kepekli hocam yap bize bi güzellikde bizleri bedava doğurtuver hayrına hadi canım
Sayın diloş
İlk olarak şunu söylemek isterim yaşadığınız sıkıntı ve stres gebe kalmanızı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.Bir kere evlat sahibi olmanız cok büyük bir avantaj.Demekki bebeğiniz gelmek için doğru zamanı bekliyor.
Biz insanlar her zaman doğru zamanı doğru tayin edemeyebiliriz.Amma velakın vucudumuz bunun farkında hiç üzülmeyin.
Yapacagınız testin pozitif cıkmasını ümid ederim.
Değilse bile umudunuzu kaybetmeden çalışmalarınıza konsantre olmanızı dilerim..
kız bende yardımcı olabilirim iki defa doğuma girdimm az çok tecrübem var yanii
ayyy sorma biz güçlerimizide birleştirdik ammmmaaaaaaa hani dedim mesajlada oluyosa nöbetteyken değerlendirelim 5000 sms bedava yapalımda
bak bak kepekliyeeeee nasılda dilosss a uzmanca yazıyo kızzzzz bize yetişsene
ee öle tabiiiiiiiididoş prof oluyormuş şimcik o çok masraf çıkartır bize biz op.dr larla idere edek şimdilik kepeklimmmm eee yardımlarınızı bekliyorum kepekli ekmek hanfandiisi:94::94::94::94::94::94::94::94:
valla ben tahmin yürütemiyom bu konudaaman zeynebim kırarmıyım hiç doğuracam bi onda bi onda artık benim bebelere el birliğiyle siz bakarsınız sonumu düşğünemiyom
hazırla hazırla gelirim akşamkız ben yatak yorgan hazırlayım istersen wc ye
mantıklıKocanı odadan at:)
kız bende yardımcı olabilirim iki defa doğuma girdimm az çok tecrübem var yanii
yok sen hazırlama ben büyük zevkle gönderirim vc ye özel diktiririm bacımmmkız ben yatak yorgan hazırlayım istersen wc ye
Kocanı odadan at:)
sen benim doğuma gir 5 tane olucakyaaaaaa hayatından bezdirim seni gelde.kız bende yardımcı olabilirim iki defa doğuma girdimm az çok tecrübem var yanii
ayy ohhh rahatladım valllaaa kızlarr bakk gül doğurmaadan herşeyini hazır etmek lazımmm şalvarları kim dikiyor huuuu kumaşı nasıl olsunn gülümmmm abovvvvvv çok işimiz var çokkkkk
kepeklim dr olarak seni seçiyoz bacımmmm hade bakalımmm anlatıver bizde öğrenek
ayyy sorma biz güçlerimizide birleştirdik ammmmaaaaaaa hani dedim mesajlada oluyosa nöbetteyken değerlendirelim 5000 sms bedava yapalımda
bak bak kepekliyeeeee nasılda dilosss a uzmanca yazıyo kızzzzz bize yetişsene
Kocanı odadan at:)
ayy süper yaaaaaaa bi prof biri dr ayy ne güzel hemen bi yer açın ilk fırsatta:)kız bende yardımcı olabilirim iki defa doğuma girdimm az çok tecrübem var yanii
bencede ebrara onu diyodum hemen bi yer açın ebrarlaaaaaaaa bak bir sürü hastanız oldu şimdiden:)sorma cok pis gaza geldim su aralar..Normal dogumla ilgi anarşik gruplara takılıorum.Keyfi sezeryan yapan doktorların evini bombalıyoruz. :82: ben az daha öğreniyim burda ki hamileleride örgütlicem.beni bekleyin anacım..
topiğin çivisi çıktı alın buyrunnnnn
karılar kudurdu ama bi fark var bu kez ben kudurtmadım ahanda bu kepekli delüsü yaptı
kzzzzzzz kalemide kendimizide birleştiriyoz olmuyo bari uzakdan gececi çalışırken deneyelim dedik.delüüüü allah seni bildiği gibim yapsın emiiiiii kız sms le olacak işmiiiiii evde kalem yapacağına güç birleştir bacımmmmm
ulan 5000 filan yetmez onlara bedeva hat almak lazım hani bana öylesi anca iş görür
jeyloo hanım
Yoğun ısrarlarınız üzerine şu kadarını söyleyebilirim size.
Bendeniz kendi deneyimlerimden pay biçerek söylüyorum ki şansınız cok yüksek..
Şöyle ki bendeniz Kepekli, eşim askerden gelir gelmez ikinci ayımda hamile kaldım.
Gerek uzun zaman sonra eşe duyulan özlemin giderilmesindeki performas gerekse askerde kocanıza yüklenen ŞAP eşlerde doğurganlık yetisini artırmakta..
Bu yolda Muvaffakiyetler dilerim..
kumaşııııı çingene pembesiyle fosfor yeşili olsun bebelerede aynen olsun. amma bezlerinide o renk dikin. benim bezleri unutmayın. delü üüüüüüüüü
kepeklii bize yardım etmiyo biz kalcaz bebişsizzzzz
hatta biz kontur dükkanı açalım
tabi canım kudur kudur sonra ben masumum
jeyloo hanım
Yoğun ısrarlarınız üzerine şu kadarını söyleyebilirim size.
Bendeniz kendi deneyimlerimden pay biçerek söylüyorum ki şansınız cok yüksek..
Şöyle ki bendeniz Kepekli, eşim askerden gelir gelmez ikinci ayımda hamile kaldım.
Gerek uzun zaman sonra eşe duyulan özlemin giderilmesindeki performas gerekse askerde kocanıza yüklenen ŞAP eşlerde doğurganlık yetisini artırmakta..
Bu yolda Muvaffakiyetler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?