hortum mevzusunu mu diyon
he yaaa naptın sen kaç metre hortum gitti tam caddenin ortasınamı attın ucunu şöle kaldırımın yanından gözükmeyek biyere atsaydın biri geçerken beleş su diye içmesin
nere gidem
ay ay gözlerimden yaş geldiiiiikız didem düşünsene biri görmeden bazıyormuş hortuma hortum tıkanıyor gülün halini düşünnn
ahanda böylemi ben anladım valla
maiallah ne zeki karısın hemen nazar boncuğu konduruyomkız çocuk yapmayı beceremiyom ama bak kafam çalışıyooooooo
QUOTE=dscopur;17059177]hortum mevzusunu mu diyon
he yaaa naptın sen kaç metre hortum gitti tam caddenin ortasınamı attın ucunu şöle kaldırımın yanından gözükmeyek biyere atsaydın biri geçerken beleş su diye içmesin
nere gidem
başka yerinden çıkmasındaaaaaallah seni emiiiiiii şimdide sen soktun gülme krizine camera açimde gör halimi deli karııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
tıkanırsa nolcek ağzımdan geri çıkar herhal
Sayın Güllü
Yoğun tehditleriniz üzerine konuşmam gerekirse sizde herşeyin masallah yolunda olmasına,birkaç seferde gebe kalmış olmanıza rağmen bi eksikliğin olduğunu sezinliyorum..
evet evet görüyorum eşinize duyduğunuz şehvet azalmışbebek düşüncesi sizde artık görev bilinci uyandırmış..Bu süreçte talihsiz sağlık problemleri de yaşamışsınız..Buda sizi yormuş ve üzmüş..Siz bir süre aklınızdaki bebek fikrinden uzaklaşıp eşinize farklı duygularla 38:) yaklaşırsanız başarabilirsiniz.
Haaa bu arada annelik için ideal yaştasınız..bakmayın etrafta akıl bağli olmamıs ınsanların bebeleri oluyor ama siiz annelik için en güzel yaştasınız..
Görüyoruum görüyooruuum yarın ki testte de kırmızı kırmızı çizgiler görüyoruum..
aBE ATASIN bİ bEŞLİK DEVAM EDEM SÖZLERİME.. :89:
sanada lazımmı lazım dersen anlatırız. yokk anlatmayız göndeririz kargoyla ucuna dikkat et ama
bana gel bana yavvvvvruuuuuummmm
ben demiştim bez bağla yada şişe kullan diye ammaaaaaaaa sen inat ettin hortumda hortum diye fil gibi gez ortada şimdi ama hortumu şeyine kaçmış filay ay gözlerimden yaş geldiiiii
maiallah ne zeki karısın hemen nazar boncuğu konduruyom
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hani özeldiiiiiii hortumumu deşifre ediyon. zati taşımakda zorlanıyom heryere.bez bağlıycam nirdeyse
aç kollarını anammmmmmmmmmmmmmmmm
Sayın Güllü
Yoğun tehditleriniz üzerine konuşmam gerekirse sizde herşeyin masallah yolunda olmasına,birkaç seferde gebe kalmış olmanıza rağmen bi eksikliğin olduğunu sezinliyorum..
evet evet görüyorum eşinize duyduğunuz şehvet azalmışbebek düşüncesi sizde artık görev bilinci uyandırmış..Bu süreçte talihsiz sağlık problemleri de yaşamışsınız..Buda sizi yormuş ve üzmüş..Siz bir süre aklınızdaki bebek fikrinden uzaklaşıp eşinize farklı duygularla 38:) yaklaşırsanız başarabilirsiniz.
Haaa bu arada annelik için ideal yaştasınız..bakmayın etrafta akıl bağli olmamıs ınsanların bebeleri oluyor ama siiz annelik için en güzel yaştasınız..
Görüyoruum görüyooruuum yarın ki testte de kırmızı kırmızı çizgiler görüyoruum..
abeeeeeee ne söylersin şugar gacııı ağzına sağlık hocam. inşşallah didiğn gibi çıkar. aminnnnnnn süpersin falcılık yapsanaSayın Güllü
ben demiştim bez bağla yada şişe kullan diye ammaaaaaaaa sen inat ettin hortumda hortum diye fil gibi gez ortada şimdi ama hortumu şeyine kaçmış filşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hani özeldiiiiiii hortumumu deşifre ediyon. zati taşımakda zorlanıyom heryere.bez bağlıycam nirdeyse
hortum niresine kaçmış hııı neresine söylesene kızzz
şimdiiiiiiiiiii ebrarım valla kaçan yeri tam olarak gül anlatabilir ben görmedim tam bilmiyorum ama aşağı taraflar diye duymuştum
kız kepekli bi yorum diye diye kurudum burda
açtım mmmmmmmmmmmbekliyommm gelde neiş yapacaz ki senle gııııı
doğru duymuşsun cnmmm zaten çıkış noktasıda orasıydı kaçan yerde ora yabancıya gitmedi yaniii
AYY VALLA HAYAT ENERJİM DÜŞTÜ HAAA..
biri bana topkek ısmarlasın..kafeteryaya inecek halim bilem yook.hoş insem topkek varmı onuda bilmiom.. açıım açççç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?