYER arkadasım, azgın insan, kıskanç şahsiyet,hanfendi Didoş a yönlendirmek isterim.
yok anam zarfla değil teknoloji çagındahyız sms atar olmamı
merhaba arkadaslar bugün bende gebelik testi alacagım insallah pozitif cıkar cünkü ikinci kez anne olmayı gercekten cok ama cok istiyorum. düzenli adet olmadıgımdan kolay kolay hamile kalamıyorum.son dört gündür baş dönmesi var mide bulantisi ama cıkaracak derecede degil.birde kasıklarımda agrılar var 2 gündür. bugün insallah iki çizgi görürüm artık tek cizgi görmek istemiyorum.birde bu gece kalbim sanki sol kasıgımda atıyordu.ilk hamileligimde bende hic bi belirti olmadı.cok güzel bir hamilelik gecirmişdim.offf kafayı bozdum iyice hamilelikle.:18:
didoşla kepekli dr oldular dertleri beni doğurtmak bacımm
anam donların kumaşını ebrar urfadan alcadıııı bende dikerim artıkınabovvvv bacımmm çekeceğim var desene kızzz ben sana çalışmalara başlayınca mı başladım beni strese sokma bak maazallah bebişi etkiler dur ayını doldursun yaparsınnnn hem bana sıra gelene kadar sen bebişlerinden benle uğraşamazsın şekerimmmm
didoşşşşşşş donları hazırla bacımmmmmm gülll doğuruyorrrrrrrrr
vahhh yavrımmmmm kızım bende yakında wc de uyuycammmmmyaaa niye öyle diyon kız gece en az 5 kere wc ye kalkıyom bide eşim çok horluyooooo sağ saol dönmekten çok uyanıyommmmm gece en erken saat 1 de yatıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide beni anlıcan pis cadııııı sana söz süpürge alıcam doğum günüde:)
ay bugün tam formunuzdasınız haaa
yetişemiyom size yaw biraz yavaş yazın beeeeeeeee:84::84::84:
abbooooooooooo ne bebişleri kızzzz. biri çıktıda 4 ümü kaldı.abovvvv bacımmm çekeceğim var desene kızzz ben sana çalışmalara başlayınca mı başladım beni strese sokma bak maazallah bebişi etkiler dur ayını doldursun yaparsınnnn hem bana sıra gelene kadar sen bebişlerinden benle uğraşamazsın şekerimmmm
didoşşşşşşş donları hazırla bacımmmmmm gülll doğuruyorrrrrrrrr
Hadi canım hadi sizi didem paklar ...Benim terbiyem müsade etmez biliosun
Sayın Güllü ve Jeyloo hANIMLAR
Gebelik için sizi STAJYER arkadasım, azgın insan, kıskanç şahsiyet,hanfendi Didoş a yönlendirmek isterim.
Aman ne olcak sünger kırma sende kızları doğuru ver bacım:)
allah seni emiiii oluyomu kız uzakdann bizim herif gececi olduğunda mesajla atsın bari boşa gitmesin günler
yok bacım küçüğümm. allah seni emiii hiç gülcem yoktu bak kırize sokma beni :92::92:
abbooooooooooooooooooooooo bak didoş sana azgın didiiiiiiiii ben hekim seçme hakkımı kullanıp kepeklikim seni seçiyom. sen daha deneyimlisin.
merhaba arkadaslar bugün bende gebelik testi alacagım insallah pozitif cıkar cünkü ikinci kez anne olmayı gercekten cok ama cok istiyorum. düzenli adet olmadıgımdan kolay kolay hamile kalamıyorum.son dört gündür baş dönmesi var mide bulantisi ama cıkaracak derecede degil.birde kasıklarımda agrılar var 2 gündür. bugün insallah iki çizgi görürüm artık tek cizgi görmek istemiyorum.birde bu gece kalbim sanki sol kasıgımda atıyordu.ilk hamileligimde bende hic bi belirti olmadı.cok güzel bir hamilelik gecirmişdim.offf kafayı bozdum iyice hamilelikle.:18:
anam donların kumaşını ebrar urfadan alcadıııı bende dikerim artıkın
kız korkma senle uğraşamaz o karnındaki beşizlerle uğraşsın önce
vahhh yavrımmmmm kızım bende yakında wc de uyuycammmmm
yaaa niye öyle diyon kız gece en az 5 kere wc ye kalkıyom bide eşim çok horluyooooo sağ saol dönmekten çok uyanıyommmmm gece en erken saat 1 de yatıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide beni anlıcan pis cadııııı sana söz süpürge alıcam doğum günüde:)
kepekli hocam yap bize bi güzellikde bizleri bedava doğurtuver hayrına hadi canım
Hadi canım hadi sizi didem paklar ...Benim terbiyem müsade etmez biliosun
tüüüüüüüü sana o kadan emek verdim demiiiiiiiiiiiiiiiiiiallah seni emiiii oluyomu kız uzakdann bizim herif gececi olduğunda mesajla atsın bari boşa gitmesin günler
yok bacım küçüğümm. allah seni emiii hiç gülcem yoktu bak kırize sokma beni :92::92:
abbooooooooooooooooooooooo bak didoş sana azgın didiiiiiiiii ben hekim seçme hakkımı kullanıp kepeklikim seni seçiyom. sen daha deneyimlisin.
Sayın diloş
İlk olarak şunu söylemek isterim yaşadığınız sıkıntı ve stres gebe kalmanızı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.Bir kere evlat sahibi olmanız cok büyük bir avantaj.Demekki bebeğiniz gelmek için doğru zamanı bekliyor.
Biz insanlar her zaman doğru zamanı doğru tayin edemeyebiliriz.Amma velakın vucudumuz bunun farkında hiç üzülmeyin.
Yapacagınız testin pozitif cıkmasını ümid ederim.
Değilse bile umudunuzu kaybetmeden çalışmalarınıza konsantre olmanızı dilerim..
Sayın diloş
İlk olarak şunu söylemek isterim yaşadığınız sıkıntı ve stres gebe kalmanızı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.Bir kere evlat sahibi olmanız cok büyük bir avantaj.Demekki bebeğiniz gelmek için doğru zamanı bekliyor.
Biz insanlar her zaman doğru zamanı doğru tayin edemeyebiliriz.Amma velakın vucudumuz bunun farkında hiç üzülmeyin.
Yapacagınız testin pozitif cıkmasını ümid ederim.
Değilse bile umudunuzu kaybetmeden çalışmalarınıza konsantre olmanızı dilerim..
Hahhaha:) Ben bilmem artık:) Ama sanırım problem sizde değil bacım teknikte gülüm o iş öyle mesajla falan olmuyo ah yazıııık o yüzden olmamış sizin oturum adam mesaj yollasın diye beklemiş aslında yatıp güçlerinizi birleştirmeniz lazım bacım:)
anam donların kumaşını ebrar urfadan alcadıııı bende dikerim artıkın
kız korkma senle uğraşamaz o karnındaki beşizlerle uğraşsın önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?