sen öyle öğretmişsin çocuğa dimek ki
çocuk ne yapsın yanii
sen öyle öğretmişsin çocuğa dimek ki
çocuk ne yapsın yanii
nie laa ğöüüs die bi renk mi var hemde ğ ile yazmışşş hadi pantolon resminin altına ingilizcesini yazacana pantul yazmışta tepede de ingilizceleri var resimlerle kutudaki kelimeleri eşleştirin dio da öle bi renk mi var
hem onlar yeni öğrendi canım bu konuları
mrk etme tez ulaşır haberler sanakaç ama yarın cevabı bekliyom bak zati bi numaran ni de yok ki aram soram
heyaaaa toplıyonuzmu dağıtıyonuzmu bellim deiltoplarık bacım toplarık ni ver dostlar bügün içindir
abbbooooooooooooooooooo bana diyene bakkkkkkkkkk sen benden kartsın beyaaaçüşşşş...
Didem çoook ayıp neden arkadaşının zaaflarını ortaya döküyorsun..
Bak nasıl üzüldü ...
büyüklerinle böyle konuşmamalısın.bakalım sen oınun yaşına gelsen halin nolcek :95:
:84::84::84::84::84::84::84::84: sende vur bacım sende vurrrrranam şuna bak güya arka çıkıyor güle kızı yerden yere vurdun bee yaşlı diyerek
bete3r olacak ne olacak
kızlar maşallahınız var iki dk kaçtım hemen sayfalar uçmuş yinee:)
canım regl gününü bekle acele etme derim ama yinede sen bilirsinarkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı
kaçma bacım nire kaçtın böyleee
kutluyorum seni arkadaşımmmm öğretmen yanlış öğretmiş hemen çocuğa suç buluyolar
hoş görü hoş görü şaka bi yana insan emeğinin karşılığını istiyo ama ne yapacaksın canım
tatlım benim reglime 4 güne kala çıkmıştı seninkide çıkabilir ama sen uz.dr kepekli ekmeğe sor yinede
yazık kızıma teyzesi bekle doğumdan sonra yemek verme diyet yapmış olrumebrarrr döverim bak ben ğöüüs demedim bak gelirsem yanına yemek vermem ama bebene kıyamam o da var bende doğunca eziyet ederim
dimi ama yaa çocuk ne bilsin sen öyle öğretmesenkutluyorum seni arkadaşımmmm öğretmen yanlış öğretmiş hemen çocuğa suç buluyolar
kutluyorum seni arkadaşımmmm öğretmen yanlış öğretmiş hemen çocuğa suç buluyolar
kız napayım işim vardı bugün formdasınız maşallah
ay sorma handan ben de yoktum bi geldim kuduruk karılar sayfayı ne hale getirmiş
sorma ya ne azgın bunlar maşallah alışmış kudurmuştan betermiş bunlardaaaaaaaaaaa öyleeeeee
nie laa ğöüüs die bi renk mi var hemde ğ ile yazmışşş hadi pantolon resminin altına ingilizcesini yazacana pantul yazmışta tepede de ingilizceleri var resimlerle kutudaki kelimeleri eşleştirin dio da öle bi renk mi var
hem onlar yeni öğrendi canım bu konuları
yazık kızıma teyzesi bekle doğumdan sonra yemek verme diyet yapmış olrum
dimi ama yaa çocuk ne bilsin sen öyle öğretmesen
Bu öğretmenler var yaa hepsi böyle kız didem
bir de yazı yazmayı öğrenebilseydim herşey çok daha güzel ve anlaşılır olacaktı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?