Selam bacılar noluyor burda neşeniz yerinde anladığım kadarıyla, kızlar hani benim komşu hamileydiya cuma günü gidiyim bakıyım dedim anam kadın doğurmuş hemde on gün olmuşşok geçirdimya la:86:
yimek yaparızzzzz
sonraaa yine yimek yaparızzzz
sonraaaaaaaaaa yine yemek yaparız olmamı
AYY VALLA HAYAT ENERJİM DÜŞTÜ HAAA..
biri bana topkek ısmarlasın..kafeteryaya inecek halim bilem yook.hoş insem topkek varmı onuda bilmiom.. açıım açççç..
bende bende bendeeeeeeeeeeeyimek yaparızzzzz
sonraaa yine yimek yaparızzzz
sonraaaaaaaaaa yine yemek yaparız olmamı
slm canım hoşgeldin maşallah senin komşuya hızlı kadınmışSelam bacılar noluyor burda neşeniz yerinde anladığım kadarıyla, kızlar hani benim komşu hamileydiya cuma günü gidiyim bakıyım dedim anam kadın doğurmuş hemde on gün olmuşşok geçirdimya la:86:
Sayın Güllü
Yoğun tehditleriniz üzerine konuşmam gerekirse sizde herşeyin masallah yolunda olmasına,birkaç seferde gebe kalmış olmanıza rağmen bi eksikliğin olduğunu sezinliyorum..
evet evet görüyorum eşinize duyduğunuz şehvet azalmışbebek düşüncesi sizde artık görev bilinci uyandırmış..Bu süreçte talihsiz sağlık problemleri de yaşamışsınız..Buda sizi yormuş ve üzmüş..Siz bir süre aklınızdaki bebek fikrinden uzaklaşıp eşinize farklı duygularla 38:) yaklaşırsanız başarabilirsiniz.
Haaa bu arada annelik için ideal yaştasınız..bakmayın etrafta akıl bağli olmamıs ınsanların bebeleri oluyor ama siiz annelik için en güzel yaştasınız..
Görüyoruum görüyooruuum yarın ki testte de kırmızı kırmızı çizgiler görüyoruum..
aBE ATASIN bİ bEŞLİK DEVAM EDEM SÖZLERİME.. :89:
Selam bacılar noluyor burda neşeniz yerinde anladığım kadarıyla, kızlar hani benim komşu hamileydiya cuma günü gidiyim bakıyım dedim anam kadın doğurmuş hemde on gün olmuşşok geçirdimya la:86:
AYY VALLA HAYAT ENERJİM DÜŞTÜ HAAA..
biri bana topkek ısmarlasın..kafeteryaya inecek halim bilem yook.hoş insem topkek varmı onuda bilmiom.. açıım açççç..
çok doğru bir tespit dr hanımmmmm
ömrün uzun olsun emiiii neşemizz daim olsunnnnn kızlarrrrrrrrrrr
slm herkeseeeee:82:
Hey orda kendi arasında konuşan insanlar (ebuş Güllü didoş )siz ne yapıyor ne konuşuyor ben anlamıyor :26:
selaaaaammmmmmmmmm
sanada iyi dersler cnmmmm bunlarla beni yanlızmı bırakıyon bak hortumuda tıkadılar zati
onlar sms kullanmamışlar dimekki aps yi bizde deneyelim barimne o lan aps ylemi hamile kalmış acele posta servisi
gel kuşum ben sana ısmarlarım topkek
çıbık krakerde ısmarlarımm başka ne istersen ısmarlarımm
tamda boynumu bükmüş gidiodum kimse selamımı almadı die
kızzz bu gül varya bu güllll masadan kalkamıyo çiş yapmaya gidemiyo yaşlıya bide şeyine hortum takıp yola salıyo
tamda boynumu bükmüş gidiodum kimse selamımı almadı die
hanımlar aranıza yeni katıldım erzincan da yaşıyorum aslen istanbulluyum denebilir... biri 7 yaşında digeri 20 aylık 2 kızım var... çalışıyorum..... başedemediğim bolca kilom var :) 32 yaşındayım... iyi paylaşımlar dileğiyle
merak etme biz sana iyi bakrık korkma bebem yanlız değilsin
abbooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo rezil oldummmm hayde ben kaçar a.e.olun kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?