ivetttt yanlız deilim hortumumu fln döktü didem karısı ortalara. zati zor taşıyodum
kızzz bu gül varya bu güllll masadan kalkamıyo çiş yapmaya gidemiyo yaşlıya bide şeyine hortum takıp yola salıyo
Efendim ne ii ettinizde geldiniz..
Bu Topik bu zamana kadar zizin kadar dertsizini görmedi..
Ne agrıyan kasıklarınız vaaar,ne gelmeyen adetiniz vaar,ne klomen ne çatlatma iğnesi ne ikili test ne nefes darlığıı,ne beklenen adet ne de idrar testlerii ...............
Amaaan azıcık kilo bende de var nolceek
Hoşgeldiniz ...
yeni gelen gacilerrrrrrrrrrrrr
topiğimize hoş gelmişinizzzzz
öleee bi bakıp gitmek olmaz sizleri devamlı aramızda görmek isterizzzzzzzzzzzz
Yeni gelen gacilerrrrrrrrrrrrr
topiğimize hoş gelmişinizzzzz
öleee bi bakıp gitmek olmaz sizleri devamlı aramızda görmek isterizzzzzzzzzzzz
slm canımmmm
sanırım sen gibilere bakan kör deniyo kız burnunun dibinden haberin yok uçmuşun bacııııı hoooooooooooo
bende bende bendeeeeeeeeeee
yemek yemek istiyommm
slm canım hoşgeldin maşallah senin komşuya hızlı kadınmış
ne o lan aps ylemi hamile kalmış acele posta servisi
gitme dur bu gün kalabalığız duyan gelmiş yeni misin ben mi yeni gördüm seni
çüşşşş...
Didem çoook ayıp neden arkadaşının zaaflarını ortaya döküyorsun..
Bak nasıl üzüldü ...
Büyüklerinle böyle konuşmamalısın.bakalım sen oınun yaşına gelsen halin nolcek :95:
çüşşşş...
Bak nasıl üzüldü ...
büyüklerinle böyle konuşmamalısın.bakalım sen oınun yaşına gelsen halin nolcek :95:
OFF ben geldimm white kelimesine ğöüüs yazan salak öğrencime alkışş istiomm üstelik başlıktada renklerin türkçe karşılığını yazzın dio gebertecem bunlarıı yaaaaaaaaaaaa
tamam ya sende herşeye kızıyonçüşşşş...
Bak nasıl üzüldü ...
büyüklerinle böyle konuşmamalısın.bakalım sen oınun yaşına gelsen halin nolcek :95:
allah analı babalı büyütsün kuşum uzun ömürler versin ne tatlıdır o şimdiAy ben ne bileyim en son bana gelmişti 28 aralıkta eve gdip süpürge yapmış akşam kanaması gelmiş onbuçukdada doğurmuş çok rahat geçmiş korkuyordu ikinci doğumuydu yirmi gün önce gelmiş sıpa ikibuçuk kilo küçücük bişey haliyle çıkışıda kolay olmuşay hele bana geldiğinin ertesi günü harıl harıl ev temzileniyordu haftasonu gelicek temzilkçi dediydi halılarını falan yıkamaya vermişti bende dedim doğum erken olacak diye bekliyorduya temzliği öne aldırdı heralde meğersem doğurmuş gelmiş temizlikçi ve akrabaları hepsi bir olmuş temizlemişler evi:) ay doğumda da ev temizlenmedi halılar yok daha kaşlarımı almadım diyormuş:86: doktorda aman boşver ben halı sermiyorum kaşınıda alırım diyormuş ya işte böyle hanımlar darısı başımıza böyle kolay doğuma ne var:) doktorumuz aynı onla doğumuna o girmiş çok güüel geçmiş.
OFF ben geldimm white kelimesine ğöüüs yazan salak öğrencime alkışş istiomm üstelik başlıktada renklerin türkçe karşılığını yazzın dio gebertecem bunlarıı yaaaaaaaaaaaa
kızlar maşallahınız var iki dk kaçtım hemen sayfalar uçmuş yinee:)
off ben geldimm white kelimesine ğöüüs yazan salak öğrencime alkışş istiomm üstelik başlıktada renklerin türkçe karşılığını yazzın dio gebertecem bunlarıı yaaaaaaaaaaaa
hoş geldin kızma kızzzz bak ben onuda becerip yazamam ya la
saol beee çok saolbete3r olacak ne olacak
tatlım benim reglime 4 güne kala çıkmıştı seninkide çıkabilir ama sen uz.dr kepekli ekmeğe sor yinedearkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı
arkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?