tamam ya sende herşeye kızıyon
allah analı babalı büyütsün kuşum uzun ömürler versin ne tatlıdır o şimdi
kızzz benimde kıskanç görümcem geçen sene evlendi 42 yaşında ahanda hamile kalmış ne kadar kıskanç bi karı yaaa
Anaaam kız pantul diyen kesin lazdır:)
Anaaam kız pantul diyen kesin lazdır:)
bir de yazı yazmayı öğrenebilseydim herşey çok daha güzel ve anlaşılır olacaktı ....
ya sen nasıl bi insansın yaaaaaaaaaaaanam anam nasılda alıngaan kıyamam sana
ama sende arkadaslarının basarılarını kıskanmamalısın..sanada yazık cok üzülürsün
ggeel öpiim geel
he bacım ya sorma yaniiiiyazık kızıma teyzesi bekle doğumdan sonra yemek verme diyet yapmış olrum
dimi ama yaa çocuk ne bilsin sen öyle öğretmesen
Bu öğretmenler var yaa hepsi böyle kız didem
gelsene gelsene :86: :86: :86: :86: :86:döverim laaaaa bakkkkkk seniiiiiiiii
gülde gelen giden yok kuşum son havadisler topic topluca kudurdusssssssslllllllllllllllmmmmmmmmm kızlar ben yeni gelebildim anam bi baktım 17 kişi var maaşallah ne kalabalık olmuşuz yeni gelen ark. hepiniz hoşgeldinizzzzz
birisi bana son havadisleri versinnnnn gül ablaaaaaa sen nasılsın gelen giden varmı
dünürrrrrrrrrrrrr bak özet geçmiş sarı süngerhiç sorma dr olanımı aran falcı olanımı hortumla gezen yoldan amcaya tahlil aldıran şap yediren kocasına o da ben nidek bacım doğurarak çatlayamadık kudurarak çatlıyoz
aRKADAŞLAR ADETİME 6 GÜN VAR KAN TESTİ DOĞRU ÇIKARMI ONA GÖRE ANTİBİYOTİK KULLANCAMYARDIM PLSSS
sssssssslllllllllllllllmmmmmmmmm kızlar ben yeni gelebildim anam bi baktım 17 kişi var maaşallah ne kalabalık olmuşuz yeni gelen ark. Hepiniz hoşgeldinizzzzz
birisi bana son havadisleri versinnnnn gül ablaaaaaa sen nasılsın gelen giden varmı
ya kızım sizde gitmeyin oturun evde nere gidiyonuzE napsın kız yeni evlenmiş kadın doğurmasın mı delüama kesin seni kıskanmıştır:86:
ay bu arada sizi dövecem ha hep benim olmadığım zamanlar çoşuyonuz bana gıcığınız varsa söyleyinde bilelim yahu
tatlım benimki 4 gün kala çıkmıştı seninkide çıkabiliraRKADAŞLAR ADETİME 6 GÜN VAR KAN TESTİ DOĞRU ÇIKARMI ONA GÖRE ANTİBİYOTİK KULLANCAMYARDIM PLSSS
yook anam maraşlı onun süper öğrencileri...
yok kısssssss afşinli maraşlıı afşinli müdür bile böle diodu mikrofonu alıp pantullarınızı yıkayın dırnaklarınızı kesinnnn dioduu
hiç sorma dr olanımı aran falcı olanımı hortumla gezen yoldan amcaya tahlil aldıran şap yediren kocasına o da ben nidek bacım doğurarak çatlayamadık kudurarak çatlıyoz
kullanma bekleeeeeeeeeeee sabret be biraz
ya kızım sizde gitmeyin oturun evde nere gidiyonuz
tatlım benimki 4 gün kala çıkmıştı seninkide çıkabilir
E napsın kız yeni evlenmiş kadın doğurmasın mı delüama kesin seni kıskanmıştır:86:
ay bu arada sizi dövecem ha hep benim olmadığım zamanlar çoşuyonuz bana gıcığınız varsa söyleyinde bilelim yahu
arkadaşlar adetime 6 gün var kan testi doğru çıkarmı ona göre antibiyotik kullancamyardım plsss
yok kısssssss afşinli maraşlıı afşinli müdür bile böle diodu mikrofonu alıp pantullarınızı yıkayın dırnaklarınızı kesinnnn dioduu
ayyy vallahiiiiiiiiiiiiiii ya gül gül çatladım ay çok komikler yaaaaaaaa :)))))) yeni gelenler dicek bu nasıl bi siteee:))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?