Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sen öyle öğretmişsin çocuğa dimek ki
çocuk ne yapsın yanii

ebrarrr döverim bak ben ğöüüs demedim bak gelirsem yanına yemek vermem ama bebene kıyamam o da var bende doğunca eziyet ederim

hoş görü hoş görü şaka bi yana insan emeğinin karşılığını istiyo ama ne yapacaksın canım

kaç ama yarın cevabı bekliyom bak zati bi numaran ni de yok ki aram soram
mrk etme tez ulaşır haberler sana
toplarık bacım toplarık ni ver dostlar bügün içindir
heyaaaa toplıyonuzmu dağıtıyonuzmu bellim deil
abbbooooooooooooooooooo bana diyene bakkkkkkkkkk sen benden kartsın beyaaa

anam şuna bak güya arka çıkıyor güle kızı yerden yere vurdun bee yaşlı diyerek
:84::84::84::84::84::84::84::84: sende vur bacım sende vurrrrr

bete3r olacak ne olacak

oldum bileeeeee hortumlarla

hayır günüm 16 ocak olması lazım .. yani 6 gün var .. ama ddişlerim çok ağrıdığı için antibiyotik kullanmam lazım korkumdan kullanamıorum ya hamileysem die

kızlar maşallahınız var iki dk kaçtım hemen sayfalar uçmuş yinee:)

ay sorma handan ben de yoktum bi geldim kuduruk karılar sayfayı ne hale getirmiş

arkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı
canım regl gününü bekle acele etme derim ama yinede sen bilirsin

bir de yazı yazmayı öğrenebilseydim herşey çok daha güzel ve anlaşılır olacaktı ....

ebrarrr döverim bak ben ğöüüs demedim bak gelirsem yanına yemek vermem ama bebene kıyamam o da var bende doğunca eziyet ederim
yazık kızıma teyzesi bekle doğumdan sonra yemek verme diyet yapmış olrum

kutluyorum seni arkadaşımmmm öğretmen yanlış öğretmiş hemen çocuğa suç buluyolar
dimi ama yaa çocuk ne bilsin sen öyle öğretmesen
Bu öğretmenler var yaa hepsi böyle kız didem

sssssssslllllllllllllllmmmmmmmmm kızlar ben yeni gelebildim anam bi baktım 17 kişi var maaşallah ne kalabalık olmuşuz yeni gelen ark. hepiniz hoşgeldinizzzzz

birisi bana son havadisleri versinnnnn gül ablaaaaaa sen nasılsın gelen giden varmı

kız napayım işim vardı bugün formdasınız maşallah

hiç sorma dr olanımı aran falcı olanımı hortumla gezen yoldan amcaya tahlil aldıran şap yediren kocasına o da ben nidek bacım doğurarak çatlayamadık kudurarak çatlıyoz

Anaaam kız pantul diyen kesin lazdır:)

yazık kızıma teyzesi bekle doğumdan sonra yemek verme diyet yapmış olrum

dimi ama yaa çocuk ne bilsin sen öyle öğretmesen
Bu öğretmenler var yaa hepsi böyle kız didem

şişşşşşşşşştttttttt dayakk manyağıııı yapacam siziiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…