Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kepekli hocam yap bize bi güzellikde bizleri bedava doğurtuver hayrına hadi canım

sorma cok pis gaza geldim su aralar..Normal dogumla ilgi anarşik gruplara takılıorum.Keyfi sezeryan yapan doktorların evini bombalıyoruz. :82: ben az daha öğreniyim burda ki hamileleride örgütlicem.beni bekleyin anacım..

anacım karı kendini gerçekten Opr.Dr. sanii

ayyy sorma biz güçlerimizide birleştirdik ammmmaaaaaaa hani dedim mesajlada oluyosa nöbetteyken değerlendirelim 5000 sms bedava yapalımda
bak bak kepekliyeeeee nasılda dilosss a uzmanca yazıyo kızzzzz bize yetişsene

Hahahhah:) Tabi 5iz olacak 5000 sms ancak yeter:)

didoş prof oluyormuş şimcik o çok masraf çıkartır bize biz op.dr larla idere edek şimdilik kepeklimmmm eee yardımlarınızı bekliyorum kepekli ekmek hanfandiisi:94::94::94::94::94::94::94::94:
ee öle tabiiiiiiii
aman zeynebim kırarmıyım hiç doğuracam bi onda bi onda artık benim bebelere el birliğiyle siz bakarsınız sonumu düşğünemiyom
valla ben tahmin yürütemiyom bu konuda
kız ben yatak yorgan hazırlayım istersen wc ye
hazırla hazırla gelirim akşam
Kocanı odadan at:)
mantıklı
kız bende yardımcı olabilirim iki defa doğuma girdimm az çok tecrübem var yanii

alın size beleş ebeeeeeeeeeeeee

kız ben yatak yorgan hazırlayım istersen wc ye
yok sen hazırlama ben büyük zevkle gönderirim vc ye özel diktiririm bacımmm
dur bacımm evhan bulur nazlancak konu kendine bacımmm.
sen benim doğuma gir 5 tane olucakyaaaaaa hayatından bezdirim seni gelde.

kumaşııııı çingene pembesiyle fosfor yeşili olsun bebelerede aynen olsun. amma bezlerinide o renk dikin. benim bezleri unutmayın. delü üüüüüüüüü
kepeklii bize yardım etmiyo biz kalcaz bebişsizzzzz

topiğin çivisi çıktı alın buyrunnnnn
karılar kudurdu ama bi fark var bu kez ben kudurtmadım ahanda bu kepekli delüsü yaptı

ayyy sorma biz güçlerimizide birleştirdik ammmmaaaaaaa hani dedim mesajlada oluyosa nöbetteyken değerlendirelim 5000 sms bedava yapalımda
bak bak kepekliyeeeee nasılda dilosss a uzmanca yazıyo kızzzzz bize yetişsene

delüüüü allah seni bildiği gibim yapsın emiiiiii kız sms le olacak işmiiiiii evde kalem yapacağına güç birleştir bacımmmmm

ayy süper yaaaaaaa bi prof biri dr ayy ne güzel hemen bi yer açın ilk fırsatta:)

sorma cok pis gaza geldim su aralar..Normal dogumla ilgi anarşik gruplara takılıorum.Keyfi sezeryan yapan doktorların evini bombalıyoruz. :82: ben az daha öğreniyim burda ki hamileleride örgütlicem.beni bekleyin anacım..
bencede ebrara onu diyodum hemen bi yer açın ebrarlaaaaaaaa bak bir sürü hastanız oldu şimdiden:)

jeyloo hanım
Yoğun ısrarlarınız üzerine şu kadarını söyleyebilirim size.
Bendeniz kendi deneyimlerimden pay biçerek söylüyorum ki şansınız cok yüksek..
Şöyle ki bendeniz Kepekli, eşim askerden gelir gelmez ikinci ayımda hamile kaldım.
Gerek uzun zaman sonra eşe duyulan özlemin giderilmesindeki performas gerekse askerde kocanıza yüklenen ŞAP eşlerde doğurganlık yetisini artırmakta..
Bu yolda Muvaffakiyetler dilerim..

delüüüü allah seni bildiği gibim yapsın emiiiiii kız sms le olacak işmiiiiii evde kalem yapacağına güç birleştir bacımmmmm
kzzzzzzz kalemide kendimizide birleştiriyoz olmuyo bari uzakdan gececi çalışırken deneyelim dedik.

ulan 5000 filan yetmez onlara bedeva hat almak lazım hani bana öylesi anca iş görür

yok dükkan açıcazzzzzz beleş olsun herşey

ay kız yeterrrrrrrr yırtıldım burda patron karşımda gülemiyomda çatlayacam oy oy oy anammmm

olur şekerim sen iste yeterkiiii
hee valla kepekli karısı yardım etmiyi göbüşler bebişsiz kaldı ahandaaaa

süpperrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sıra bendeee bak döverim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hocam:95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…