jeyloo hanım
Yoğun ısrarlarınız üzerine şu kadarını söyleyebilirim size.
Bendeniz kendi deneyimlerimden pay biçerek söylüyorum ki şansınız cok yüksek..
Şöyle ki bendeniz Kepekli, eşim askerden gelir gelmez ikinci ayımda hamile kaldım.
Gerek uzun zaman sonra eşe duyulan özlemin giderilmesindeki performas gerekse askerde kocanıza yüklenen ŞAP eşlerde doğurganlık yetisini artırmakta..
Bu yolda Muvaffakiyetler dilerim..
kııızzzz bende herife bol bol şap yedirsem ne diyonuz işe yarar mı acepppppp
çatla emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçen sen beni çatlattttlattıydın.ay kız yeterrrrrrrr yırtıldım burda patron karşımda gülemiyomda çatlayacam oy oy oy anammmm
Bırak kontürü bacım atla adamın üstüne kalem yapma bebek yap:)
ben bişey yapmadım bugün amaaa ya valla
jeyloo hanım
Yoğun ısrarlarınız üzerine şu kadarını söyleyebilirim size.
Bendeniz kendi deneyimlerimden pay biçerek söylüyorum ki şansınız cok yüksek..
Şöyle ki bendeniz Kepekli, eşim askerden gelir gelmez ikinci ayımda hamile kaldım.
Gerek uzun zaman sonra eşe duyulan özlemin giderilmesindeki performas gerekse askerde kocanıza yüklenen ŞAP eşlerde doğurganlık yetisini artırmakta..
Bu yolda Muvaffakiyetler dilerim..
heee sen herife şap ydir bakim nolcakkkk delüüüüüüüüüüüüüadamı azgın sulardan dingin sulara yüzdürücen
şşşş asistan hoop eleman didoş
aynı anda 55bin tane alıntı nasıl yapılıo öğret bakem bi bana...
tıp eğitimim sırasında bu sanal alem konusunda eksik kaldım.
şşşş asistan hoop eleman didoş
aynı anda 55bin tane alıntı nasıl yapılıo öğret bakem bi bana...
tıp eğitimim sırasında bu sanal alem konusunda eksik kaldım.
hortum mevzusunu mu diyonçatla emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçen sen beni çatlattttlattıydın.
sormaya kalem yapalı adam formdan düştüü bu siparişleri bitirelimde dediğnini yapalım barim amaa sms olayınıda deniyelim
nere gidemhadi ordan hadi ordan
tşk ederim op.dr kepekli hanfandisi eşim döner dönmez söylediğinizi en kısa zamanda uygulayacağımm amma olmazsa başınızın etini yerim gayrı haberiniz olaaa
alıntı yap varya altta onun yanında sohbet işareti ve + var gördünmü kimlerden alıntı yapcasan onları işaretliyon bölee tik oluyo orda en son alıntı yapacağınıda seciyon alıntı yap diyon tüm seçtiklerin geliyo
ben bile bi b... anlamadım anlattığımdan sen anlarmısın bilmiyom
hortum mevzusunu mu diyon
he yaaa naptın sen kaç metre hortum gitti tam caddenin ortasınamı attın ucunu şöle kaldırımın yanından gözükmeyek biyere atsaydın biri geçerken beleş su diye içmesin
nere gidem
kız didem düşünsene biri görmeden bazıyormuş hortuma hortum tıkanıyor gülün halini düşünnn
kız didem düşünsene biri görmeden bazıyormuş hortuma hortum tıkanıyor gülün halini düşünnn
ne hortumu kız neişe yarıyo bu cabuk anlatınnnn
allah seni emiiiiiii şimdide sen soktun gülme krizine camera açimde gör halimi deli karııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
tıkanırsa nolcek ağzımdan geri çıkar herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?