Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

E napsın kız yeni evlenmiş kadın doğurmasın mı delü ama kesin seni kıskanmıştır:86:

ay bu arada sizi dövecem ha hep benim olmadığım zamanlar çoşuyonuz bana gıcığınız varsa söyleyinde bilelim yahu

Son düzenleme:
aRKADAŞLAR ADETİME 6 GÜN VAR KAN TESTİ DOĞRU ÇIKARMI ONA GÖRE ANTİBİYOTİK KULLANCAM YARDIM PLSSS

Anaaam kız pantul diyen kesin lazdır:)

yok kısssssss afşinli maraşlıı afşinli müdür bile böle diodu mikrofonu alıp pantullarınızı yıkayın dırnaklarınızı kesinnnn dioduu

anam anam nasılda alıngaan kıyamam sana
ama sende arkadaslarının basarılarını kıskanmamalısın..sanada yazık cok üzülürsün
ggeel öpiim geel
ya sen nasıl bi insansın yaaaaaaaaaaa
hadi öpsene
yazık kızıma teyzesi bekle doğumdan sonra yemek verme diyet yapmış olrum

dimi ama yaa çocuk ne bilsin sen öyle öğretmesen
Bu öğretmenler var yaa hepsi böyle kız didem
he bacım ya sorma yaniiii öğretmiyolar öğrettik diyolar

döverim laaaaa bakkkkkk seniiiiiiiii
gelsene gelsene :86: :86: :86: :86: :86:

gülde gelen giden yok kuşum son havadisler topic topluca kudurdu

hiç sorma dr olanımı aran falcı olanımı hortumla gezen yoldan amcaya tahlil aldıran şap yediren kocasına o da ben nidek bacım doğurarak çatlayamadık kudurarak çatlıyoz
dünürrrrrrrrrrrrr bak özet geçmiş sarı sünger

slm canım hoşgeldin
yeni gelişme yok gülün test yapmasını bekliyoz hepimizz

ya kızım sizde gitmeyin oturun evde nere gidiyonuz

aRKADAŞLAR ADETİME 6 GÜN VAR KAN TESTİ DOĞRU ÇIKARMI ONA GÖRE ANTİBİYOTİK KULLANCAM YARDIM PLSSS
tatlım benimki 4 gün kala çıkmıştı seninkide çıkabilir

hiç sorma dr olanımı aran falcı olanımı hortumla gezen yoldan amcaya tahlil aldıran şap yediren kocasına o da ben nidek bacım doğurarak çatlayamadık kudurarak çatlıyoz

ayyy vallahiiiiiiiiiiiiiii ya gül gül çatladım ay çok komikler yaaaaaaaa :)))))) yeni gelenler dicek bu nasıl bi siteee:))))))))))))))))))

ne zaman test yapacak mış gül abla test yap gül abla test yap maduruzda maduruz maduruz da maduruzzzzzzzzz allahım bize bebiş ver (aminnnnnnnnn )

Ulennn kepeklim karısı bak en sonunda sinirlendim haa
ben sana yazıyom yazıyom sen beni görmemezlikten geliyon nicen acep
öğrenebilirmiyim sebebini:84::84::84::84::84::84:

sen geldin biz yine çoşarık bacııııııııııı

nie bağırıon ki

kız sünger kızcagızı korkuttunnnnn korkma ark. alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…