Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Selam bacılar noluyor burda neşeniz yerinde anladığım kadarıyla, kızlar hani benim komşu hamileydiya cuma günü gidiyim bakıyım dedim anam kadın doğurmuş hemde on gün olmuş şok geçirdimya la:86:

slm canımmmm
sanırım sen gibilere bakan kör deniyo kız burnunun dibinden haberin yok uçmuşun bacııııı hoooooooooooo

yimek yaparızzzzz
sonraaa yine yimek yaparızzzz
sonraaaaaaaaaa yine yemek yaparız olmamı

AYY VALLA HAYAT ENERJİM DÜŞTÜ HAAA..
biri bana topkek ısmarlasın..kafeteryaya inecek halim bilem yook.hoş insem topkek varmı onuda bilmiom.. açıım açççç..

olur bacım olur yimek yapar sonra okadar yemeğe cümle alemi çağırır oturup yeriz

ha bacım bana yorum yapma ben sana kek ısmarlayım önce yoruuuuuuummmmmmmmm

yimek yaparızzzzz
sonraaa yine yimek yaparızzzz
sonraaaaaaaaaa yine yemek yaparız olmamı
bende bende bendeeeeeeeeeee
yemek yemek istiyommm

Selam bacılar noluyor burda neşeniz yerinde anladığım kadarıyla, kızlar hani benim komşu hamileydiya cuma günü gidiyim bakıyım dedim anam kadın doğurmuş hemde on gün olmuş şok geçirdimya la:86:
slm canım hoşgeldin maşallah senin komşuya hızlı kadınmış

Bizim prof sıyırdı doktorluğu bırakıp falcılığa başladı:)

ne o lan aps ylemi hamile kalmış acele posta servisi

ne o lan aps ylemi hamile kalmış acele posta servisi
onlar sms kullanmamışlar dimekki aps yi bizde deneyelim barim
:82::98::98:
gel kuşum ben sana ısmarlarım topkek
çıbık krakerde ısmarlarımm başka ne istersen ısmarlarımm

ohhhhhhh tüm açlar burdaaaaaa duba gibi olcanız yakında:86::86::86::86::86::86:

Efendim ne ii ettinizde geldiniz..
Bu Topik bu zamana kadar zizin kadar dertsizini görmedi..
Ne agrıyan kasıklarınız vaaar,ne gelmeyen adetiniz vaar,ne klomen ne çatlatma iğnesi ne ikili test ne nefes darlığıı,ne beklenen adet ne de idrar testlerii ...............

Amaaan azıcık kilo bende de var nolceek

Hoşgeldiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…