Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bana gel bana yavvvvvruuuuuummmm

kız didem düşünsene biri görmeden bazıyormuş hortuma hortum tıkanıyor gülün halini düşünnn
ay ay gözlerimden yaş geldiiiii
ahanda böylemi ben anladım valla

kız çocuk yapmayı beceremiyom ama bak kafam çalışıyooooooo
maiallah ne zeki karısın hemen nazar boncuğu konduruyom

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hani özeldiiiiiii hortumumu deşifre ediyon. zati taşımakda zorlanıyom heryere. bez bağlıycam nirdeyse[/QUOTE]
ben demiştim bez bağla yada şişe kullan diye ammaaaaaaaa sen inat ettin hortumda hortum diye fil gibi gez ortada şimdi ama hortumu şeyine kaçmış fil

başka yerinden çıkmasındaaaaa

aha şimdide fal bakiiii
bana da bişeyler disene kızz

kızlar neyse bu kadan gevezelik yitir bana ben derse geçiyorum görüşürük hatunlar yarın tüm gün sizlerleyimmmmm güll test yapmazsan başının etini yerimmm haberinn olsunnnnn

ben demiştim bez bağla yada şişe kullan diye ammaaaaaaaa sen inat ettin hortumda hortum diye fil gibi gez ortada şimdi ama hortumu şeyine kaçmış fil

başka yerinden çıkmasındaaaaa[/QUOTE]

hortum niresine kaçmış hııı neresine söylesene kızzz

şimdiiiiiiiiiii ebrarım valla kaçan yeri tam olarak gül anlatabilir ben görmedim tam bilmiyorum ama aşağı taraflar diye duymuştum

çok doğru bir tespit dr hanımmmmm
ömrün uzun olsun emiiii neşemizz daim olsunnnnn kızlarrrrrrrrrrr

abeeeeeee ne söylersin şugar gacııı ağzına sağlık hocam. inşşallah didiğn gibi çıkar. aminnnnnnn süpersin falcılık yapsana

başka yerinden çıkmasındaaaaa[/QUOTE]

hortum niresine kaçmış hııı neresine söylesene kızzz

nireme kaçıcakkk söleticeniz şimdiii allah sizin tepenizden baksın emiiiiiii rezil ettiniz bengibi yaşlı karıyı ele güne hu huuuuuuuu. hortumumu saklıyamıyom zati. beze dönicem kesin.

Selam bacılar noluyor burda neşeniz yerinde anladığım kadarıyla, kızlar hani benim komşu hamileydiya cuma günü gidiyim bakıyım dedim anam kadın doğurmuş hemde on gün olmuş şok geçirdimya la:86:

doğru duymuşsun cnmmm zaten çıkış noktasıda orasıydı kaçan yerde ora yabancıya gitmedi yaniii

AYY VALLA HAYAT ENERJİM DÜŞTÜ HAAA..
biri bana topkek ısmarlasın..kafeteryaya inecek halim bilem yook.hoş insem topkek varmı onuda bilmiom.. açıım açççç..

biri şu karıya topkek alsın ay bende bitane daha yiyim

hanımlar aranıza yeni katıldım erzincan da yaşıyorum aslen istanbulluyum denebilir... biri 7 yaşında digeri 20 aylık 2 kızım var... çalışıyorum..... başedemediğim bolca kilom var :) 32 yaşındayım... iyi paylaşımlar dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…