Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Yeni gelen gacilerrrrrrrrrrrrr
topiğimize hoş gelmişinizzzzz
öleee bi bakıp gitmek olmaz sizleri devamlı aramızda görmek isterizzzzzzzzzzzz

kızzz bu gül varya bu güllll masadan kalkamıyo çiş yapmaya gidemiyo yaşlıya bide şeyine hortum takıp yola salıyo

çüşşşş...

Didem çoook ayıp neden arkadaşının zaaflarını ortaya döküyorsun..

Bak nasıl üzüldü ...

büyüklerinle böyle konuşmamalısın.bakalım sen oınun yaşına gelsen halin nolcek :95:

teşlekkür ederim efenim hoşbulduk... benim de birzmanlar böyle eylerim vardı zamanla herşey geçiyor şimdi bebeişlerin sorunları ile uğraşıyorum ... ne mutlu bana ki şimdi sizi keşfettim..... sevgiler saygılar

kızlar maşallahınız var iki dk kaçtım hemen sayfalar uçmuş yinee:)

Yeni gelen gacilerrrrrrrrrrrrr
topiğimize hoş gelmişinizzzzz
öleee bi bakıp gitmek olmaz sizleri devamlı aramızda görmek isterizzzzzzzzzzzz

afferin kız dr kimliğin kadar arkadaşları bir arada tutma kimliğinde varmış maaşallah

slm canımmmm
sanırım sen gibilere bakan kör deniyo kız burnunun dibinden haberin yok uçmuşun bacııııı hoooooooooooo

bende bende bendeeeeeeeeeee
yemek yemek istiyommm

slm canım hoşgeldin maşallah senin komşuya hızlı kadınmış

ne o lan aps ylemi hamile kalmış acele posta servisi

Ay ben ne bileyim en son bana gelmişti 28 aralıkta eve gdip süpürge yapmış akşam kanaması gelmiş onbuçukdada doğurmuş çok rahat geçmiş korkuyordu ikinci doğumuydu yirmi gün önce gelmiş sıpa ikibuçuk kilo küçücük bişey haliyle çıkışıda kolay olmuş ay hele bana geldiğinin ertesi günü harıl harıl ev temzileniyordu haftasonu gelicek temzilkçi dediydi halılarını falan yıkamaya vermişti bende dedim doğum erken olacak diye bekliyorduya temzliği öne aldırdı heralde meğersem doğurmuş gelmiş temizlikçi ve akrabaları hepsi bir olmuş temizlemişler evi:) ay doğumda da ev temizlenmedi halılar yok daha kaşlarımı almadım diyormuş:86: doktorda aman boşver ben halı sermiyorum kaşınıda alırım diyormuş ya işte böyle hanımlar darısı başımıza böyle kolay doğuma ne var:) doktorumuz aynı onla doğumuna o girmiş çok güüel geçmiş.

anam şuna bak güya arka çıkıyor güle kızı yerden yere vurdun bee yaşlı diyerek

OFF ben geldimm white kelimesine ğöüüs yazan salak öğrencime alkışş istiomm üstelik başlıktada renklerin türkçe karşılığını yazzın dio gebertecem bunlarıı yaaaaaaaaaaaa

OFF ben geldimm white kelimesine ğöüüs yazan salak öğrencime alkışş istiomm üstelik başlıktada renklerin türkçe karşılığını yazzın dio gebertecem bunlarıı yaaaaaaaaaaaa

hoş geldin kızma kızzzz bak ben onuda becerip yazamam ya la

arkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı

tamam ya sende herşeye kızıyon

allah analı babalı büyütsün kuşum uzun ömürler versin ne tatlıdır o şimdi
kızzz benimde kıskanç görümcem geçen sene evlendi 42 yaşında ahanda hamile kalmış ne kadar kıskanç bi karı yaaa

off ben geldimm white kelimesine ğöüüs yazan salak öğrencime alkışş istiomm üstelik başlıktada renklerin türkçe karşılığını yazzın dio gebertecem bunlarıı yaaaaaaaaaaaa

sen öyle öğretmişsin çocuğa dimek ki
çocuk ne yapsın yanii

hoş geldin kızma kızzzz bak ben onuda becerip yazamam ya la

nie laa ğöüüs die bi renk mi var hemde ğ ile yazmışşş hadi pantolon resminin altına ingilizcesini yazacana pantul yazmışta tepede de ingilizceleri var resimlerle kutudaki kelimeleri eşleştirin dio da öle bi renk mi var
hem onlar yeni öğrendi canım bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…